Czyżby WG nas ostatnio rozpieszczało?

Chociaż sam czołg w sobie jakiś specjalny to nie jest, ale jak to powiadają "darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby"

Nawet mi się nie będzie chciało robić tego OP czołgu.
To że jeszcze wg robi maratony w czasie kiedy próbują zarobić chyba najwięcej jak się da to + ale nie mam zamiaru grać 9 nacjami by dostać hymmm średnią premkę. Mogli by dać patriota albo liberte
Nawet wolałbym jakiś mniejszy maraton na jakieś usunięte czołgi jak PzIVS lub Panther/M10
Powodzenia dla tych co się skuszą na niego ale ja odpadam
Darciel, on 08 March 2017 - 06:10 PM, said:
Nawet mi się nie będzie chciało robić tego OP czołgu.
To że jeszcze wg robi maratony w czasie kiedy próbują zarobić chyba najwięcej jak się da to + ale nie mam zamiaru grać 9 nacjami by dostać hymmm średnią premkę. Mogli by dać patriota albo liberte
Nawet wolałbym jakiś mniejszy maraton na jakieś usunięte czołgi jak PzIVS lub Panther/M10
Powodzenia dla tych co się skuszą na niego ale ja odpadam
M10 ma być niby dostępna w drzewku za golda
już była i została usunięta bo miała ograniczony MM.
IMHO WG najlepiej zrobiłoby wrzucając do drzewka pół roku po premierze każdą premkę. 99% serwera nie ma golda z CW/turniejów itd więc by go kupowali a przy okazji za tego golda różne inne duperele jak kamo, szkolenie załóg itp.
Ale to WG, nie ogarniesz
SirBushman, on 08 March 2017 - 06:30 PM, said:
IMHO WG najlepiej zrobiłoby wrzucając do drzewka pół roku po premierze każdą premkę. 99% serwera nie ma golda z CW/turniejów itd więc by go kupowali a przy okazji za tego golda różne inne duperele jak kamo, szkolenie załóg itp.
Ale to WG, nie ogarniesz
WG ma informacje ile złota wpłynęło na serwery np. po akcji z Jagd88 - myślę, że jeśli chodzi o kwestie finansowe tj. czy bardziej się opłaca dawać premki za złoto czy za kasę to są doskonale obeznani...
Kody Intela zrobiły bardzo dużo złego bo WG zaczęło się zachowywać jak pies ogrodnika.
No ale liczy się to, że niektórzy "zarobili".
Wracając do tematu, czołg wygląda z czystych statystyk jak kupa. Taki pershing, tylko mniej mobilny i bez pancerza na wieży. Pewnie będzie miał działo z T95E2, czyli na goldzie heaty. Ale T95 ma przynajmniej mocną wieżę, więc sobie radzi. No i z tego co widzę ma 20% większą moc na tonę, choć i tak nie jest cudem mobilności.
Jak wpadnie to wpadnie, zwykle te maratony robiłem z łatwością grając normalnie, bo mam sporo czołgów wszystkich nacji. Ale jak nie wpadnie, to spinał się nie będę.
Chociaż T-44-100 też na papierze nie wyglądał za dobrze, natomiast w praktyce to doskonały czołg.
Ale tutaj, te 13 koni na tonę przy czołgu bez pancerza to już po prostu tragedia.
Edited by klosiu_1, 08 March 2017 - 09:06 PM.
Edited by SlayerVesa, 08 March 2017 - 09:21 PM.
UP
Moc na tone rzeczywiście wygląda słabo, ale ma nawet dobre opory gruntu 0.5 0.7 1.5.
Może za jakiś czas doczeka się małego buffa
klosiu_1, on 08 March 2017 - 09:04 PM, said:
Wracając do tematu, czołg wygląda z czystych statystyk jak kupa. Taki pershing, tylko mniej mobilny i bez pancerza na wieży. Pewnie będzie miał działo z T95E2, czyli na goldzie heaty. Ale T95 ma przynajmniej mocną wieżę, więc sobie radzi. No i z tego co widzę ma 20% większą moc na tonę, choć i tak nie jest cudem mobilności.
Jak wpadnie to wpadnie, zwykle te maratony robiłem z łatwością grając normalnie, bo mam sporo czołgów wszystkich nacji. Ale jak nie wpadnie, to spinał się nie będę.
Chociaż T-44-100 też na papierze nie wyglądał za dobrze, natomiast w praktyce to doskonały czołg.
Ale tutaj, te 13 koni na tonę przy czołgu bez pancerza to już po prostu tragedia.
"Mniej mobilny" - a to ciekawe:
T25 Pilot 1 vs Pershing:
Traverse: 44.84 vs 39.63 (Pilot szybciej się obraca)
Turret Traverse: 46.93 vs 39.63 (Pilot szybciej obraca wieżą)
Prędkość: 55 vs 48 (Pilot jest znów szybszy)
Opory gruntu - 0.48/0.67/1.44 vs 1.05/1.25/2.01 (Pilot ma lepsze opory gruntu)
We wszystkich kategoriach oprócz hp/t Pilot wygywa. Rzeczywiście "wolniejszy" jest
Na koniec dpm - 1.925/1.831 przy penetracji mniejszej o 2, lepszej dyspersji działa i znacznie lepszym czasie celowania.
Edited by Jokanaan, 08 March 2017 - 09:28 PM.
Wole w tym czasie zbierać butelki, kupie sobie ze trzy premium 8 jakie będę chciał. Jeżeli miałbym już wybrać.
Na szczęście nie zależy mi ani na kupieniu, ani na wygraniu.
Jokanaan, on 08 March 2017 - 09:27 PM, said:
T25 Pilot 1 vs Pershing:
We wszystkich kategoriach oprócz hp/t Pilot wygywa. Rzeczywiście "wolniejszy" jest
Na koniec dpm - 1.925/1.831 przy penetracji mniejszej o 2, lepszej dyspersji działa i znacznie lepszym czasie celowania.
Realny obrót kadłuba Pershinga jest lepszy niż podany z powodu dwóch silników.
Jokanaan, on 08 March 2017 - 09:27 PM, said:
T25 Pilot 1 vs Pershing:
Tak, zapomniałeś tylko powiedzieć, że Pershing ma pancerz na wieży w przeciwieństwie do Pilota, w który będą się wbijać jak chcą szóstki, i ma 4 konie na tonę więcej . Podejrzewam też że będzie miał na goldzie heaty 250mm peny a nie apcry 268mm peny (doczytałem że będzie miał apcry, ale 243mm peny a nie 268). Wiesz co twój pilot zrobi pershingowi jak się spotkają grając na wieżę? NIC
.
Zresztą zobaczymy. Pewnie go zrobię jak wymagania nie będą z kosmosu, po prostu się nie nastawiam na nie wiadomo co .
Edited by klosiu_1, 08 March 2017 - 10:45 PM.
SirBushman, on 08 March 2017 - 05:30 PM, said:
Ale to WG, nie ogarniesz
Według patch notes na blogu Rity M10 ma wrócić. 112 też ma się pojawić, ciekawe ile w tym prawdy .
Patch note:
kamilkrajnik13, on 08 March 2017 - 10:03 PM, said:
40 k i 40 fragów? Chyba trzy razy na każdej nacji
0 members, 0 guests, 0 anonymous users