Otázky a odpovědi
Tuccy
29 Jul 2012
JejKey
29 Jul 2012
Plánuje se zavedení aspoň nějakých chybových hlášení při/po pádu hry? (Ne ve smyslu "Spadlo to.", ale "Nedostatek volné RAMěti" apod.)
Řešení padání hry metodou pokus/omyl mne fakt nebaví + může to přispět i k rychlejšímu řešení chyb ze strany supportu.
Řešení padání hry metodou pokus/omyl mne fakt nebaví + může to přispět i k rychlejšímu řešení chyb ze strany supportu.
eifelCZ
29 Jul 2012
Určitě každý z vás kdo hraje tuhle hru delší dobu zaznamenal že má dny kdy pořád vyhrává nebo prohrává.Když máte prohrávací dny tak třeba s poslední 8ičkovou artynou vůbec nic netrefíte nebo uberete max 400 bodů po přímém zásahu a nebo když trefíte třeba IS přímím zásahem tak uslišíte cinknutí
nebo u hevy 9tř. které má 10kové dělo neprostřelíte ani KV1 z boku
...U vyhrávacích bitev třeba zase PZ4 prostřelí mouse...Určitě to není náhoda...Zajímalo by mě jestli WG má v plánu někdy do budoucna tenhle humus a neférovou hru ze hry odstranit nebo jestli bude dál WG rozhodovat o tom kdo bude v daném dni vyhrávat nebo prohrávat...
zedef
29 Jul 2012
Nezaznamenal jsem odpověd na můj dotaz z 16. 7. + 26. 7. t. r., proto jej opakuji:
1. Kdy se vyřeší konečně a definitivně problém červené obrazovky?
2. Další bug, "ztrácí" se mi nakoupená munice u vozidel u kterých střídám jeji děla - JgPanther (88 x 105 mm), KV-2 (107 x 152 mm). Lorraine40t (90 x 100 mm).
Pro příklad, na JagdPanheru mám 105 mm dělo, vyměním je na 88 mm, odehraji bitvu, 88ku nechám "namontovanou" a za nějaký čas (ten je různý - od několika hodin do druhého dne, nemám vysledováno) munice na 105 mm dělo zmizí a musím ji kupovat od nuly znovu.
Samozřejmě, že mám u všech tanků nastaveno automatické doplňování munice po bitvě.
Z jiného fóra vím, že mizení nakoupené munice je rozšířeno i mezi ostaními hráči.
Edit 29. 7.:
mám 100%ně ověřeno, že se mi munice ztrácí (jinými slovy Matrix mi, co jsem koupil, ukradne). Dopoledne jsem dal dvojnásobek s JgPantherem, nasadil 88mm dělo. Před chvilkou jsem se přihlásil opět do hry, podívám se na dělo 105mm dělo a munice na nule, včetně 4 ks HE, které vozím pro případ nouze. Prosím nepište, že jsem munici spotřeboval na jiném tanku, není tomu tak.
Edited by zedef, 29 July 2012 - 06:10 PM.
1. Kdy se vyřeší konečně a definitivně problém červené obrazovky?
2. Další bug, "ztrácí" se mi nakoupená munice u vozidel u kterých střídám jeji děla - JgPanther (88 x 105 mm), KV-2 (107 x 152 mm). Lorraine40t (90 x 100 mm).
Pro příklad, na JagdPanheru mám 105 mm dělo, vyměním je na 88 mm, odehraji bitvu, 88ku nechám "namontovanou" a za nějaký čas (ten je různý - od několika hodin do druhého dne, nemám vysledováno) munice na 105 mm dělo zmizí a musím ji kupovat od nuly znovu.
Samozřejmě, že mám u všech tanků nastaveno automatické doplňování munice po bitvě.
Z jiného fóra vím, že mizení nakoupené munice je rozšířeno i mezi ostaními hráči.
Edit 29. 7.:
mám 100%ně ověřeno, že se mi munice ztrácí (jinými slovy Matrix mi, co jsem koupil, ukradne). Dopoledne jsem dal dvojnásobek s JgPantherem, nasadil 88mm dělo. Před chvilkou jsem se přihlásil opět do hry, podívám se na dělo 105mm dělo a munice na nule, včetně 4 ks HE, které vozím pro případ nouze. Prosím nepište, že jsem munici spotřeboval na jiném tanku, není tomu tak.
Edited by zedef, 29 July 2012 - 06:10 PM.
Packal
29 Jul 2012
DorianGray979, on 29 July 2012 - 06:36 PM, said:
já mám trochu směšný dotaz bohužel nejsem v IT oblasti zas až tak zběhlý a tak nevím jak sem , na fórum vložit obrázek nebo screen
díky
díky
Alegnem
29 Jul 2012
JejKey, on 29 July 2012 - 04:46 PM, said:
Plánuje se zavedení aspoň nějakých chybových hlášení při/po pádu hry? (Ne ve smyslu "Spadlo to.", ale "Nedostatek volné RAMěti" apod.)
Počkat... To by to nesmělo být proti EULA...
