Jump to content


Alternatywne metody pobierania aktualizacji 1.6.1.0 (09.10.2019)


  • Please log in to reply
80 replies to this topic

_Patrol #1 Posted 02 March 2017 - 08:48 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Jak wiecie jakiś czas temu Wargaming postanowił usunąć ze strony worldoftanks.eu alternatywne metody pobierania aktualizacji, czyli plik po pliku.

Jakiś czas temu postanowiłem to przywrócić.

 

Temat ten jest odpowiedzią na prośbę gracza White_Lies i będzie aktualizowany wraz z wypuszczeniem przez Wargaming nowego patcha czy fixa.

 

Są jeszcze inne plusy.

Limit danych pobierania w miejscu zamieszkania? Śmignij do sąsiada i pobierz pliki aktualizacji.

Jesteś w pracy z dostępem do necika? Po co masz czekać na pobranie plików aktualizacji po powrocie do domu?

 

Pobierasz wymagane pliki w pracy czy u znajomego na niegłupiego fona lub pena.

Po pobraniu przenosisz pliki do folderu updates.Odpalasz launcher i ładnie zaczyna się instalować :)

 

Poniżej nowe pliki aktualizacji dla wersji gry SD i HD 1.6.1.0 z dnia 09.10.2019

 

wot_1.6.1.1223427_locale_pl (18,1 MB)

wot_1.6.1.19987_1.6.1.19982_client.wgpkg (12,4 MB)

wot_1.6.1.19987_1.6.1.19982_sdcontent (12,8 MB)

wot_1.6.1.19987_1.6.1.19982_hdcontent (24 MB)

 

W spoilerze pliki z dnia 07.10.2019.Jeśli już je macie w folderze updates, to nie pobierajcie.

 

Po pobraniu plików SD i HD przenosicie pliki do folderu updates, który znajdziecie w głównym folderze gry.

W dniu aktualizacji launcher pobierze dodatkowe pliki.

 

Nie zapomnijcie o dodaniu plików WoTLauncher.exe i WorlOfTanks.exe do wyjątków zapory windows i oprogramowania antywirusowego.

Pliki exe znajdziecie w głównym folderze gry.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po pomyślnej aktualizacji gry nie zapomnijcie o skasowaniu zbędnych plików z folderu updates.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Do boju!

 

Temat będzie edytowany, więc zerkajcie co jakiś czas.


Edited by _Patrol, 09 October 2019 - 09:45 AM.


_Patrol #2 Posted 02 March 2017 - 08:49 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Zarezerwowane.

_Patrol #3 Posted 09 March 2017 - 08:51 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Zarezerwowane

_Patrol #4 Posted 09 March 2017 - 09:06 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Zarezerwowane

jarogiga #5 Posted 09 March 2017 - 11:21 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11886 battles
  • 50
  • [-DPW-] -DPW-
  • Member since:
    01-21-2015
po kliknięciu w link pobierania wyskakuje jakaś stronka z dziwnymi napisami i nie można pobrać i blokuje IE

_Patrol #6 Posted 09 March 2017 - 01:15 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Linki do pobrania najnowszej mini aktualizacji jak i patcha 9.17 są ok, zmień lub napraw przeglądarkę.

MrGamon #7 Posted 08 May 2017 - 01:01 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22216 battles
  • 1,362
  • [1_CH] 1_CH
  • Member since:
    01-19-2013

Witaj Partol

A czy jest opcja, aby pobrać całego klienta gry zgodnego z aktualnym patchem ? Jadę do osoby, która ma internet na LTE z limitem bodajże 25GB na miesiąc i jeśli się da uratować ten transfer to byłoby fajnie. Tzn ściągnę to u siebie a u niego puszczę instalkę z plików lokalnych.



_sokar_EaSyCarry #8 Posted 08 May 2017 - 01:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 28916 battles
  • 96
  • [NOMI] NOMI
  • Member since:
    12-08-2015

View PostSteel_Raven, on 08 May 2017 - 01:01 PM, said:

Witaj Partol

A czy jest opcja, aby pobrać całego klienta gry zgodnego z aktualnym patchem ? Jadę do osoby, która ma internet na LTE z limitem bodajże 25GB na miesiąc i jeśli się da uratować ten transfer to byłoby fajnie. Tzn ściągnę to u siebie a u niego puszczę instalkę z plików lokalnych.

 

też mam limitowany internet w domu i kiedy reinstalowałem system skopiowałem cały folder z grą, pobrałem instalkę wota, zainstalowałem i wyłączyłem, wyczyściłem nowy folder z grą i wrzuciłem do niego zawartość tego skopiowanego, wszystko śmiga

_Patrol #9 Posted 08 May 2017 - 01:13 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Zgraj grę na pena czy odpowiednio katalogami na płyty dvd i przenieś na dysk docelowy.

