Jump to content


Aktualizace 9.17 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
270 replies to this topic

Woombat #41 Posted 15 December 2016 - 03:09 PM

    Private

  • Player
  • 43010 battles
  • 5
  • Member since:
    10-03-2012

View PostGAspa106, on 15 December 2016 - 01:17 PM, said:

Tak jsem po reinstalace PC na OS 8.1 pro 64bit , stáhl jsem opět WoT , takže úplně nová instalace na nový OS a pořád to stejné. Hra spadne a nic !! 

 

Díky za info. Už jsem taky o něčem podobném uvažoval, alespoň jsi mne ušetřil zbytečnou práci. :-)
Já jedu už dlouho na Win 8.1, počítač s prstem v nose splňuje doporučené požadavky hry a nikdy jsem takovýto problém neměl. 
Změna ovladačů grafické karty taky nepomohla (zkoušel jsem 4), tobě zase nepomohl reinstal celého systému......... tak by mne opravdu zajímalo kde je zakopaný pes.

 

Ještě dodávám, že na druhém PC co máme doma proběhl update v pohodě a hra běží bez problémů. (tedy krom již zde zmiňovaných zvuků)


Edited by Woombat, 15 December 2016 - 03:10 PM.


BlackSafarin #42 Posted 15 December 2016 - 04:26 PM

    Private

  • Player
  • 58522 battles
  • 18
  • Member since:
    04-21-2012
Zajímavé je, že po reinstalaci pc , se při nové instalaci WoT nevytvoří složka v Users/AppData/Roaming/Wargaming.net . A jsem si jist, že tam vždy byla. Já už vyzkoušel vše a výsledek je pořád stejný. 

smidyky #43 Posted 15 December 2016 - 05:36 PM

    Private

  • Player
  • 6649 battles
  • 3
  • Member since:
    12-05-2014

View PostMARTAN_TANK, on 14 December 2016 - 03:35 PM, said:

Po aktualizaci na 9.17 nejde hra spustit. Jen se otevře vstupní okno a po označení "HRÁT" WoT jen blikne..

Zkoušeli jsme v NASTAVENÍ -  PODPORA - Přidat hru a spouštěč do vyjímekve firewallu Win ale ani poté nic..

Přověření oprav a integrity hry.. taky nic..

Co s tím?

 

 

mám to samí spusť to v bezpečném režimu (vedle tlačítka hrát je šipka a na tu klikni a spusť to v tom bezpečném režimu)

smidyky #44 Posted 15 December 2016 - 05:39 PM

    Private

  • Player
  • 6649 battles
  • 3
  • Member since:
    12-05-2014

Mě de ta hra spustit jen v bespečném režimu (bezmódů) proč?

(nevim jestli je to slabým výkonem notebuku (intel core i3))



smidyky #45 Posted 15 December 2016 - 05:42 PM

    Private

  • Player
  • 6649 battles
  • 3
  • Member since:
    12-05-2014

View PostWoombat, on 15 December 2016 - 03:09 PM, said:

 

Díky za info. Už jsem taky o něčem podobném uvažoval, alespoň jsi mne ušetřil zbytečnou práci. :-)
Já jedu už dlouho na Win 8.1, počítač s prstem v nose splňuje doporučené požadavky hry a nikdy jsem takovýto problém neměl. 
Změna ovladačů grafické karty taky nepomohla (zkoušel jsem 4), tobě zase nepomohl reinstal celého systému......... tak by mne opravdu zajímalo kde je zakopaný pes.

 

Ještě dodávám, že na druhém PC co máme doma proběhl update v pohodě a hra běží bez problémů. (tedy krom již zde zmiňovaných zvuků)

 

mám to samí spusť to v bezpečném režimu (vedle tlačítka hrát je šipka a na tu klikni a spusť to v tom bezpečném režimu). mě to funguje jedině stím bezpečným režimem

LeeVanEc #46 Posted 15 December 2016 - 06:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22542 battles
  • 96
  • Member since:
    10-14-2013
Ve 2/3 případů mi nezahlásí 6 smysl!

