Jump to content


Veřejný test verze 9.18 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
53 replies to this topic

Kayi4ek #1 Posted 27 March 2017 - 09:38 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

Tankisté,

 

v tomto vlákně nám prosím hlašte chyby a bugy, se kterými se ve veřejném testu verze 9.18 setkáte.

 

Děkujeme :honoring:



pBloodex #2 Posted 30 March 2017 - 09:18 PM

    Private

  • Player
  • 3873 battles
  • 4
  • [DUNK_] DUNK_
  • Member since:
    09-27-2013
Nebyli mi přičteny goldy a volne expy :( v oznamení mam že mi byli přičteny ale nemužu vyzkoumat tanky nic a nahoře vpravo mam misto čisel u goldu a xp toto - - - - a je tam " ! " v trojuhelníku

Edited by Saboter_Cz, 30 March 2017 - 09:18 PM.


silkhammer #3 Posted 31 March 2017 - 12:31 AM

    Corporal

  • Player
  • 15628 battles
  • 123
  • Member since:
    01-25-2014

Mě taky ne. Nevím jestli to není náhoda, ale po odehrání bitvy s prémiovým tankem mi goldy a freečka naskočí, ale při pokusu něco vyzkoumat zase zmizí. Řekl bych ale, že je to spíš záměr, aby se dal otestovat nový MM. Jinak by si ruské děcka zase vyexpily X tanky a neotestovalo by se nic. Goldy a free expy tak podle mě budou až v druhé iteraci CT. Každopádně, mohli aspoň napsat, že nebudou dostupné.



Camfourek #4 Posted 31 March 2017 - 01:55 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36268 battles
  • 314
  • [S4LT] S4LT
  • Member since:
    02-15-2011

- 261 má IX dělo, předpokládám, že to tak být nemá

- 100m děla u WZ-132A mají stejnou úroveň ačkoli je na první pohled jasné, že to vůbec není pravda

- IS-4 oddělat D-25T dělo, na vyzkoumání IS-4 z ST-I stejně musíte odemčít to její topové dělo (takže hráč musí koupit IS-4 a k tomu hned dokoupit nové dělo, protože WG) a doba kdy byla IS-4 předělána z T9 na T10 je dávno pryč

- Totéž platí u M48 Pattona a Batchata (nevím proč tam ta stará děla vůbec máte, kdyžtak mi to prosím osvětlete)


Edited by Camfourek, 31 March 2017 - 02:09 AM.


TwinksyCZ #5 Posted 31 March 2017 - 07:04 AM

    Private

  • Player
  • 16875 battles
  • 2
  • Member since:
    04-02-2013

View Postsilkhammer, on 30 March 2017 - 11:31 PM, said:

Mě taky ne. Nevím jestli to není náhoda, ale po odehrání bitvy s prémiovým tankem mi goldy a freečka naskočí, ale při pokusu něco vyzkoumat zase zmizí. Řekl bych ale, že je to spíš záměr, aby se dal otestovat nový MM. Jinak by si ruské děcka zase vyexpily X tanky a neotestovalo by se nic. Goldy a free expy tak podle mě budou až v druhé iteraci CT. Každopádně, mohli aspoň napsat, že nebudou dostupné.

 

Záměr to ne ni protože mě se goldy a freečka nenačetli a kámošovi jo takže prostě Rip WG

Rojen_1 #6 Posted 31 March 2017 - 07:55 AM

    Private

  • Player
  • 40429 battles
  • 7
  • Member since:
    04-19-2014

Several times a game to me was that the vehicle from moving or slipping belts and it was not possible to control the vehicle !!!!!

Několikrát za hru se mi stalo, že se vozidlo nerozjelo, nebo prokluzovaly pásy a nebylo možné vozidlo ovládat !!!!!



ZK69 #7 Posted 31 March 2017 - 08:26 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18982 battles
  • 59
  • Member since:
    10-21-2012
Potvrzuji - mám 100 milionu kreditů, ale žádné volné expy. Prokluzování pásů a nemožnost ovládat vozidlo se mi v posledních dnech bohužel občas stává i v normální hře, nejen v testu...

Prisma #8 Posted 31 March 2017 - 08:33 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 45798 battles
  • 22
  • [-LCP-] -LCP-
  • Member since:
    08-04-2010
goldy a freečka jsou detail to je prostě chyba test serveru...ale co mně příjde jako velký problém jsou posádky! Když se převedli lighty na 9. každému zmizela posádka a tank byl kompletně bez posádky a posádka zůstala na VIII tieru a to posádka se mi neobjevila ani i IX. britské heavyny Conqueror...posádka není jak na tanku tak ani v kasárnách...Prosím, aby se na tohle podívali

A bylo by asi dobré, kdyby posádku která byla např. na RU-251 nechali na něm a nový VIII lighty dostaly novou 100 % posádku. Když se bude VIII posouvat na IX tak by s ním měla jít i posádka, protože hráč bude  přece chtít mít svou vyxepenou posádku potom na X tieru a ne na VIII.

