Jump to content


Zásoba munice


  • This topic is locked This topic is locked
44 replies to this topic

Findejs #1 Posted 24 October 2011 - 10:01 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9122 battles
  • 1,326
  • Member since:
    04-08-2011
Slyšel jsem,že když nemáme v tanku plnou zásobu munice,tak je nižší pravděpodobnost výbuchu bedny s municí (a následného vyřazení vozidla z boje),pokud ji nepřítel zasáhne. Je to pravda?

Pretty_Pony_Princess #2 Posted 24 October 2011 - 10:07 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 8037 battles
  • 685
  • Member since:
    11-30-2010
Jen v případě, že v tanku není vůbec žádná munice. Nejde totiž o pravděpodobnost, ale o HP celého modulu, což je závislé pouze na tanku, ne na množství munice. Jedna střela bouchne stejně jako dvacet. Není to náhodou jeden z tipů při načítání mapy?

Findejs #3 Posted 24 October 2011 - 10:10 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9122 battles
  • 1,326
  • Member since:
    04-08-2011
Chápu
Víš že ani nevim,kde jsem to pochytil? Je možný ,že je to tip z loadovací obrazovky  :)
Ale i tak, přijde mi zbytečný vozit třeba na tigerovi 40 AP a 30 HE (plná zásoba)  :Smile_harp:

Pretty_Pony_Princess #4 Posted 24 October 2011 - 10:36 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 8037 battles
  • 685
  • Member since:
    11-30-2010

View PostFindejs, on 24 October 2011 - 10:10 AM, said:

Ale i tak, přijde mi zbytečný vozit třeba na tigerovi 40 AP a 30 HE (plná zásoba)  :Smile_harp:
Mě kdysi přišlo zbytečný vozit na Pantheru I 60 AP střel...

Vokys #5 Posted 24 October 2011 - 11:44 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 5617 battles
  • 12
  • [CSOB] CSOB
  • Member since:
    09-04-2010
ja vozim vzdy plny zasoby, obcas strilim vic  a parkrat se mi nevyplatilo jet s poloprazdnyma zasobama.
nemam problem vystrilet 30 a vic naboju z heavyny za hru

LiannaSilverwind #6 Posted 25 October 2011 - 10:50 AM

    Veteran

  • Veteran
  • 5460 battles
  • 957
  • [JOKE] JOKE
  • Member since:
    07-12-2010
Munice muze bouchnout, pokud neni prazdna. Pocet zbyvajicich strel se nebere v potaz. Sance proste bud je anebo neni.
Jestlize uz zadnou munici nemate, muze byt poskozena, ale bouchnout jiz nemuze. :)

LivingLegend #7 Posted 29 October 2011 - 05:31 PM

    Private

  • Player
  • 20428 battles
  • 28
  • Member since:
    04-19-2011

View PostLiannaSilverwind, on 25 October 2011 - 10:50 AM, said:

Munice muze bouchnout, pokud neni prazdna. Pocet zbyvajicich strel se nebere v potaz. Sance proste bud je anebo neni.
Jestlize uz zadnou munici nemate, muze byt poskozena, ale bouchnout jiz nemuze. :)
i prazdna bdna s munici muze bouchnout

Derp_Trollington #8 Posted 29 October 2011 - 06:44 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 52679 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
A co v ní bouchne? :-)

sirkajirka #9 Posted 30 October 2011 - 12:38 PM

    Lieutenant

  • Beta Tester
  • 43422 battles
  • 1,656
  • [9-TDL] 9-TDL
  • Member since:
    11-06-2010

View PostJejKey, on 29 October 2011 - 06:44 PM, said:

A co v ní bouchne? :-)
vakuum

Idahou #10 Posted 30 October 2011 - 12:49 PM

    General

  • Veteran
  • 36732 battles
  • 8,907
  • [IDDQD] IDDQD
  • Member since:
    12-04-2010

View PostLivingLegend, on 29 October 2011 - 05:31 PM, said:

i prazdna bdna s munici muze bouchnout

V tomhle bych spíš věřil Lie :) Ale mám za to, že se může poškodit

karelmich #11 Posted 25 January 2012 - 07:01 PM

    Private

  • Player
  • 7156 battles
  • 8
  • Member since:
    01-15-2012
Prosím poraďte, nikde nemůžu najít jak za hry přepínat munici když mám v tanku naložené 2 nebo 3 druhy najednou. Jde to vůbec? Myslel jsem, že to je klávesa C, ale nic se po značknutí neděje. Děkuji

Crabtr33 #12 Posted 25 January 2012 - 07:07 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
prepinani munice delas klavesou 1/2/3 (ne ovsem na numlocku), pripadne ě/š/č. viz nastaveni ovladani.

jzvc_oc #13 Posted 25 January 2012 - 11:27 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 4447 battles
  • 501
  • Member since:
    09-10-2010

View Postkarelmich, on 25 January 2012 - 07:01 PM, said:

