Jump to content


Jak vyfotit obrazovku ve hře?


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Vasekdvor #1 Posted 16 October 2011 - 01:06 PM

    Private

  • Player
  • 8112 battles
  • 42
  • [UVO] UVO
  • Member since:
    04-04-2011
Vím že tento topic není nutný pro 90% hráčů . Avšak někteří hráči, jak jsem zjistil nevědí, jak vyfotit obrazovku během hry.
Zde je tedy návod:

A:

1) Zapněte hru , hrajte
2) Najděte (vhodný) okamžik k focení.
3) K focení obrazovky použijte klávesu Print Screen (na klávesnici taktéž může být napsána těmito zkratkami : Prt Scr, Print Scrn, Prt Scn, Prt Sc nebo Prnt Scrn)
4) Na některých počítačích poznáte vyfocení mírným seknutím (převážně na starších), na novějších již nepoznáte nic.

Posted Image

Kam se fotky uložily ?

Standartně : C:\Games\World_of_Tanks
             X:\Games\World_of_Tanks (kde X značí název jednotky vašeho HDD)
Zkrátka řečeno do adresáře s hrou World of Tanks.

B:

Stáhněte si WOT Social HUB[BETA].
Tento program umožňuje jak focení tak i nahrávání obrazovky ve World of Tanks.

Kam se fotky uložily ?

Obrázky (screeny) do : C:\Users\{vaše uživ. jméno}\Pictures\Overwolf
Videa do : C:\Users\{vaše uživ. jméno}\Videos\Overwolf

EDIT: Opraven odkaz na WOT SOCIAL HUB

karl_v_sudet #2 Posted 23 October 2011 - 07:40 AM

    Corporal

  • Player
  • 19369 battles
  • 179
  • Member since:
    03-27-2011
mam takovy pocit, ze explicitne je to nastavene na ctrl+print screen.

pavel1269 #3 Posted 23 October 2011 - 04:31 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18941 battles
  • 439
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    09-23-2011
Tak se to dela obecne pro nakopirovani screenu obrazovky do schranky, z ktere jsi to jeste musel nejak ulozit. Zmacknutim samotneho PrintScreen ti hra sama ulozi obrazek do slozky s hrou.

karl_v_sudet #4 Posted 23 October 2011 - 05:11 PM

    Corporal

  • Player
  • 19369 battles
  • 179
  • Member since:
    03-27-2011
abych rekl pravdu, nepremyslim nad tim a mackam to s ctrl a uklada se mi to do wot slozky

Ostravak_CZ #5 Posted 23 October 2011 - 06:46 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 13431 battles
  • 3,261
  • Member since:
    02-17-2011
ve hře mi stačí jen zmáčknout prntscr a je to

Destik_CZ #6 Posted 09 November 2011 - 09:34 PM

    Private

  • Player
  • 8810 battles
  • 6
  • Member since:
    07-30-2011
mno ten odkaz nejde ,nemate to nekdo uz sosnute ze by jste ten programek hodily na nejak share server ?????

deglaser #7 Posted 13 November 2011 - 10:06 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 15948 battles
  • 406
  • Member since:
    09-08-2011
Presne tak nejde hodte to treba na edisk diky.  :Smile-bajan2:

Idahou #8 Posted 13 November 2011 - 10:57 AM

    General

  • Veteran
  • 36662 battles
  • 8,907
  • [IDDQD] IDDQD
  • Member since:
    12-04-2010
Stačilo se zeptat strejdy Google, jestli nrví kde by se našla ještě nějaká kopie.

WoT: Social Hub na jakémsi blogu

Link na stažení

Nezkoušel jsem

deglaser #9 Posted 13 November 2011 - 02:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 15948 battles
  • 406
  • Member since:
    09-08-2011
Super diky.  :P

kaarfii #10 Posted 12 March 2012 - 06:10 PM

    Private

  • Player
  • 14440 battles
  • 3
  • Member since:
    09-25-2011
WoT Social Hub mě zklamal. U nahraného videa nejde vůbec zvuk. V nastavení jsem nic nenašel, co by se dalo změnit k lepšímu. Nevíte někdo o lepším programu?

Hadiak #11 Posted 13 March 2012 - 12:25 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 10723 battles
  • 1
  • [CSOB] CSOB
  • Member since:
    07-08-2010
FRAPS. pouzivam uz velmi dlho a velmi dlho som spokojny.

Agama82 #12 Posted 15 April 2012 - 08:04 PM

    Corporal

  • Player
  • 13931 battles
  • 148
  • [ELLIE] ELLIE
  • Member since:
    04-02-2011
Těch způsobů jak udělat screen je hodně,někdo to dělá přes FRAPS a Já třeba mám hozenou hru přes STEAM a jednoduše si dělám screeny klávesou F12 B)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users