Jump to content


Aktualizace 9.17 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
270 replies to this topic

Henry_3rd #61 Posted 16 December 2016 - 07:05 PM

    Corporal

  • Player
  • 98106 battles
  • 144
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    11-24-2013

Fps mi spadlo ze stabilních 61 na 38-46 :-(

 



Woombat #62 Posted 16 December 2016 - 07:34 PM

    Private

  • Player
  • 44288 battles
  • 6
  • Member since:
    10-03-2012

Za mne je to už ok. Pomohl druhý reinstall, kde jsem opravdu důkladně vyčistil všechny soubory co tam wot zanechal....

Vtipné je, že se nejprve taky nechtěla hra spustit...  párkrát to probliklo a zase nic...a najednou ejhle - vyskočila hra ...

a od té doby to šlape dobře.

 

Jen mne překvapuje že mi někdy nesvítí "žárovka" ... jen se tam mihne nápis "odhalení" a schytám 4 rány a jdu do garáže ....

Asi je potřeba smazat rozdíly mezi nováčky a stálými hráči... :-P



BlackSafarin #63 Posted 16 December 2016 - 08:24 PM

    Private

  • Player
  • 59165 battles
  • 18
  • Member since:
    04-21-2012

HRA POŘÁD NEFUNGUJE/NELZE SPUSTIT !!!! Od aktualizace 9.17 hra nelze spustit. Už jsem udělal vše možné. Reinstal hry ,ovladačů graf., reinstal pc . Řešil se supportem,odeslal ticket, a pořád nic!!!!!

Veškeré hry mi jedou bez problémů a na zkoušku jsem si prvně stahnul World of Warships a ta jede též bez problémů. Ovladače mám platné a dig.podepsané a pokud mi fungují ostatní hry bez problémů a WoT fungovalo v 9.16 , tak to ovladačem jistě nebude.



zpeterka #64 Posted 16 December 2016 - 08:49 PM

    Corporal

  • Player
  • 10174 battles
  • 121
  • Member since:
    05-06-2013

View PostWoombat, on 16 December 2016 - 06:34 PM, said:

Za mne je to už ok. Pomohl druhý reinstall, kde jsem opravdu důkladně vyčistil všechny soubory co tam wot zanechal....

Vtipné je, že se nejprve taky nechtěla hra spustit...  párkrát to probliklo a zase nic...a najednou ejhle - vyskočila hra ...

a od té doby to šlape dobře.

 

Jen mne překvapuje že mi někdy nesvítí "žárovka" ... jen se tam mihne nápis "odhalení" a schytám 4 rány a jdu do garáže ....

Asi je potřeba smazat rozdíly mezi nováčky a stálými hráči... :-P

 

 

 

​prosim te, co vsechno za slozky jsi tedy musel smazat?



robertzy #65 Posted 16 December 2016 - 09:50 PM

    Private

  • Player
  • 10504 battles
  • 4
  • [ZSCST] ZSCST
  • Member since:
    12-14-2015
Já mám problém s přihlášením, občas na podruhé se povede.... dále během hry mi lítá ping v rozmezí 70 - 999 ( průměr 240 - 540 ), při načítání bitvy mi hra občas spadne... před aktualizací problémy nebyly... používám W10  a 64 bit 

Woombat #66 Posted 16 December 2016 - 11:46 PM

    Private

  • Player
  • 44288 battles
  • 6
  • Member since:
    10-03-2012

View Postzpeterka, on 16 December 2016 - 07:49 PM, said:

 

 

 

​prosim te, co vsechno za slozky jsi tedy musel smazat?

 

Smazal jsem všechno.... jednodušše jsem na celém PC dal prohledat soubory, které mají název "tank".... a vše jsem smazal. Pak restart a pak nová instalace hry....

Ale i tak má hra chyby ...už se mi dvakrát stalo že mi nefunguje sniper mód.... :-( A to vám povím je docela problém.... prostě nejde mířit... :-(

Edited by Woombat, 16 December 2016 - 11:50 PM.


Dvidin1 #67 Posted 17 December 2016 - 02:17 AM

    Private

  • Player
  • 24045 battles
  • 4
  • [CZMA] CZMA
  • Member since:
    11-19-2012

Dobrý den,
po poslední aktualizaci začali padat FPS z normálních 120  to z ničeho nic padne na 20 - 30 strašně to v ten moment laguje a po chvilce zase dobré.  
NTB byl nedávno vyčištěn, přepastován, grafická karta invidia s 2gb ram. Je na chladící podložce a hlavně do AKTUALIZACE to bylo v pořádku, mody nemám, hra byla po aktualizaci i smazána a znovu nainstalována a i přes to to udělalo několikrát znovu.

