Jump to content


Aktualizace 9.17.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
238 replies to this topic

Twisp #41 Posted 24 February 2017 - 01:50 PM

    Private

  • Player
  • 35380 battles
  • 33
  • Member since:
    03-31-2012

Ještě jsem se ani nedostal do garáže a už koukám, jak mi nepatrně ale otravně vibruje vše na obrazovce... luxus

 

Vyřešeno:

Předchozí verze hry měla automaticky nastavenou frekvenci obrazovky na 59 Hz. Nemohl jsem to nikdy změnit. V nové verzi toto nastavení zůstalo a monitor to nepobral. Nastavení 60 Hz vše napravilo. :)


Edited by Twisp, 24 February 2017 - 02:23 PM.


VijaCZ #42 Posted 24 February 2017 - 02:42 PM

    Brigadier

  • Guest
  • 75844 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

Potvrzuju že hra nastavená na celou obrazovku se po Alt+TAB ( třeba kvůli teamspeaku nebo hudbě ) sama překotí do "v okně" - mě to tak dělá už dlouho, měl sem to za "přirozenou vlastnost tohoto bezchybného výtvoru" a ozývám se až teď když vidím že nejsem sám komu se tohle děje.

 

Druhá mnohem závažnější chyba je nemožnost zobrazit statistiky v garáži tak jak byly před aktualizací - buď rozklikávací cirkusově pestrá nepřehledná zhovadilost na dvě obrazovky scrollování nebo nic neříkající čáry - uvítal bych návrat k čisté a přehledné podobě z předchozí aktualizace ( říkejme tomu oprava chyby, WG tomu bude říkat VYLEPŠENÍ :) )

 

Třetí nejzávažnější chyba je fatální a hru naprosto devastující - mapa Paříž zůstala ve hře, prosím opravte tento EPIC FAIL co nejdříve.



Bery_CR #43 Posted 24 February 2017 - 05:40 PM

    Colonel

  • Player
  • 65527 battles
  • 3,500
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015
Tak ja Alt+TAB pouzival v pohode a bez problemu po celou dobu. Problem mam az od doby, kdy se mi nainstaloval patch. Tim chci rict, ze se jedna o problem, ktery evidentne lze opravit. ;)

zdendacepi #44 Posted 24 February 2017 - 06:33 PM

    Private

  • Player
  • 18839 battles
  • 1
  • Member since:
    12-13-2012

Ahoj, po aktualizaci mi nereaguje garáž, bitva, výzkum, statistiky, služební záznam, prostě nic. Nevíte prosím, co s tím? Připadá mi, že s každou aktualizací je to horší a horší...

 



Marek_108 #45 Posted 24 February 2017 - 06:50 PM

    Private

  • Player
  • 8953 battles
  • 9
  • Member since:
    11-22-2014

View PostSkryt10, on 23 February 2017 - 08:21 PM, said:

 

Na to aby se ti vracel zoom zase z5 na 2x musíš mít mód... je to jediná věc proč mody používám

 

Dík, myslel jsem si, že chyba bude mezi židlí a klávesnicí. Dlouho používám mód od Doktortom5, který ještě neaktualizoval, takže mi to přišlo jako chyba :facepalm:

huggo5 #46 Posted 24 February 2017 - 07:08 PM

    Private

  • Player
  • 15070 battles
  • 4
  • [73CSP] 73CSP
  • Member since:
    04-01-2012
v šarvatkach tier 6 nam hodilo team ktory mal jeden tier 8 WZ-132 tu je odkaz na replay
http://dezgamez.wot-..._patch_9171_bug

socanek #47 Posted 24 February 2017 - 07:55 PM

    Major General

  • Player
  • 30176 battles
  • 5,206
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View Postsocanek, on 24 February 2017 - 09:06 AM, said:

 

Zprava od Homera, vecer vyzkousim:

Na Windowed okno mi pomohlo zmeniť jedno nastavenie. Tiež mi to robilo. Neviem presne z hlavy jeho názov. Je vedľa nastavenia rozlíšenia a full screen napravo. Niečo ako zachovanie pomeru strán. Je tam možnosť automaticky alebo 1x. To jeden krát mi zatiaľ funguje. 

Kurzor vo WoT som zatiaľ nevyriešil. Ale zbaviť sa ho dá jednoducho 2x ESC. 

 

Aktualizace od Homera: Nefunguje to....

 

 



matoun100 #48 Posted 24 February 2017 - 08:09 PM

    Private

  • Player
  • 31023 battles
  • 6
  • [-FCR-] -FCR-
  • Member since:
    11-28-2013
co to sakra?? mít IS-7 v osmičkových šarvátkách?

Attached Files

  • Attached File   shot_186.jpg   1.72MB


pasomnica__SVK #49 Posted 24 February 2017 - 10:50 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 36055 battles
  • 775
  • Member since:
    08-21-2012

1) Na VK B mam moznost zapnut akceleraciu treningu posadky, ale nemam vyexpeneho Pz. Kpfw. VII

2) Hru hram na mensom rozliseni ako systemove a ked Alt+Tab-nem do Chromu a potom naspat do hry, tak hra je vo Windowed mode a musim ju v nastaveniach prepnut na fullscreen. Deje sa to len ked som v hre a skonci uvodny odpocet



Bery_CR #50 Posted 24 February 2017 - 11:33 PM

    Colonel

  • Player
  • 65527 battles
  • 3,500
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015

View Postsocanek, on 24 February 2017 - 07:55 PM, said:

 

Aktualizace od Homera: Nefunguje to....