MARTAN_TANK #47 Posted 15 December 2016 - 06:28 PM

    Private

  • Player
  • 2854 battles
  • 4
  • Member since:
    08-25-2016

View Postsmidyky, on 15 December 2016 - 05:36 PM, said:

 

mám to samí spusť to v bezpečném režimu (vedle tlačítka hrát je šipka a na tu klikni a spusť to v tom bezpečném režimu)

 

Díky, ale bohužel.. nefunguje ani v bezpečném režimu..

Zkoušeli jsme přeinstalaci, stahovalo se to půl dne.. bezvýsledně



Harvester2000 #48 Posted 15 December 2016 - 06:40 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12776 battles
  • 228
  • Member since:
    12-21-2013

Už sakra přestaňte "vylepšovat" zvuk, jinak za chvilku nic neuslyším. Od 9.13 co se v tom hrabete jsou to změny jenom k horšímu. Sotva si člověk zvykl na zvuk elektrického vozíku a střílení prskavek, tak je to s každým patchem tišší a tišší. Minule mi stačilo zdvojnásobit hlasitost, teď musím ještě o něco přidat.

 

Jo a taky zase padají FPS. Člověk má všechno povypínané, hra vypadá jak z roku 2007 a stejně to jede tak tak.



_Imperium #49 Posted 15 December 2016 - 07:27 PM

    Major

  • Player
  • 31799 battles
  • 2,669
  • Member since:
    07-19-2013
Pravidelně, když spouštím hru a loguju se na server, tak mi to hodí varovnou hášku, že server EU1 je přetížen a následně mě to na něj hodí. :teethhappy:

Dave256 #50 Posted 15 December 2016 - 07:27 PM

    Private

  • Player
  • 18199 battles
  • 11
  • [DA-HO] DA-HO
  • Member since:
    09-04-2012

View PostHarvester2000, on 15 December 2016 - 05:40 PM, said:

Už sakra přestaňte "vylepšovat" zvuk, jinak za chvilku nic neuslyším. Od 9.13 co se v tom hrabete jsou to změny jenom k horšímu. Sotva si člověk zvykl na zvuk elektrického vozíku a střílení prskavek, tak je to s každým patchem tišší a tišší. Minule mi stačilo zdvojnásobit hlasitost, teď musím ještě o něco přidat.

 

Jo a taky zase padají FPS. Člověk má všechno povypínané, hra vypadá jak z roku 2007 a stejně to jede tak tak.

 

Už jsem taky [edited]kvůli zvukům, už několikrát se mi stalo, že jsem sakra umřel a slyšel jsem jen poslední výbuch, žádnej obdrženej zásah před tím, přišel jsem o skoro všechny HP bez toho, aby mě na to hra jakkoliv upozornila zvukem, co to sakra je?!! Takhle se opravdu hrát nedá! :-/

CyberMageFroll_CZ #51 Posted 16 December 2016 - 05:12 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 28277 battles
  • 701
  • Member since:
    07-23-2013
Opět další naprosto nevydařená aktualizace.  Opravdu si naivně myslíte, Že dám do hry ještě další velké peníze? , MEGA ROFL

wanczechman #52 Posted 16 December 2016 - 07:49 AM

    Corporal

  • Clan Diplomat
  • 15041 battles
  • 161
  • [CZMAF] CZMAF
  • Member since:
    04-01-2011
Hmmm..aj web je jakýsi vynovený?  http://www.imgup.cz/image/L9tv  :trollface:

berserkerdog #53 Posted 16 December 2016 - 09:42 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 12387 battles
  • 1,623
  • Member since:
    10-18-2014
Ještě tu nikdo nepsal o problémech s ovládáním zoomování a se sniper modem. Po pár bitvách mi pravidelně přestane fungovat. Včera v SH se nám to stalo snad třem lidem a to i těm, kdo hrají na zcela čistém klientovi. Setkal se tu s tím taky někdo?

snipst6 #54 Posted 16 December 2016 - 11:34 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 5438 battles
  • 1,601
  • [DF-CZ] DF-CZ
  • Member since:
    04-09-2012

Mě se tedy stává po této aktualizaci,že kdykoliv přepnu do sniper řežimu tak,ikdyž jsem předtím mířil na cíl,tak po přepnutí mě to míří totálně do pryč.99% mířím do vzduchu a než to srovnám,většinou přijdu o zásah.