SG_semda #9 Posted 31 March 2017 - 11:33 AM

    General

  • Player
  • 40743 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013
Zajímalo by mě, jak máme testovat ty nový lighty, když ti je to nedovolí vyzkoumat... vlastně to nedovolí vyzkoumat žádnej tank, i když máte 100M freeček :P

iveta13 #10 Posted 31 March 2017 - 02:10 PM

    Private

  • Player
  • 27595 battles
  • 3
  • Member since:
    04-02-2013

ráda bych vě běla  proč stále nejde test

 



Super555555 #11 Posted 31 March 2017 - 05:02 PM

    Private

  • Player
  • 11544 battles
  • 13
  • [GUNZZ] GUNZZ
  • Member since:
    09-25-2015

Aj mne nejde test server co sa deje ,??

 



Citrusik #12 Posted 31 March 2017 - 07:20 PM

    Private

  • Player
  • 8644 battles
  • 9
  • [NSNP] NSNP
  • Member since:
    11-13-2012
test nejde už od obeda ... čo s tým je ? .... takéto dlhé údržby nikdy neboli :(:D

Super555555 #13 Posted 31 March 2017 - 07:57 PM

    Private

  • Player
  • 11544 battles
  • 13
  • [GUNZZ] GUNZZ
  • Member since:
    09-25-2015
proc to nejde ved to malo ist takto dlho to este nebolo  :-( :-/

nicitel_11 #14 Posted 01 April 2017 - 08:24 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14948 battles
  • 82
  • Member since:
    12-07-2013
Všiml jsem si, že dobře pohyblivé tanky se pohybují až moc - krátce stisknu klávesu, abych mohl trochu popojet, a tank se popojede strašně daleko

czumyl #15 Posted 02 April 2017 - 08:30 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25405 battles
  • 676
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013

Jako v v patchi 9.17.1 i v testu 9.18 nemuzu najit v Nastaveni polozku "Zobrazovat statistiky v zjednodusenem stylu" a misto toho tam mam tyhle omalovánky.

Je to iritující - i na full HD moitoru musim scrollovat statistiky a v původním byly všechny staty na jednu střínku a přehledně - tyhle rozbalovací meníčka s obrázkama .... je to nepřehledný jako p... prostě nepřehledný.

Spoiler

 

 


Edited by czumyl, 02 April 2017 - 08:33 AM.


Koggli #16 Posted 02 April 2017 - 12:09 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 12498 battles
  • 3,405
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Bude toto dostačující pro feedback? Předem se omlouvám za kvalitu videa, ale aby bylo plynulé musela se osekat nahrávací kvalita kvůli slabému pc. Sorry.

 

Ve videu je vidět ten nový skvělý arty zaměřovač, akorát kdyby "netančil", nepohupoval se, aby se dalo řádně zaměřit, tak by to snad šlo. To se stane když se narazí na nějaké překážky nejvíce se tak děje na budovách.

Spoiler


DveStranky #17 Posted 04 April 2017 - 02:01 PM

    Corporal

  • Player
  • 33186 battles
  • 121
  • [FIV3] FIV3
  • Member since:
    06-28-2012
Teď jsem zjistil, že v 9.18 je Pascucciova medaile za zničení 2 artyn. V 9.17 je za 3 zničené arty. Může mi někdo vysvětlit, proč zase taková změna ? Proč teda když už  to měníte nevymyslíte jiné ocenění ?

czumyl #18 Posted 06 April 2017 - 05:02 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25405 battles
  • 676
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013

Poslušně hlásím, že i v TestServeru 9.18 ver.2

- pořád chybí v Nastaveni položka "Zobrazovat statistiky v zjednodusenem stylu" a misto toho tam sou omalovánky.

 

- A velká lékárnička mi funguje na 90s .. stejně jako malá ....


Edited by czumyl, 06 April 2017 - 05:27 PM.


SG_semda #19 Posted 06 April 2017 - 05:23 PM

    General

  • Player
  • 40743 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013

View Postczumyl, on 06 April 2017 - 05:02 PM, said:

Poslušně hlásím, že i v TestServeru 9.18 ver.2 pořád chybí v Nastaveni položka "Zobrazovat statistiky v zjednodusenem stylu" a misto toho tam sou omalovánky.

 

to není chyba, to odstranili cíleně

czumyl #20 Posted 06 April 2017 - 05:47 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25405 battles
  • 676
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013
A to sem fakt jedinej, koho to už druhej patch irituje? Ty omalovánky, který musí člověk rolovat na 2 obrazovky, místo toho, že se vešly všechny údaje o tanku přehledně na jednu obrazovku, ... kdyť to nezabere moc "kódování".




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users