Jump to content


Špatný comp

ach jo

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Eldaselda #1 Posted 14 December 2016 - 03:41 PM

    Private

  • Player
  • 6407 battles
  • 2
  • Member since:
    02-13-2015

Ve verzi 9.16 mi to comp utáhl na 25 fps, sice jsem měl nastavení grafikz horší než minimální grafika, ale aspoň jsem mohl slušně hrát.......

Teď ve verzi 9.17 hraju na 18 a míň fps na nejhorší grafiku jakou to jde a nedá se to hrát.........

Bohužel asi budu muset přestat hrát WOT..........

A tak se ptám, proč WG přidává do hry nový věci, když ta hra je skvělá a nepotřebuje nový updaty????



Schmudla #2 Posted 14 December 2016 - 03:46 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 40840 battles
  • 1,411
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    02-23-2011

View PostEldaselda, on 14 December 2016 - 04:41 PM, said:

Ve verzi 9.16 mi to comp utáhl na 25 fps, sice jsem měl nastavení grafikz horší než minimální grafika, ale aspoň jsem mohl slušně hrát.......

Teď ve verzi 9.17 hraju na 18 a míň fps na nejhorší grafiku jakou to jde a nedá se to hrát.........

Bohužel asi budu muset přestat hrát WOT..........

A tak se ptám, proč WG přidává do hry nový věci, když ta hra je skvělá a nepotřebuje nový updaty????

 

a tak se ptám, proč se lidi pokouší hrát hry na textových editorech ?

 

vždyť si ten pixelovej polygonovej hnus nemůžete ani užít ....

 



ClearEvil #3 Posted 14 December 2016 - 03:51 PM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 15374 battles
  • 12,901
  • Member since:
    01-29-2012
Nepíšeš nic o tom, na čem hraješ. Pak je těžké soudit, kde je chyba.

lukasarcher #4 Posted 14 December 2016 - 06:07 PM

    Major

  • Player
  • 35590 battles
  • 2,848
  • Member since:
    06-19-2011

View PostEldaselda, on 14 December 2016 - 02:41 PM, said:

Ve verzi 9.16 mi to comp utáhl na 25 fps, sice jsem měl nastavení grafikz horší než minimální grafika, ale aspoň jsem mohl slušně hrát.......

Teď ve verzi 9.17 hraju na 18 a míň fps na nejhorší grafiku jakou to jde a nedá se to hrát.........

Bohužel asi budu muset přestat hrát WOT..........

A tak se ptám, proč WG přidává do hry nový věci, když ta hra je skvělá a nepotřebuje nový updaty????

 

A co nové ovladače na grafiku? Máš?

certcz #5 Posted 14 December 2016 - 07:17 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 40996 battles
  • 1,074
  • Member since:
    01-15-2012
Hele a nepřepl jsi při instalaci 9.17 SD na HD klient ?

Loki_1389 #6 Posted 14 December 2016 - 08:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30501 battles
  • 700
  • [JLCI] JLCI
  • Member since:
    10-27-2012

Minimální požadavky na HW jsou cca 11-12 let staré komponenty, je to snad málo? Napiš konfiguraci tvého PC, jinak je to debata o ničem. 

 

Edit: Nečekaně bez odpovědi, to je tak když někdo hraje na kalkulačce a pak tu brečí že se mu to seká i na minimální detaily.


Edited by Loki_1389, 16 December 2016 - 11:36 PM.


iTrolling #7 Posted 17 December 2016 - 01:47 AM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6818 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014

View Postcertcz, on 14 December 2016 - 07:17 PM, said:

Hele a nepřepl jsi při instalaci 9.17 SD na HD klient ?

 

prepnuti na HD v soucasnosti dela jen to, ze zpristupni moznost pouziti nejvyssi kvality textur. jinak to na vykon nema vliv.

VijaCZ #8 Posted 17 December 2016 - 03:11 AM

    Brigadier

  • Guest
  • 75906 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

Do předvčerejška sem hrál na něčem podobném, grafika stažená a ponastavovaná na naprosté ultimátní minimum abych z toho vytáhl alespoň 30-35 fps ( při streamu cca 20-25 ) - jeden den po updatu sem nesledoval žádné změny. Byl to starej kancelářskej komp do kterýho se přidala nějaká nVidia 640 nebo tak něco, RAM nepatrné, ale hejbaly se tam vobrázky a šlo to hrát. Update u mýho starýho PC ničemu neublížil.



certcz #9 Posted 17 December 2016 - 03:54 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 40996 battles
  • 1,074
  • Member since:
    01-15-2012

View PostiTrolling, on 17 December 2016 - 01:47 AM, said:

 

prepnuti na HD v soucasnosti dela jen to, ze zpristupni moznost pouziti nejvyssi kvality textur. jinak to na vykon nema vliv.

 

HD textury žerou kolem 1.8 GB VRAM a pokud má někdo pouze 1 GB VRAM, pak to na výkon vliv mít bude.

Edited by certcz, 17 December 2016 - 03:55 AM.


iTrolling #10 Posted 17 December 2016 - 04:51 AM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6818 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014

prepnuti z SD klienta na HD klienta ti s vykonem neudela lautr nic, pac v hernim nastaveni budes mit furt nastavenou takovou uroven textur, jaka byla aktivni v dobe, kdy jsi bezel na SD klientu. cize pokud hrajes na kalkulacce a mas textury low, tak prepnuti do HD neudela nic. 



certcz #11 Posted 17 December 2016 - 06:10 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 40996 battles
  • 1,074
  • Member since:
    01-15-2012

View PostiTrolling, on 17 December 2016 - 04:51 AM, said:

prepnuti z SD klienta na HD klienta ti s vykonem neudela lautr nic, pac v hernim nastaveni budes mit furt nastavenou takovou uroven textur, jaka byla aktivni v dobe, kdy jsi bezel na SD klientu. cize pokud hrajes na kalkulacce a mas textury low, tak prepnuti do HD neudela nic. 

 

Tak jsem to vyzkoušel, snížil v HD klientovi kvalitu textur z maximální na vysokou, pak spustil SD klienta a pak přepnul zpět do HD a kvalita textur se automaticky změnila na maximální.

Ono by asi nemělo význam instalovat HD klienta když se pak ty HD texturové balíčky do hry nebudou načítat. Hra proto automaticky přenastaví kvalitu textur.

Přes GPU-Z jsem změřil využití videopaměti :

HD klient / textury maximální 1841 MB

HD klient / textury vysoké 1388 MB

SD klient / textury vysoké 1372 MB


Edited by certcz, 17 December 2016 - 08:39 AM.


iTrolling #12 Posted 17 December 2016 - 12:35 PM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6818 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014
oops, omlouvam se za mystifikaci, cas leti a toto se muselo nekdy nedavno zmenit, pac driv to bylo skutecne jen jako moznost...

Eldaselda #13 Posted 08 January 2017 - 11:04 AM

    Private

  • Player
  • 6407 battles
  • 2
  • Member since:
    02-13-2015

Ale teď dobrý, zjistil jsem že niší rozlišení obrazovky zvýší fps , takže sice minecraft, ale můžu hrát :D

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users