Jump to content


Reilu puoli vuotta klaanissa - väliarvion paikka [-PJ-]


  • Please log in to reply
No replies to this topic

Troubledove #1 Posted 21 February 2017 - 09:56 AM

    Captain

  • Player
  • 43007 battles
  • 2,377
  • [METAL] METAL
  • Member since:
    09-07-2011

Perinteisen rekryämisen sijasta ajattelin että voisin antaa aivan peruspelaajan näkemyksen yhden suomiklaanin - Puskajussien - toimintaan. Tämä siksi jotta klaanin status tulisi ehkä paremmin esiin kuin mitä rekrypuheista noin keskimäärin käy ilmi.

 

Ensinnäkin sananen itsestäni: Yli viisi vuotta WoT:ia takana, tästä soolopelaajana neljä ja puoli. En aikaisemmin pitänyt itseäni mitenkään erityisen tiimipelaajana ja hupailin vain sooloa. Jossain casual-klaaneissa käväisin vain nimen vuoksi ja satunnaista plattaseuraa hakemassa. Jossain vaiheessa iski ajatus että voisi kokeilla noita SH/CW juttuja puolivakavissaan ja Puskajussien aikuisten miesten rento olemus ja esim. selvä ymmärrys perheasioista teki tästä klaanista selvästi potentiaalisen.

 

Voi pojat. Alle viikossa olikin ohjelmassa jo säännöllistä SH/CW takomista ja WoT:in "toinen puoli" alkoi avautua. MIkä pätee sooloissa ei päde klaanitouhuissa sitten alkuunkaan, elikkä pelaajana pitikin alkaa opetella aivan uusia asioita kuten esimerkiksi "Kuullun ymmärtäminen" kun käsketään rynnäkköön tai muuten tehdään ryhmämanöövereitä. Noh, olin aikaisemmin soolopelaaja. Nyt sitten puskajussien myötä ryhmäpelaajaKIN. Koukuttavaa paskaa suoraansanottuna.

 

Yksi asia mikä tekee noista tiimipeleistä mielekästä puskiksissa on se että meillä on oikeasti hyviä johtajia, taktiikat ja taktiset valinnat ovat selvästi toimittuja ja harkittuja (useimmiten) ja tulosta syntyy riittävästi että koko touhussa tuntuu olevan järkeä. Tämä tuli oikeastaan puskista, sillä porukka jonka nimi on PUSKA-VITUN-JUSSIT ja jonka logo on about alakoululaisen piirtämä ja joka markkinoi itseään pieruhuumorilla ja jonka jäsenet larppaavat ammattialkoholistia ei todellakaan vaikuta siltä että se voisi pärjätä kuin tuurilla. Mutta totuus on toinen, tällä klaanilla on osaamista - relevanttia osaamista.Kiitos tämän osaamisen nappasin CW-palkintovaunun ensimmäisestä tournamentista johon osallistuin, kuten teki moni muukin klaanilainen - ja tähän tarvitaan voittoja - ja niitä tulee riittävästi.

 

Toki klaanilla on ongelmiakin. Yksi jatkuvasti tapetilla oleva asia on se että osa klaanilaisista on epäaktiivisia ja johtaja uhoaa potkia porukkaa pellolle. Noh, oma ajatukseni on että monoa vaan. Tavoite on tällä hetkellä saada kaksi aktiivista t10 CW ryhmää useimmille päiville, nyt kokoon saadaan noin puolitoista. Tavoite voisi olla aktiivisuuden kannalta se että seuraavassa tournamentissa saataisiin oikeasti vähintään se kaksi kolmasosaa klaanista aktiiviseksi koko tapahtuman ajan. Täten siis suosittelen aktiivisille hyville pelaajille puskajusseja, tulkaa mukaan. Ei tarvi olla "kuin hyvä", taktiikat CW-puolella eivät tarvi unicum-suoritteita.

 

Toinen ongelma (joka on alkanut ratketa?) on että aktiivisia johtajia ei ole kuin muutama. Elikkä mukaan mahtunee muutama uusi Panssarikenraal Patton-wannabe, tai voi vaikka tulla harjoittelemaan vetämistä jos se kiinnostaa. 

 

Sumsummarum kaikenkaikkiaan Puskajussit on toimittanut ainakin minulle enemmän kuin mitä lähdin hakemaan alunperin. Jengi innostaa pelaamaan noita vaativampia pelimuotoja, toiminta ei ole liian ryppyotsaista (vaikka rakentavaa palautetta epärakentavalla sävyllä lenteleekin välillä;)), ymmärtämystä sille että oikea elämä ensin löytyy - aikuisia perheellisiä miehiähän useimmat porukasta on. Näillä eväillä aikaansaatu porukka tekee pelikentällä riittävästi tulosta että hommassa on hyvä maku.

 

Suosittelen lämpimästi,

Troubledove

 

ps. En pistä tähän mitään rekryosoitteita, jos lukijaa oikeasti kiinnostaa löydät kyllä sen itsekin.


Edited by Troubledove, 21 February 2017 - 09:57 AM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users