Máte to někdo taky tak?

jinak zatím patch v pohodě( i zvuky) alespoň u mě:trollface:

:honoring:

EDIT: tak koukám,že v tom nejsem sám :angry:


Edited by snipst6, 16 December 2016 - 11:37 AM.


vlcko777 #55 Posted 16 December 2016 - 02:40 PM

    Private

  • Player
  • 28580 battles
  • 11
  • Member since:
    05-07-2013

AKO NECH SA NA MNA NIKTO NEHNEVA ALE SERIAM TAKETO AKTUALIZACIE! CO ZASAH TO HNET MUNICIA ! A TO TANK CO VYKUKNE A ANI NEDOMIERY TOTO UZ NIE JE ANI MOZNE A ZA TOTO PLATIM??????????????? ZE KAZDA [edited]CO PROVOKUJE KED DOMIERYM TAK MA DRGNE A POTOM KED PO NOM VYSTRELIM JA SOM MODRY A TEN CO MI ROBIL ZLE NIE! A TO MA ZABIL! AKO VAM V TOM WOT ???????????????????? STE NORMALNY ! POCTIVY HRACI SU ZLY A TY CO VAS VYSUVAJU Z PAL. POZICIE SU DOBRY ! CO ZASAH DO MNA TO MUNICIA A JA KED STRELIM NIC? TOTO CO JE ZA AKTUALIZACIU!!!!!!! ASI POJDEM HRAT NIECO INE ! KED SI NEVAZITE MOJE PENIAZE

 

Někdo ti zapnul Caps Lock. ;) CE


Edited by ClearEvil, 16 December 2016 - 04:27 PM.


zpeterka #56 Posted 16 December 2016 - 03:12 PM

    Corporal

  • Player
  • 10174 battles
  • 121
  • [SEODE] SEODE
  • Member since:
    05-06-2013
Tak s aktualizací, co se stáhle dnes, mi hra nejde spusit a ve chvíli, kdy se dostanu po nalogování do garáže " program přestane pracovat" a konec. Děje se to ještě někomu?

Bazilisek22 #57 Posted 16 December 2016 - 03:57 PM

    Private

  • Player
  • 41284 battles
  • 12
  • Member since:
    05-18-2013

View Postsideswipe999, on 14 December 2016 - 06:28 PM, said:

mám problém ked som v bitke všetko v pohode a skončí bitka načítava mi garáž a WoT mi spadne celá hra ....pri 9.16 žiaden problém som stým nemal :/ :(

 

můj kolega v práci mi říkal že má přesně to samé a neví si s tím rady

Alex666cobra #58 Posted 16 December 2016 - 03:58 PM

    Private

  • Player
  • 13167 battles
  • 1
  • Member since:
    09-15-2015

Po nové aktualizaci mi nejde spustit hra,stejné problémy jako ostatní.Hru jsem znovu komplet nahrál a stále nic.

 



kral198 #59 Posted 16 December 2016 - 04:14 PM

    Private

  • Player
  • 20075 battles
  • 3
  • [V-L-K] V-L-K
  • Member since:
    03-23-2013
Počas hry mi to padne, reloadne sa hra, prihlásim sa vybehne mi načítavanie naspäť do hry a potom to zase padne a vyskočí, že program prestal pracovať. Do hry sa nedostanem pokiaľ bitka neskončí. Takže prosím spravte už s tým niečo. Ďakujem

OkavangoCZ #60 Posted 16 December 2016 - 07:02 PM

    Private

  • Player
  • 13752 battles
  • 13
  • Member since:
    01-16-2013

Nejde se připojit do bitvy a když už mě to tam po 5 pokusech hodilo pokaždé když mě někdo trefil zálag jako prase , problém se žárovkou taky super už 2x se mi nerozsvitila v bezprostřední blízkosti nepřítele (můžu bejt rád že jsem o něm věděl)

Edit : GG do garáže už se taky nepodívam 


Edited by OkavangoCZ, 16 December 2016 - 07:16 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users