 

 

 

jj, nefunguje... bohuzel. A je to fakt dost protivny...:sceptic:

GreenKlid #51 Posted 25 February 2017 - 12:10 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41431 battles
  • 463
  • [KAACR] KAACR
  • Member since:
    05-24-2013
krome veci zde popsanych. Dramaticky poklesly fps (ze 120 full na 30-60 minimum) a cela hra je trhana (i v garazi)

Archandel_Daniel #52 Posted 25 February 2017 - 08:32 AM

    Private

  • Player
  • 48974 battles
  • 5
  • Member since:
    10-26-2013
Od dnešního rána se hra spustí pouze v okně, přihlašovací obrazovka problikává a po načtení garáže se objeví pouze černá obrazovka...

_76667_ #53 Posted 25 February 2017 - 10:09 AM

    Corporal

  • Player
  • 446 battles
  • 132
  • Member since:
    05-08-2015

Mám tu jednu velmi zásadní chybu. Chtěl jsem si už v bitvě nastavit dodatečně něco v nastaveních, ale už mi nešla opustit nastavovací obrazovka(nefungovalo tlačítko ani OK ani křížek ani storno), bylo to na mapě doly. Jezdit se dle minimapy tak nějak dalo, střílet nikoli. Chtěl jsem se utopit, ale ani to nešlo protože jsem neviděl, zda už jsem v hloubce. Prostě nešlo nic. Jen se mi podařilo tím zběsilým ježděním nasvítit nějakou slabou asistenci abych nebyl úplně AFK.:facepalm:

Spoiler

 



psychopatiq #54 Posted 25 February 2017 - 10:11 AM

    Private

  • Player
  • 17989 battles
  • 6
  • [1MBSR] 1MBSR
  • Member since:
    04-11-2013

Ahojte, mam problem s hru. Na jednom pocitaci (Nvidia grafika) mam pri fullhd rozliseni roztraseny obraz a blur, strastne to taha oci, je to neostre, trasie sa to cele. Pri nizsom rozliseni mam ostry obraz. Doteraz som to hral na fullhd a nebol problem. Preinstaloval som ovladac grafiky, stiahol komplet celu hru, spustil bez modov. Jedine kedy hra ide normalne, ak ju spustim v nudzovom rezime. Na druhom PC s kartou Radeon ide aj po patchi v poriadku na fullhd.

Ma tu niekto podobny problem s NVIDIA kartou? 

:angry:



GreenKlid #55 Posted 25 February 2017 - 10:34 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41431 battles
  • 463
  • [KAACR] KAACR
  • Member since:
    05-24-2013
Nevím jestli je to chyba nebo úmysl, ale zjistil jsem, že se průmyslové zdroje vyhrané legionářem v odřadech nezapočítávají do jeho statistik (zdroje získane pro klan)

GreenKlid #56 Posted 25 February 2017 - 10:35 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41431 battles
  • 463
  • [KAACR] KAACR
  • Member since:
    05-24-2013

View Postrabidko, on 25 February 2017 - 10:11 AM, said:

Ahojte, mam problem s hru. Na jednom pocitaci (Nvidia grafika) mam pri fullhd rozliseni roztraseny obraz a blur, strastne to taha oci, je to neostre, trasie sa to cele. Pri nizsom rozliseni mam ostry obraz. Doteraz som to hral na fullhd a nebol problem. Preinstaloval som ovladac grafiky, stiahol komplet celu hru, spustil bez modov. Jedine kedy hra ide normalne, ak ju spustim v nudzovom rezime. Na druhom PC s kartou Radeon ide aj po patchi v poriadku na fullhd.

Ma tu niekto podobny problem s NVIDIA kartou? 

:angry:

Já mam NVidii taky a evidentně to dělá problémy, viz výše (nízké fps, trhaná hra i v garáži).



ubighost #57 Posted 25 February 2017 - 11:41 AM

    Corporal

  • Player
  • 44231 battles
  • 127
  • Member since:
    12-16-2012
A tohle počítadlo vám funguje? 

Attached Files

  • Attached File   wotcounter.png   75.71K


pravda13 #58 Posted 25 February 2017 - 07:02 PM

    Private

  • Player
  • 9407 battles
  • 8
  • [JRD] JRD
  • Member since:
    11-16-2012
Taky se vám to sekne během hry? Chová se to jako bych měl pomalé připojení k netu, občas mě to vyhodí ze serveru. No chuťovka.:amazed:

tonda333 #59 Posted 25 February 2017 - 07:49 PM

    Private

  • Player
  • 18085 battles
  • 2
  • Member since:
    05-21-2012
Nazdar ja som mal namontované 3 binokulári a keď prišiel nový update tak mam už len 1 binokulár a niesu ani v sklade .

DarkSidersI #60 Posted 25 February 2017 - 08:33 PM

    Private

  • Player
  • 22413 battles
  • 6
  • Member since:
    08-17-2012
Mám tu problém s hrou... Nejde mi spustiť aktualizácia... Píše to tam: Aktualizace herního klienta: Inicializace torrent session... 9999 s  0% ...... 2 hod som čakal a nič iba stále to isté, nepustí a neinstaluje...10x som vypol a zapol ako aj hru tak PC.....  čo s tím wtf.....




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users