Prosím poraďte, nikde nemůžu najít jak za hry přepínat munici když mám v tanku naložené 2 nebo 3 druhy najednou. Jde to vůbec? Myslel jsem, že to je klávesa C, ale nic se po značknutí neděje. Děkuji
Neuveritelny, pouzil si nekdy vzivote pocitac a naprosto jakoukoli aplikaci na nem? F1

karelmich #14 Posted 26 January 2012 - 09:31 AM

    Private

  • Player
  • 7156 battles
  • 8
  • Member since:
    01-15-2012

View Postjzvc_oc, on 25 January 2012 - 11:27 PM, said:

Neuveritelny, pouzil si nekdy vzivote pocitac a naprosto jakoukoli aplikaci na nem? F1
To jsi mi pomohl, jantare. Typický Čecháček. Poprosil jsem a poděkoval a stejně místo pomoci jen urážky.
F1 je jasné, tam je "reload shell container", ale když ho mačkám, tak se nic neděje. Pořadí munice můžu změnit v GARÁŽI, ale to je před hrou. Ale jestli ti to dělá problém poradit, tak se netrap.

JohnTravolta #15 Posted 26 January 2012 - 09:52 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 16389 battles
  • 1,587
  • Member since:
    02-09-2011

View Postkarelmich, on 26 January 2012 - 09:31 AM, said:

To jsi mi pomohl, jantare. Typický Čecháček. Poprosil jsem a poděkoval a stejně místo pomoci jen urážky.
F1 je jasné, tam je "reload shell container", ale když ho mačkám, tak se nic neděje. Pořadí munice můžu změnit v GARÁŽI, ale to je před hrou. Ale jestli ti to dělá problém poradit, tak se netrap.

"reload shell container", klavesa C je na prebijanie zbrani so zasobnikom, teda autokanonov a francuzkych kanonov s automatickym nabijanim. Aby si nemusel behat s 1 granatom v zasobniku.
Typ municie si standardne menis klavesami 1-AP, 2-gold, 3-HE. 4,5,6 zapinas spotrebne doplnky.

Susik #16 Posted 26 January 2012 - 09:56 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40693 battles
  • 439
  • Member since:
    04-04-2011
Je to jedničkou až trojkou jak už je tady napsaný.Když zmáčkneš jednou tak se ti po vystřelu začne ládovat daná munice a pokud dvakrát za sebou tak začne hned poznáš to tak, že je daná munice v zelený rámečku.A nemá cenu se moc pozastavovat nad inteligencí některých místních písálku, pokud nesdílíš jejich názor tak seš ....

Uanubis #17 Posted 26 January 2012 - 11:15 AM

    Streamer

  • Player
  • 56273 battles
  • 2,092
  • [HALUS] HALUS
  • Member since:
    03-27-2011
k topicu, čím více typů nábojů máte nabito tim je větší šance na výbuch - když máte 50AP a 1HE shell tak máte větší šanci na výbuch než když vezete 51 a 0. Pokud vim tak když nemáte náboje žádné bouchnout byste neměli nikdy, nejsem si tim však jistý.

Derp_Trollington #18 Posted 26 January 2012 - 11:29 AM

    Veteran

  • Veteran
  • 52679 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011

View PostUanubis, on 26 January 2012 - 11:15 AM, said:

k topicu, čím více typů nábojů máte nabito tim je větší šance na výbuch - když máte 50AP a 1HE shell tak máte větší šanci na výbuch než když vezete 51 a 0.
Zdroj?

karelmich #19 Posted 26 January 2012 - 11:37 AM

    Private

  • Player
  • 7156 battles
  • 8
  • Member since:
    01-15-2012
Mimo topic - ale poděkování k reply
Děkuji Vám -Susík a John Travolta.
Když pořádně nakoupím na komoru, je jedno co vezu a jdú do kopru.
Zatím jsem relativně v začátcích, ale na svůj věk (53) to jde, ale nezjistil jsem velký-žádný- rozdíl mezi AP a HE. Vadí mi, když buším PZ35kou v Karelii do nějakého stejného prcka a nemůžu ho prostřelit skoro ani do pásu. Vyzkoušel jsem všechny zbraně. Je gold munice velký rozdíl?

Ještě dotaz k četám/rotám:  používá se tam běžně voice chat? Je někde nějaké shromaždiště čet,rot? Přece jen v češtině by to bylo lepší, píši eng v Random jak divý,ale málokdo odpovídá. Zkusím němčinu. Díky.

Susik #20 Posted 26 January 2012 - 11:48 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40693 battles
  • 439
  • Member since:
    04-04-2011
Tak já málokdy střílím s HE protože to má menší průbojnost ale větší poškození i když záleží kam se trefíš.To že nemůžeš někho prostřelit je skoro normální jev a určitě to zažiješ mockrát :) No a gold munice, nezkoušel jsem ale cpát do toho reálný peníze a dávat to do munice?Tak každýho věc ale co vím většinou se to používá při clan warech a určitě je lepší jak ty "obyčejný".Nezkoušel jsem ale myslím, že každým zasahem by si mu měl ubírat život.
Četu si mužeš vytvořit nebo tě do ní někdo pozve ale žádný shromaždiště není, tohle je u rot.Můžeš použít voice ale podmínka to není, samozřejmě je rychlejší mluvit než psát :) A v randomu málokdy narazíš na normální tým kde se dá domluvit.Zkus napsat i česky, by ses divil kolik to hraje čechů a slováků :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users