Jump to content



  • Please log in to reply
6452 replies to this topic

formis11 #6441 Posted 17 September 2014 - 08:47 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 17380 battles
  • 105
  • Member since:
    01-22-2013
A ty jsi kdo? Odinstaluj Wot a nepiš takové cipoviny na fórum.

zemcas #6442 Posted 17 September 2014 - 11:10 PM

    Private

  • Player
  • 4640 battles
  • 1
  • [WP] WP
  • Member since:
    06-14-2013
Zdravím, měl jsem prémiový učetn a 3 dny. Dojdu domů stáhnu World of warplanes a mám 7 dní premiový učet a 50 goldů. Souvisí to s tím? Mám to kvůli tomu že jsem zkusil hrát WOP nebo mi to někdo daroval? Jde to někdě zjistit?

Sammik82 #6443 Posted 18 September 2014 - 10:17 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 14289 battles
  • 153
  • [POK] POK
  • Member since:
    11-19-2012
Ja myslim ze to je len nejaky startovaci balicek pre WoWp asi kazdy kdo skusi hru prvy krat dostane tych 7dni a 50g. Keby si tp od niekoho dostal prisiel by ti majl s informaciou ze ta niekdo obdaroval.

mira68 #6444 Posted 18 September 2014 - 03:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25173 battles
  • 44
  • [BAKI] BAKI
  • Member since:
    03-25-2011

Čau všichni mám jenom jednu malou otázečku na adminy proč jsem byl banován : váš ůčet byl uzamčen do 21 září 2014  12:13:19 Důvod 3 days of game suspension due to Unsportsmanlike conduct - - - 1.Hrál jsem naposledy včera večer 17.9.2014 úplně bez problémů od 20:00 jsem začal hrát cw nic jiného jsem nejezdil nic jsem nepsal jenom jsem normálně hrál dnes v 16:00 spustím pc jdu spokojeně na WoT že  si doexpym desítku a najednou když se chci přihlásit tak mě to napíše větu co jsem napsal výše . 2.Nebyl jsem ani upozorněn na to že bych měl dostat ban něco jako že bych byl modrej a podobně 3. nevím jestli jsem na konci každého cw naštval protivníky tím že jsem napsal gg ale nevadí jen jsem se chtěl zeptat v případě poprosit o unban protože nechápu co jsem dělal nesportovního tím že jsem napsal protivníkům gg (good game) musel jsem dostat ban po tom co jsem odjel poslední cw to nevím jen jsem vypnul hru a šel jsem spát - - - prosím adminy jen o to aby mě pokud možno dali unban a nebo aby mě vysvětlili jak 2 letýmu dítěti proč jsem ten ban dostal p.s dnes jsem nehrál :-) jinak přeji všem hezký den ;-) :-) 

 


Edited by mira68, 18 September 2014 - 03:43 PM.


AlfiikCZ #6445 Posted 18 September 2014 - 04:08 PM

    Sergeant

  • Player
  • 225 battles
  • 368
  • Member since:
    11-09-2012
ten Ban jsi mohl dostat i zpětně, hrál jsi na randomu, blokoval jsi někoho nebo jsi kempil s tankem někde celou hru, i když jsi neměl, byl jsi nahlášen za Neférovou hru, což předpokládám a nedivil bych se tomu. Unban nedostaneš.

Aredid #6446 Posted 18 September 2014 - 04:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15285 battles
  • 36
  • [CAV] CAV
  • Member since:
    08-06-2012

Každý den když zapnu wot tak mi vyskočí tabulka

 

POZOR! Grafické nastavení bylo sníženo.

Pro lepší výkon snižte nastavení grafiky.