​Další problém je, že se v google chrome nelze dostat sem na forum. Musím kvůli tomu na Microsoft Edge, který normálně nepoužívám. David



PedroS63 #68 Posted 17 December 2016 - 07:40 AM

    Private

  • Player
  • 21391 battles
  • 2
  • [1CSLH] 1CSLH
  • Member since:
    06-05-2014

Ahoj,

v dnešní novince Champions Ruble je odkaz na sledování živého přenosu wgl.gg/watch. Ovšem po kliknutí na tento odkaz, otevře prohlížeč chybně administrátorskou webovou stránku https://webbrg.worldoftanks.eu/admin/login/?next=/admin/promoscreens/promoscreenlang/1579/drafts/1538/wgl.gg/watch/%3Fwot_client_param%3Dexternal místo pouhé vgl.gg/watch (http://live.wgleague...m_source=Direct)



Jarnin10 #69 Posted 17 December 2016 - 08:14 AM

    Private

  • Player
  • 8510 battles
  • 1
  • [-NTN-] -NTN-
  • Member since:
    02-12-2015
Dobrý den WG po aktualizaci 9.17 se nemužu přihlasit do hry.Nejdřív se načte přihlašovací okno dám hrát hra se chvilku načítá a pak spadne.Zkoušel jsem podporu provést kontrolu aktualizací a integrity hry začne se to aktualizovat a na 43% se to kousne a cele spadne žádám o pomoc a vyřešení problému předem děkuji

Vl__k #70 Posted 17 December 2016 - 10:51 AM

    Private

  • Player
  • 75994 battles
  • 2
  • Member since:
    08-06-2011
Zdravím. Mám problém se sváteční operací. V okamžiku, kdy kliknu na stromeček nebo přímo po rozbalení krabičky zvolím možnost "přejít na zdobení", hra se zablokuje. Vše ztmavne, uprostřed se objeví znak WoT s rotujícím ozubeným kolem a pod ním nápis "Načítám tutoriál". Ani po několika hodinách se to nehne dál. Musím do správce úloh, vypnout WoT a znovu spustit. Už jsem takto včera i dnes přišel o mnoho krabiček. Přitom na počítači doma včera dopoledne vše fungovalo bez problémů. Zkoušel jsem samozřejmě odinstalovat a znovu nainstalovat.

Olda64 #71 Posted 17 December 2016 - 01:26 PM

    Private

  • Player
  • 30398 battles
  • 1
  • [0RTEL] 0RTEL
  • Member since:
    11-08-2014

Ahoj,

jsem na tom podobně, jen stím rozdílem, že mi to nezamrzne a mohu se vrátit do hry.

Objeví se nápis Neotevřené krabice: 1

A pod tím neaktivní okno Otevřít krabici

Jinak hra, funguje normálně.



LordTomasix #72 Posted 17 December 2016 - 01:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 39732 battles
  • 261
  • Member since:
    08-06-2015
Od aktualizace 9.17 mi během bitvy lítá ping a hra má lagy trvající až 30 vteřin. Zásadně to ovlivňuje bitvu a celou hru mi to znechucuje. Mohl by se prosím někdo z WG vyjádřit jestli bude nějaký opravní micropatch nebo v čem je problém?

Razpusa #73 Posted 17 December 2016 - 03:16 PM

    Private

  • Player
  • 25707 battles
  • 9
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    03-14-2013
Sniper mod - obcas sa mi stane ze mi nejde priblizit zoom.

J_J_Team #74 Posted 17 December 2016 - 03:17 PM

    Sergeant

  • Player
  • 31181 battles
  • 225
  • Member since:
    01-18-2016

Výcuc toho co mě postihlo stejně tak jako Vás... :

 