Edited by Alegnem, 29 July 2012 - 07:18 PM.
zeke3
29 Jul 2012
čavko dnes sa mi stala taka zvlaštna vec v hre...je možné aby ISU stíhač (ako viete VIII tier) sundal JEDNOU ranou KV-5 bez nejakych premium nabojov alebo hackov? Celych 1650 hp mi zobral :O
Idahou
30 Jul 2012
Stejně jako u jiných her, i tady je "kritický zásah". Střela prostě prorazí pancíř a zasáhne munici, která exploduje a zlikviduje celý tank.Bedna s municí, stejně jako každý jiný modul v tanku (motor, optika, pásy, rádio, dělo, otáčení věže..), má určitý počet hp, pokud dmg nepřesáhne hp modulu, jen se poškodí (zežloutne) a to má negativní efekt na funkci onoho modulu (u munice zpomalení nabíjení), pokud dmg přesáhne hp modulu, dojde k jeho zničení a v případě munice i ke zničení celého tanku
MilanMico
30 Jul 2012
Viem si niekde pozriet aky maju jednotlive tanky priemerny winrate pre eu server?
ka_r_los
30 Jul 2012
Co se stane se zbývajícími expy u Batchata, pokud mi chybí jen vyzkoumat motor do elite stavu? Zůstanou na tenku, nebo se převedou na free?
kubo4747
01 Aug 2012
Zdravím, chcem sa opýtať, že či budú vrátené hodnoty tanku JagdPz E-100, tak ako to bolo v teste 1. Zmeny v teste 2 sú nepríčetné pre toto TD, z akého dôvodu ho nerfovali? WG sa pozeralo len na DMG, ale na celé to TD aké je pohyblivé, vysoké, maskované, na to sa nedívali, ale na udelenú DMG, na to áno? To nie je fér voči ostatným protejškom. Vráťte mu hodnoty ako boli v teste 1, to delo je jediná jeho záchrana a oni ho poštelovali.
Ďakujem.
Edited by kubo4747, 01 August 2012 - 11:45 AM.
Ďakujem.
Edited by kubo4747, 01 August 2012 - 11:45 AM.
Idahou
01 Aug 2012
Hlásíš a dostáváš s ním info o nepříteli, v kombinaci s dohledem ovlivňuje na jak velkou vzdálenost můžeš vidět (ne spotnout) nepřítele. Pokud budeš mít slabé rádio a budeš dál od spolubojovníků, informace o poloze nepřátel se k nim nedostane a nebudou ti tak moci pomoci, dokud se nedostanou na dostah radia, nebo spotnutelnou vzdálenost.
víc na wiki http://wiki.worldoft...ics#Radio_Range
víc na wiki http://wiki.worldoft...ics#Radio_Range
Hanzer336
01 Aug 2012
Mám otázku: Keď obsadíme base, tak sa musí čakať nejakých 10 sekúnd kým ukončí bitku a ak náhodou za tých 10 sekúnd obsadí cap aj enemy tak to je remíza, nie je trochu veľa ta čakacia doba.
sirkajirka
01 Aug 2012
Ani ne. Jde o to, aby to nebyla výhra vyloženě o sekundu. Jinak se taky čeká z jiného důvodu. Když si poslední tank v týmu, zaberš základnu a pak tě v těch 10ti sekundách zabijou, tak jste beztak prohráli. Vymlácení týmu má přednost před zabráním.
lordmystic
02 Aug 2012
ale zase když už zaberete na 100% cap, tak už vás nemůžou resetnout i když vás poškodí na capu.
sirkajirka
02 Aug 2012
Zabráno je ale až ve chvíli, kdy se za tou 100% objeví vykřičník. Samotné číslo 100 nestačí. Už se mi párkrát stalo, že tam 100vka byla a resetli nás.
ClearEvil
02 Aug 2012
Přesně. Vykřičník je rozhodující, pak tě klidně můžou sejmout, ale už je to doma.
JejKey
02 Aug 2012
von_chom, on 02 August 2012 - 12:43 PM, said:
toto je smutne potvrzeni toho co jsem tusil a ceho sem se bal.
@Svitman:
Jo, testserver je pro všechny, ale for, která se používají pro hlášení feedbacku z testserverů, je víc (normálně RU/EU/NA), takže je to z pohledu uživatele roztroušeno všude možně. Feedback pak putuje přes jednotlivé Community managery atd. dále do Minsku.
@Hanzer336:
Vykřičník = cap už nejde shodit, ale nepřítel furt může uhrát remizu, pokud to do té doby capne taky. Někde tady na foru o tom byl thread. Podle mne je to další část luck faktoru, protože ten čas od naskočení vykřičníku do konce bitvy je plus minus random (někdy čekáš 3s, někdy 10s).
SelaXCZ
02 Aug 2012
Ahoj mám pár otázek na které neznám odpověď.
Když dám zapomenout specializace zmizí ze dvou obě nebo jen jedna?
Proč mi nefunguje specializace Bratři ve zbrani po té co se učím další spec?
Moc díky za odpovědi.
Když dám zapomenout specializace zmizí ze dvou obě nebo jen jedna?
Proč mi nefunguje specializace Bratři ve zbrani po té co se učím další spec?
Moc díky za odpovědi.