 

edit

Czyli kopiujesz zainstalowaną grę i przenosisz na dysk docelowy.

Nie kopiuj zawartości folderów: updates, replays, screenshots, wymienione foldery mogą być puste.


Edited by _Patrol, 08 May 2017 - 01:15 PM.


MrGamon #10 Posted 08 May 2017 - 03:02 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22216 battles
  • 1,362
  • [1_CH] 1_CH
  • Member since:
    01-19-2013

O widzicie, to jest jakaś metoda ! Lepiej dwa razy mądrych zapytać niż raz zrobić głupio, ale po swojemu :)

 



_Patrol #11 Posted 08 May 2017 - 03:07 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Podpowiem, że największe pliki znajdują się w : res -> packages

Przyda się to info przy kopiowaniu.



twardy_tapczan #12 Posted 26 June 2017 - 11:13 PM

    Corporal

  • Player
  • 8888 battles
  • 138
  • Member since:
    10-02-2013
Witam, a pomożesz jak mam usunąć wirusa wargaming upade? próbowałem wykasować w rejestrze cclenerem ale cały czas wraca a ja mam limit w dzień 35GB (w nocy nielimitowane)  chodzi aby wirus został usunięty i nie pokazywał się prawym dolnym okienku. skanowałem pliki ale dalej tam siedzi, usuwałem go z rejestru aby nie wyskakiwał przy auto starcie ale dalej tam jest. to irytujące. proszę o pomoc jak usunąć wirusa wargaming upade.

_Patrol #13 Posted 26 June 2017 - 11:29 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Wykonaj poniższe podpowiedzi czytając od góry czyli krok po kroku :)

 

 

Uruchom launcher gry, kliknij ustawienia, przejdź do zakładki aktualizacje.

Odznacz wszystkie okienka (mają być puste) zastosuj zmiany.

 

Sprawdź uruchomione procesy w systemie (sprawdź też procesy w tle), jeżeli aktywny jest proces o którym wspominasz czyli World Of Tanks Game Updater kliknij na jego nazwie prawym przyciskiem myszki wybierając zakończ.

 

Zainteresuj się aplikacjami uruchamianymi wraz z systemem ,musisz wyłączyć World Of Tanks Game Updater.

 

Przejdź do głównego folderu gry ,zmień nazwę pliku WargamingGameUpdater.exe na copy_WargamingGameUpdater.exe

 

Uruchom ponownie system.



twardy_tapczan #14 Posted 26 June 2017 - 11:59 PM

    Corporal

  • Player
  • 8888 battles
  • 138
  • Member since:
    10-02-2013

Znalazłem taką opcje lecz przy jakiejś łatce znowu ustawiło na domyśle ustawienia automatycznego pobierania.

problem stwarzał drugi klient czyli dla wersji beta, wargaming uśpił moja czujność gdyż właśnie on powodował nieporozumienia. 

jutro zresetuje komputer i powinno być już dobrze. dzięki za pomoc.



LOLu_77 #15 Posted 31 October 2017 - 09:03 PM

    Private

  • Player
  • 10571 battles
  • 45
  • Member since:
    06-23-2011
Po micropatchu powstal blad. Gre moge odpalic w trybie okienkowym ale po przejsciu w pelnokrenowy zaczyna migac bialy ekran i wywala gre. Ide grac w cos innego bo po 6 latach zrobilo sie to juz zalosne. ;)

Arty_Ketchup #16 Posted 03 November 2017 - 11:40 PM

    Private

  • Player
  • 6386 battles
  • 6
  • [00PS] 00PS
  • Member since:
    10-16-2015
Albo coś źle robię (a wątpię, bo wcześniej robiłem tak samo i działało) albo brakuje jakichś plików... (2 listopada 2017)

_Patrol #17 Posted 03 November 2017 - 11:48 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Nic nie brakuje.

gego997 #18 Posted 15 December 2017 - 08:13 PM

    Private

  • Player
  • 29591 battles
  • 9
  • [B-DAY] B-DAY
  • Member since:
    02-25-2012
nie pomogło dalej pisze uaktualnianie składników gry ; instaluje aktualizacje . i zawiesza sie na 2 % na 3 min i wyskakuje błąd krytyczny nie można aktualizować

_Patrol #19 Posted 15 December 2017 - 08:19 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40579 battles
  • 35,083
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Za mało informacji napisałeś.

Xindak #20 Posted 18 March 2018 - 08:03 AM

    Sergeant

  • Player
  • 18690 battles
  • 222
  • Member since:
    12-18-2011

Witam,

Teoretycznie, czy istnieje możliwość w dniu wprowadzenia 1.0 aby przekopiować pliki z klienta testowego do głównego folderu z grą i oszczędzic sobie 26gb pobierania? Jeśli się da, może ktoś cos podpowie co i jak?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users