Jump to content


Aktualizace 9.17.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
238 replies to this topic

Ivana_Drago #1 Posted 19 February 2017 - 03:30 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

Tankisté,

 

pokud během hraní nové verze narazíte na nějaké chyby, nahlašte nám je, prosím, do tohoto vlákna.

 

Děkujeme za spolupráci :great:



Heinz_svk #2 Posted 23 February 2017 - 08:53 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13350 battles
  • 69
  • [VOJNA] VOJNA
  • Member since:
    07-25-2014

Otvorím v garíža "Ukázat nabídky Defender" mrd prázdna obrazovka na nete =D podstatné je že tam je odkaz na stránku ktorá vlastne ešte neexistuje.. typická vlastnosť WG dať ponuku ktorá sa vlastne ani nedá prijať lebo ešte neexistuje =DDDD Princíp WG:. Vypustite leva z klietky(ale najprv ho tam treba dať) :)



Cali89 #3 Posted 23 February 2017 - 09:19 AM

    Private

  • Player
  • 30895 battles
  • 6
  • Member since:
    07-01-2012
Ja by som chcel nahlásiť, že po pridaní húfnice na Type 5 Heavy mi zmizla pochopitelne kolónka "zrýchlený výcvik posádky" - čo je samozrejmosť, lenže mi nezbiera skúsenosti za odohrané bitky. Len voľné skúsenosti pribúdajú, takže normálnym spôsobom si neviem vyexpiť nové delo, nakoľko mi skúsenosti na tanku nepribúdajú. Alebo to tak má byť? Díky za odpoveď.

Patejl352 #4 Posted 23 February 2017 - 09:52 AM

    Corporal

  • Player
  • 37825 battles
  • 117
  • Member since:
    03-01-2011

Potvrzuji chybu hlášenou Cali89,

Na Type 5 nelze vyexpit nové dělo (houfnici), protože se nepřičítají EXP za odehrané bitvy.



SG_semda #5 Posted 23 February 2017 - 10:11 AM

    General

  • Player
  • 41270 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013
Meli jste si precist vcerejsi post od kaji v novinkach, jenze kdo by tam taky lezl, že? Tohle se melo udelat celoserverovym ingame oznamenim, takže zase fušeřina...

AFC_Scott #6 Posted 23 February 2017 - 11:46 AM

    Corporal

  • Player
  • 37418 battles
  • 180
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    04-14-2013
Po aktualizaci nefungují tlačítka "opustit bitvu" nebo "odpojit od serveru". Čistá hra, bez módů. Asi WG chce abych jen a jen hrál :teethhappy:. Udělejte s tím něco, díky.

_dobytek_ #7 Posted 23 February 2017 - 12:05 PM

    Private

  • Player
  • 28469 battles
  • 4
  • [CORM] CORM
  • Member since:
    12-13-2014

Problém se zvukem po aktualizaci!!!  

1. neustále škvrčí - testoval jsem, problém není v mé zvukové kartě.

2. veškerý zvuk, jak v offline před připojením, tak po připojení v garáži i v bitvě běží zrychleně, hudba i veškeré zvuky.

-

???



Cali89 #8 Posted 23 February 2017 - 12:06 PM

    Private

  • Player
  • 30895 battles
  • 6
  • Member since:
    07-01-2012

View Postshick23, on 23 February 2017 - 12:05 PM, said:

Problém se zvukem po aktualizaci!!!  

1. neustále škvrčí - testoval jsem, problém není v mé zvukové kartě.

2. veškerý zvuk, jak v offline před připojením, tak po připojení v garáži i v bitvě běží zrychleně, hudba i veškeré zvuky.

-

???

 

ja mám zvuk v poriadku

__Miso__ #9 Posted 23 February 2017 - 12:23 PM

    Private

  • Player
  • 24310 battles
  • 20
  • Member since:
    02-14-2014
Tank VK 45.02 B mi svieti ako elitný aj keď nemám vyskúmaný Pz. VII, nazbierané expy na ňom mám možnosť konvertovať za goldy na voľné expy a môžem zapnúť zrýchlený výcvik posádky.

Kayi4ek #10 Posted 23 February 2017 - 01:21 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostCali89, on 23 February 2017 - 09:19 AM, said:

Ja by som chcel nahlásiť, že po pridaní húfnice na Type 5 Heavy mi zmizla pochopitelne kolónka "zrýchlený výcvik posádky" - čo je samozrejmosť, lenže mi nezbiera skúsenosti za odohrané bitky. Len voľné skúsenosti pribúdajú, takže normálnym spôsobom si neviem vyexpiť nové delo, nakoľko mi skúsenosti na tanku nepribúdajú. Alebo to tak má byť? Díky za odpoveď.

 

View PostPatejl352, on 23 February 2017 - 09:52 AM, said:

Potvrzuji chybu hlášenou Cali89,

Na Type 5 nelze vyexpit nové dělo (houfnici), protože se nepřičítají EXP za odehrané bitvy.

 

 

http://forum.worldof...u-type-5-heavy/

 

View PostAFC_Scott, on 23 February 2017 - 11:46 AM, said:

Po aktualizaci nefungují tlačítka "opustit bitvu" nebo "odpojit od serveru". Čistá hra, bez módů. Asi WG chce abych jen a jen hrál :teethhappy:. Udělejte s tím něco, díky.

 

Po aktualizaci se vyskytla chyba. Nefungují tlačítka a dochází k zaseknutí při odpočtu bitvy. O chybách víme a developeři pracují na jejich odstranění. Díky za informaci.

