Problémy se spuštěním
TonyCZE
21 Oct 2011
Zdravím,
máme takový malý problém. Stáhli jsme si hru, nainstalovali, stáhly se nám aktualizae, a když klikneme na tlačítko "Hrát" tak se hra ztratí z lišty a nejde to. Brána firewall je odblokovaná. Co s tím? Díky za pomoc.
máme takový malý problém. Stáhli jsme si hru, nainstalovali, stáhly se nám aktualizae, a když klikneme na tlačítko "Hrát" tak se hra ztratí z lišty a nejde to. Brána firewall je odblokovaná. Co s tím? Díky za pomoc.
Idahou
21 Oct 2011
Tak o tom jsem nikdy ani neslyšel. Zkus se obrátit na support.worldoftanks.eu
TonyCZE
21 Oct 2011
Kdo jim tam bude psát anglicky
...no jako ale to je fakt divný a fakt mě to štve
JejKey
21 Oct 2011
Zkus spustit worldoftanks.exe ( = přímo hru) místo wotlauncher.exe (launcher a updater).
Tuccy
21 Oct 2011
Tak že mi už WoT provedl leccos, ale tohle ne...
Nepořvává něco jako že chce spustit v režimu správce?
Nepořvává něco jako že chce spustit v režimu správce?
TonyCZE
21 Oct 2011
Ne, nic, Chceme to tozjet na Xpčkách. Ale fakt jako nic. Prostě klikne se na Hrát, objeví se Bílý okno W.o.T. Klient a spadne a tím to končí, ani ve správci souborů není nic, ani zmínka o nějákým Wotku
Tuccy
21 Oct 2011
Hledám, hledám... Zatím jsem našel, že by to mohlo být drivery pro grafiku a DirectX.
TonyCZE
21 Oct 2011
Nevím přesně jak to myslíš..ale...
CPU 2x3,0Ghz
RAM 2GB
VGA 512MB
directx 9 a 2,5TB HDD
CPU 2x3,0Ghz
RAM 2GB
VGA 512MB
directx 9 a 2,5TB HDD
JejKey
21 Oct 2011
Tuccy
21 Oct 2011
Hmm...
No, tady je link an možné řešení problémů se spuštěním, mělo by to být dost srozumitelmné i v AJ:
https://support.worl...ing-game-client
Každopádně systém stačí, DirectX je, takže bych asi začal kontrolou jestli tam je NET framework a Visual C++, plus nejnovější drivery od grafiky.
No, tady je link an možné řešení problémů se spuštěním, mělo by to být dost srozumitelmné i v AJ:
https://support.worl...ing-game-client
Každopádně systém stačí, DirectX je, takže bych asi začal kontrolou jestli tam je NET framework a Visual C++, plus nejnovější drivery od grafiky.
Idahou
21 Oct 2011
TonyCZE
22 Oct 2011
postahoval jsem od drivera, přes directx až po net fream... všechno co jsem mohl. Samozřejmě jen pro 32-bit systém. S tím, že dané věci přeinstaluji. Ale i po přeinstalování a restartu systému, žádná změna.
JejKey
22 Oct 2011
Můžu se zeptat, jestli jenom nečteš nebo jestli ingoruješ moje posty a tudíž se na tenhleten thread mám vyprdnout?
Ostravak_CZ
22 Oct 2011
Kolega měl podobný problém jelikož si z neznámého důvodu stáhl starší verzi klientu,která se nedala aktualizovat. Zkontroluj jestli používáš verzi 0.6.7 nebo si ji rovnou stáhni ZDE
je to jen můj postřeh
je to jen můj postřeh
TonyCZE
22 Oct 2011
Máme verzi 0.6.6. takže to zkusíme.
Jinak já čtu zprávy všech, na directa jsem odpovídal....a nevím co je to SP3...ale jinak myslím, že se snažím odpovídat všem, pokud ne, tak se omlouvám
Jinak já čtu zprávy všech, na directa jsem odpovídal....a nevím co je to SP3...ale jinak myslím, že se snažím odpovídat všem, pokud ne, tak se omlouvám