Jump to content


WoT and Logitech G13


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Plasma_Fire #1 Posted 07 June 2017 - 08:38 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19581 battles
  • 722
  • Member since:
    08-13-2011
Does anybody know if the Logitech G13? I know the key mapping will work with WoT Im more interested in the LCD and if it works with WoT at all, and if it does what does it show

wiggles #2 Posted 07 June 2017 - 08:45 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 33871 battles
  • 279
  • Member since:
    09-12-2010
I have one. it used to work with WoT but now doesn't as I'm assuming Logitech aren't supporting it anymore due to its' age and them wanting people to buy their new stuff. I didn't notice until recently when I built a new PC and decided to install the drivers (it recognises wot but has none of the info it had in the past, e.g. ammo load-out, battle timer etc.). Meh.

Balc0ra #3 Posted 07 June 2017 - 08:52 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 64316 battles
  • 15,388
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Idk about G13. But my old G15 still works with WOT if you have user made apps. Before it only showed time left and the score. But that stopped working a few G15 versions back. But there are people that made apps for it that showed HP, ammo count, module damage etc.

 

If you find an older version of the windows app, and don't update it. It should work again. But not bothered to test it myself. As I have not used the keyboard for awhile.


Edited by Balc0ra, 07 June 2017 - 08:54 PM.


Plasma_Fire #4 Posted 07 June 2017 - 09:16 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19581 battles
  • 722
  • Member since:
    08-13-2011

Yes the G15 keyboard is essentially the same as the G13 with regard to the LCD.

 

Im loathed to spend approx £80 on a new pad when Im not sure it will work and my n52te works perfectly well.



Steel_Patriot #5 Posted 08 June 2017 - 09:38 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 42597 battles
  • 481
  • [_DOG] _DOG
  • Member since:
    03-06-2011
Both the G15 and G510s work with the mapping , I have both.  I only use LCDsireal's app. Why look @ a tiny screen when all the info is already on my game screen .

Edited by Steel_Patriot, 08 June 2017 - 09:44 AM.


Enforcer1975 #6 Posted 08 June 2017 - 12:35 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 20465 battles
  • 10,531
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    05-04-2014
I also have the G15 but never actually bothered using the apps, i gave some a try though....but why look down at the small screen when you have all the info on the big screen anyway? It's like texting while driving...can be fatal and one of them has no respawn option which sucks. 

Edited by Enforcer1975, 08 June 2017 - 02:36 PM.


Plasma_Fire #7 Posted 08 June 2017 - 03:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19581 battles
  • 722
  • Member since:
    08-13-2011

Well thank you so very much its appreciated to know you dont see the point in having the LCD display anything at all.

 

Then next time you feel the need to offer up some not very helpful help I will be only to pleased to read it then too.


Edited by Plasma_Fire, 08 June 2017 - 03:45 PM.


Jigabachi #8 Posted 08 June 2017 - 03:51 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 17858 battles
  • 18,482
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011
I never really understood the point of that screen. A friend of mine has that thing, too... and it's a solid keyboard and all, but to me that screen is just useless clutter which makes the whole thing more expensive.

Edited by Jigabachi, 08 June 2017 - 03:51 PM.


Plasma_Fire #9 Posted 08 June 2017 - 08:50 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19581 battles
  • 722
  • Member since:
    08-13-2011

I suppose it all depends on what information you have it display to you.

I dont use any game mods at all so sometimes it gets a little cluttered and overly complicated, that is I just like the idea of it.



Venatacia #10 Posted 08 June 2017 - 09:10 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 34104 battles
  • 1,437
  • Member since:
    11-19-2012
Still use my Logitech G11. Never saw a use for the small screen, seemed like a gimmick to me.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users