Jump to content


[9.19.0.2] webium's modpack INSTALLER [multilingual] w/Picture & SOUND Previews v01 (20.6.20...


  • Please log in to reply
59 replies to this topic

Ic3_Cub3_47 #41 Posted 26 May 2017 - 05:05 AM

    Private

  • Player
  • 3309 battles
  • 19
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    02-08-2017
Here's log file..

Attached Files

  • Attached File   webiumLogs.zip   85.72K


webium #42 Posted 28 May 2017 - 09:22 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012

Hi, I've tested your "setup", and no problems at my side. But I suspect XVM (updated in latest release with new option for camera).

Try it without any crosshair, or without XVM.



webium #43 Posted 31 May 2017 - 11:24 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.00
- initial release
- greyed out options in installer are not ready for 0.9.19.0 yet

webium #44 Posted 01 June 2017 - 01:03 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.01
^ Updated XVM 6.7.2-dev #7573
^ Updated Elkanos Received Damage Announcer
^ Updated GambitER Damage Log
^ Updated PMod 26-2
^ Updated Damage Panels: BioNick, Rabbit, Mini, KobkaG, Shtys, Zayaz
^ Updated Crosshairs: Harpoon Mini
+ HR Gun Sounds by Zorgane
- removed mod Vehicle Exp Extended

webium #45 Posted 02 June 2017 - 07:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012

9.19.0.1.00
Adaptation for micropatch
^ Updated XVM 6.7.3-dev #7582
^ Updated Johny_Bafak Vertical Tech Tree
^ Updated AutoAim Indication+
^ Updated HD Minimap
^ Updated Battle Observer 1.08.3
+ Crew Skill Informer
+ Crew Auto Return



JCNR14 #46 Posted 04 June 2017 - 11:15 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25198 battles
  • 264
  • Member since:
    07-31-2014

Great cuz of servercross2,but fps is dropping almost to 40,i use to have 120+ fps

 



blindhai #47 Posted 05 June 2017 - 04:10 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21627 battles
  • 316
  • Member since:
    06-02-2011
Is it only me? My HP counter in the bottom left corner doesnt show my actual HP, only Full HP. I have tried several DP, but always the same problem.

webium #48 Posted 05 June 2017 - 07:44 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
I can't tell you without logs. Do you have the latest version installed?

blindhai #49 Posted 06 June 2017 - 03:10 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21627 battles
  • 316
  • Member since:
    06-02-2011

I have the latest version, just redownloaded it an hour ago. I have made a screenshot, where i was just hit and it doesnt show it. It even does not show how fast i drive.

 

I have made a clean install and before that i have run the repair function of the WoT Launcher.

Attached Files

  • Attached File   logs.rar   35.13K
  • Attached File   shot_009.jpg   1.78MB


webium #50 Posted 07 June 2017 - 01:27 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.1.01
^ Updated XVM 6.7.3-dev #7603
^ Updated PMod 26-3
^ Updated HangMan 2.14.2
^ Updated Battle Observer 1.08.4
^ Updated Hangar Clock
^ Updated Hangar Calculator
^ Updated HR Gun Sounds by Zorgane 1.14
^ Updated Damage Panels: BioNick, Mini, Rabbit
^ Updated all Crosshairs and Aim Circles
+ Added Aim Circle Jimbo with 2 circles
- Removed Strike Aim Circle

webium #51 Posted 07 June 2017 - 05:26 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.1.02
+ Added temporary solution to mirrored vehicle icons in PlayersPanel within Ranked Battles [WTMaks]
+ Added All Female Voices mod [Elkano]

budyx69 #52 Posted 07 June 2017 - 06:38 PM

    Major

  • Player
  • 32827 battles
  • 2,847
  • [D-S-S] D-S-S
  • Member since:
    02-25-2013
hi webium: https://koreanrandom.com/forum/topic/39732-%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%87-091902/

webium #53 Posted 07 June 2017 - 10:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012

View Postblindhai, on 06 June 2017 - 03:10 PM, said:

I have the latest version, just redownloaded it an hour ago. I have made a screenshot, where i was just hit and it doesnt show it. It even does not show how fast i drive.

 

I have made a clean install and before that i have run the repair function of the WoT Launcher.

 

Very likely, you are using an outdated "Custom contour icons". Try it withot them, or use one from modpack.

webium #54 Posted 08 June 2017 - 10:58 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.2.00
Adaptation for micropatch

blindhai #55 Posted 08 June 2017 - 05:45 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21627 battles
  • 316
  • Member since:
    06-02-2011

View Postwebium, on 07 June 2017 - 11:40 PM, said:

Very likely, you are using an outdated "Custom contour icons". Try it withot them, or use one from modpack.

 

Thank you, you are right! Never would have thought that i would need to update those icons when there is no new tank.

webium #56 Posted 09 June 2017 - 12:40 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
yes, but there are obviously changes in atlases xml files, and that can be a problem

Kadelski #57 Posted 10 June 2017 - 09:49 AM

    Private

  • Player
  • 10279 battles
  • 9
  • Member since:
    06-25-2015

Hello, i can not download your mod from adfly, i never had that problem before.

 

It just says Wait for 5 sec, then skip the ad, and then again Wait for 5 sec ...



webium #58 Posted 10 June 2017 - 02:44 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
For me it's working fine. You can also download from Mediafire archive

Wolfi #59 Posted 14 June 2017 - 09:02 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 36419 battles
  • 6
  • [S-GO1] S-GO1
  • Member since:
    09-07-2010
I have installed latest version, but at ranked battles XVM colors not working.

webium #60 Posted 20 June 2017 - 12:50 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 6872 battles
  • 1,500
  • [W-3-L] W-3-L
  • Member since:
    11-26-2012
9.19.0.2.01
^ Updated XVM 6.7.5-dev #7675
^ Updated Harpoon and Harpoon Mini crosshairs
^ Updated Battle Observer 1.08.6




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users