Skryt10 #11 Posted 23 February 2017 - 02:41 PM

    Private

  • Player
  • 22600 battles
  • 3
  • [LOGIN] LOGIN
  • Member since:
    11-21-2013

Mám problém s poměrem stran. Monitor s poměrem 21:9 a rozlišení 2560x1080. Tento poměr stran nebyl podporován ani před patchem 9.17.1, ale dal se tam nastavit ručně nějaký jiný a tím pádem jsem si vždy našel nějaký nejpodobnější, kdy hra vypadala dobře, ale nyní se mi poměr nastaví sám  při nastavování rozlišení a vypadá to "odporně" (např. Panther je  krátký, úzký a vysoký jak panelák)

 

Prosím pomoc...... vypadá to strašně :(:(:(


Edited by Skryt10, 23 February 2017 - 04:00 PM.


_dobytek_ #12 Posted 23 February 2017 - 02:58 PM

    Private

  • Player
  • 28469 battles
  • 4
  • [CORM] CORM
  • Member since:
    12-13-2014

View Postshick23, on 23 February 2017 - 12:05 PM, said:

Problém se zvukem po aktualizaci!!!  

1. neustále škvrčí - testoval jsem, problém není v mé zvukové kartě.

2. veškerý zvuk, jak v offline před připojením, tak po připojení v garáži i v bitvě běží zrychleně, hudba i veškeré zvuky.

-

???

 

Tak jsem odinstaloval hru, restartoval, změnil název složky "Games", znovu spustil instalaci, tentokrát hned změnil název složky "Games" na "WoT" a pokračoval v instalaci. Instalace proběhla jen do nainstalováni SD klienta a problém se zvukem přetrvává.

Ještě ke změně názvu složky: Myslel jsem, že se tak vyhnu naloadováni zahozených souborů po uninstalu, jak je vidět, tak ne. Mám nainstalovaná pouze SD klienta a ve hře se klidně přepnu na HD a ještě si hra pamatuje moje přihlašovací údaje.  

-

!?



__Taz_ #13 Posted 23 February 2017 - 04:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 76818 battles
  • 525
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    06-08-2012

Hra se mi neustále nastavuje do windowed modu po přepnutí do Windows i když mám natvrdo nastavený fullscreen 8.1 64bit.

Dobrá práce a víc vodky.



Skryt10 #14 Posted 23 February 2017 - 04:23 PM

    Private

  • Player
  • 22600 battles
  • 3
  • [LOGIN] LOGIN
  • Member since:
    11-21-2013
Vlezl jsem do bitvy a najednou "hraju WT".. nikde nic zaměřovač, mapa, dmgpanel, atd.... krom toho při stisknutí esc taky nic, nečekaně. Další povedenej update GJ

__Taz_ #15 Posted 23 February 2017 - 05:04 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 76818 battles
  • 525
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    06-08-2012

View PostKayi4ek, on 23 February 2017 - 01:21 PM, said:

 

Ale to jste měli dát jako vyskakovací okno do hry, když není problém dávat tam každý týden nesmyslné nabídky do superobchodu, tak proč je problém přidat oznámení takový zásadní věci jako "zase jsme to zprznili, prosím, odškrtněte si zrychlený výcvik"?

Edited by __Taz_, 23 February 2017 - 05:04 PM.


matoun100 #16 Posted 23 February 2017 - 05:06 PM

    Private

  • Player
  • 31023 battles
  • 6
  • [-FCR-] -FCR-
  • Member since:
    11-28-2013

Zdravím, po prvním vyzkoušení nové verze jsem zaznamenal jednu nedůležitou, ale otravnou chybu. Vždy, když se pomocí ALT+TAB přehodím např. do chromu a potom zpět, stane se mi to, že se mi WOTko hodí do režimu "v okně" a já to musím nastavovat znovu do fullscreenu. Je na to nějaké jednoduché řešení? Děkuji za odpověď. :)

 



glumidlo #17 Posted 23 February 2017 - 05:13 PM

    Private

  • Player
  • 27033 battles
  • 2
  • Member since:
    07-27-2011
V nové verzi se vůbec nedostanu do bitvy. Když se má spustit bitva, obrazovka mi zamrzne ve frontě a nikam se to nehne. Když hru vypnu a zapnu, tank se mi normálně vrátí z bitvy, takže jsem v bitvě, ale nemůžu nic dělat. Perfektní.

java150 #18 Posted 23 February 2017 - 05:44 PM

    Private

  • Player
  • 7652 battles
  • 2
  • [O__P] O__P
  • Member since:
    12-15-2015

Sakra! ,mam tam mody a nejede mi to , Když je tam dám tak mám to bez  zaměřovače...

Prostě jako byste zmáčkli V



HellFox186 #19 Posted 23 February 2017 - 05:55 PM

    Private

  • Player
  • 16935 battles
  • 10
  • Member since:
    02-14-2013
S tou minimalizací/přepnutím oken mám taky podobný problém. Když to udělám, tak nejde WoT zpět maximalizovat, jen problikne maximalizované okno a zase se shodí. Příp. se občas zobrazí hra a vypadá, že je to v pohodě, ale po kliknutí myší se shodí zase.

LeeVanEc #20 Posted 23 February 2017 - 06:04 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22542 battles
  • 96
  • Member since:
    10-14-2013

To máte dobrý. Mě se po aktulizaci jen točí kolečko a píše PŘIPOJOVÁNÍ a to už asi 2 hodiny. Ještě chvíli a vytočí mě to...

 

Edit: Tak po cca 2,5h točení je prej přetížená EU1. A už se zase točí... Mám pocit, že se vrátím k ponorkám!


Edited by LeeVanEc, 23 February 2017 - 06:30 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users