//a tlačítka// Nastavení, Pokračovat

 

když kliknu na nastavení otevře mi to nastavení s již sníženými parametry a když dám pokračovat tak se mi nic neoběví ale parametry jsou sníženy

 

hra mi jede na 45-55fps a ping je někde u 10 s mým obvyklím nastavením

a zajímalo by mě jestli nějak jde se tohoto efektu zbavit abych nemusel při každém spuštění hry znovu přenastavovat grafiku



pedros111 #6447 Posted 18 September 2014 - 10:14 PM

    Sergeant

  • Player
  • 19827 battles
  • 421
  • [POINT] POINT
  • Member since:
    03-02-2013
ahoj, stalo se mi tohle, po instalaci XVM módu mi zmizly tanky z garáže a zůstaly tam jen dva. Zkoušel jsem všechno možné a nakonec i přeinstaloval hru, ale nic se nezměnilo. Přitom ve stromě je vidím a musím na ně kliknout abych je dostal do garáže a mohl s nima hrát. Na spodní liště v garáži však stále mám jenom dva tanky. Ví někdo jak je dostat zpět na spodní lištu do garáže ?

AlfiikCZ #6448 Posted 19 September 2014 - 05:31 AM

    Sergeant

  • Player
  • 225 battles
  • 368
  • Member since:
    11-09-2012
Nemáš kliklé dole vlevo na to tlačítko, aby se ti zobrazovali třeba pouze elitní tanky, nebo určitě národnosti?

pedros111 #6449 Posted 19 September 2014 - 06:45 AM

    Sergeant

  • Player
  • 19827 battles
  • 421
  • [POINT] POINT
  • Member since:
    03-02-2013

View PostAlfiikCZ, on 19 September 2014 - 05:31 AM, said:

Nemáš kliklé dole vlevo na to tlačítko, aby se ti zobrazovali třeba pouze elitní tanky, nebo určitě národnosti?

 

ne, to je OK, mám tam zobrazovat všechny tanky.  Ještě zkusím je dostat z technologického stromu do garáže. 

Ale nejde ani posouvání tanku na liště šipkami po stanách lišty.



tominosan #6450 Posted 19 September 2014 - 08:44 AM

    Private

  • Player
  • 1145 battles
  • 3
  • Member since:
    02-11-2014

Ahoj všem

Jenom otázečku.Při resetu účtu zůstanou prémiové tanky zakoupené za peníze,nebo je to total reset?

Díky za odpověď.

Druhá otázka.Proč po sobě tady všichni tak jdou,je těžký pochopit,že na co nemám print screen nebo replay nemá cenu řešit?

Na druhou stranu ti co mají něco nahrátýho by měli radit a ne nechat prchlivost cloumat svým majestátem,řečeno slovy klasika.

Pokud jdu hrát na public musím počítat s tím,že narazím na začínající,nebo ne tak úspěšné hráče.

Nechce mi tady snad někdo namluvit,že byl zrozen jako fialka.


Edited by tominosan, 19 September 2014 - 09:11 AM.


BloodScar #6451 Posted 19 September 2014 - 09:02 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8329 battles
  • 37
  • Member since:
    04-20-2011

View Posttominosan, on 19 September 2014 - 09:44 AM, said:

Ahoj všem

Jenom otázečku.Při resetu účtu zůstanou prémiové tanky zakoupené za peníze,nebo je to total reset?

Díky za odpověď

 

k čemu ti bude reset účtu?

tominosan #6452 Posted 19 September 2014 - 09:15 AM

    Private

  • Player
  • 1145 battles
  • 3
  • Member since:
    02-11-2014

View PostBloodScar, on 19 September 2014 - 09:02 AM, said:

 

k čemu ti bude reset účtu?

Ptal se kolega co má nahráto a řeší asi staty.



Krelde #6453 Posted 19 September 2014 - 01:15 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 42941 battles
  • 446
  • [PLYS] PLYS
  • Member since:
    12-07-2010

View Postpedros111, on 19 September 2014 - 07:45 AM, said:

 

ne, to je OK, mám tam zobrazovat všechny tanky.  Ještě zkusím je dostat z technologického stromu do garáže. 

Ale nejde ani posouvání tanku na liště šipkami po stanách lišty.

 

To znám, to je konflikt modifikací.

Odeber všechny a pak nahazuj postupně.

Tvůrcem odladěný balíček ti tohle neudělá - výhoda balíčků.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users