  • Neukazuje mi to v průběhu bitvy jakou mám dmg, kolik mám nasvíceno, odrazeno.
  • Hra  laguje (hodně).Hlavně při spotu . Obraz je chvílemi trhaný.Seká se.
  • Zvuk je trhaný
  • hra se občas zasekne ( v průběhu bitvy ) a krátce na to se klient vypne .
  • ZAMĚŘÍM NA TANK A HRA SE SEKNE TAK ,ŽE CÍL SE STIHNE SCHOVAT  A NEBO OPAČNÝ PŘÍPAD , KDY MĚ SPOTNE NEPŘÍTEL – HRA SE SEKNE A JÁ MÁM PŮL ŽIVOTA PRYČ. V lepším případě.
  • ve hře mám stále obrovské lagy.
  • Jo a taky zase padají FPS. Člověk má všechno povypínané, hra vypadá jak z roku 2007 a stejně to jede tak tak.
  • nerozsvitila v bezprostřední blízkosti nepřítele¨
  • během hry mi lítá ping v rozmezí 70 – 999

 

 

 



MarkPeter #75 Posted 17 December 2016 - 10:26 PM

    Private

  • Player
  • 1691 battles
  • 1
  • Member since:
    11-23-2011
shot_003.jpgZdravím, ani po reinstalaci se mi nezobrazují ikony vozidel v bitvě a špatně se načítají znaky na minimapě....

Edited by MarkPeter, 17 December 2016 - 10:26 PM.


Inkognitus #76 Posted 18 December 2016 - 08:45 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 26887 battles
  • 56
  • [UNICS] UNICS
  • Member since:
    02-13-2011
Poslední aktualizace je opravdu katastrofa. Při spuštění na fullscreen, hra padá na lištu a nelze maximalizovat. V okně se tohle neděje. Nicméně při hře mám také rapidní propad FPS z 60-70 na 10-20. Reinstalace hry, snížení graf. detailů, nepomáhá. Jediná změna je vydání zfušované aktualizace od WG. Očekával bych, že před vydáním aktualizace ji alespoň otestují.

J_J_Team #77 Posted 18 December 2016 - 01:05 PM

    Sergeant

  • Player
  • 31181 battles
  • 225
  • Member since:
    01-18-2016

Totální lagy v odstřelovacím režimu. Už mě to stálo pár bitev. Hra sr seká. S novou aktualizací mohli mít klidně i nový název " World of Lags "

plus stejní potíže co ostatní nademnou .Šílený ...

 



Albanec78 #78 Posted 18 December 2016 - 01:21 PM

    Private

  • Player
  • 39693 battles
  • 8
  • Member since:
    02-12-2011
Ahoj moc tu nepřispívám ale mě WOT padne po načítání do bitvy, nebo vydrží max 2 bitvy a při načítání do bitvy .....konec - chybná chláška  ..... následue restart PC a zase jedna dvě bitvy .....  bodla by nějaká odpvěď např že se na tom pracuje a hlavně kdy se vystaví opravný patch neb prázdninová doba se blíží a lidi by hráli a díky tomu i zdobili WOT stromečky .... dík Kájo (snad to je trochu konstruktivní ;o)))))

Mr_Dogon #79 Posted 18 December 2016 - 04:31 PM

    Private

  • Player
  • 26999 battles
  • 23
  • Member since:
    12-19-2012

Zdar, 

mám jistou shodou náhod se mi nechce na mem stolnim PC načíst Stromek a sněhoufnice.

"Synchronizace vozidel v garáži ..."

"Synchronizace vybavení a spotřebních doplňků ... "

"Nahrávání tutorialu ... "

 Nechal jsem to tak 30 minut a stejně se to nenačetlo. 

Mám HD verzi - max detaily , Windows 10-64bit.

nespusti se mi to ani když spustim clienta v safe modu bez dalších modu.

nespusti se mi to ani když dam SD verzi klienta... 

 

je ovšem zajimave že na notebooku kterej ma o dost slabši vykon , tak se mi to spusti bez problemu i s mody...

stolni PC :
procesor: i7-6700k

grafika: MSI R390x

ram : 16GB HyperX Fury 2666MHz

SSD: Samsung SM951 250GB

 

PS: važně mě to sere

 



brco_2 #80 Posted 18 December 2016 - 05:12 PM

    Private

  • Player
  • 15791 battles
  • 1
  • Member since:
    10-13-2014
Zdravím, poradte mi niekto... Súčasná aktualizácia mi niekde sekla a nedá sa s tým nič robiť. Keď zapnem na hru, dá mi tam ten jeden počiatočný švedsky tank a ostatné sú nedostupné. Keď dám pokračovať v aktualizácii, stále mi vypisuje kritickú chybu a ďalej nepokračuje. Doteraz išla hra v pohode... Dík za radu...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users