Jump to content


garage


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

private_Gspot #1 Posted 10 June 2017 - 02:55 AM

    Private

  • Player
  • 5051 battles
  • 2
  • [DPG2] DPG2
  • Member since:
    04-28-2016

i dont really know if WG or WG-admins look at these topics and forums but i have a suggestion/remark

 

its not fun when you are in a platoon and your platooncommander picks a tank you get all the not suitable tanks and have to search between them for your useable tank, why not take all the not suitable tanks away and just filter the tanks out that are availlable, would be allot more fun and allot more easy for the players to choose a tank, 

 

so to make it short, filter the useable tanks, should be possible to do this no?

 

btw (sorry for the bad english but i am drunk :D )



Homer_J #2 Posted 10 June 2017 - 04:25 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

So, what you want the game to do is, say the platoon leader selects tier 6 then your tank filter automatically changes to just show tier 6 tanks?

 

Seems reasonable but I would like to be able to turn it off.  I can see it being a nuisance if the platoon leader selects tier 5, then I filter down to just tier 5 mediums, then he decides to look at his tier 6 tanks so it resets my filter but I would prefer heavies at tier 6 so I change it manually, then he changes his mind again and I'm back looking at all my tier 5 tanks and have to set the filter again, at which point the platoon leader decides to go tier 3 instead so I filter just my German tanks because I know I have crews for them but the platoon leader goes back to tier 6 again.......

 

Or I can just do it manually.



Suurpolskija #3 Posted 10 June 2017 - 06:30 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 18692 battles
  • 1,642
  • [URHO] URHO
  • Member since:
    01-26-2016
Keep the filter tab open, commander chooses vehicle > you filter only that tier shows.

That's one click.

Not too bad imo.

Jigabachi #4 Posted 10 June 2017 - 07:38 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 17858 battles
  • 18,493
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011
Yeah, there already is a garage filter.
I would find an automatic one rather annoying, because I like browsing through all tanks. Sometimes you'll notice that playing a different tank/tier would be more fun...

250swb #5 Posted 10 June 2017 - 08:05 AM

    Brigadier

  • Player
  • 21699 battles
  • 4,859
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-23-2015
Are today's youth ill equipped for life when even pressing a key or mouse button needs to be 'fun'?

malachi6 #6 Posted 10 June 2017 - 08:34 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 49222 battles
  • 3,232
  • Member since:
    04-14-2011

What amazes me is the amount of automation some people want.

 

Makes me wonder what mods they use in game.



Spurtung #7 Posted 10 June 2017 - 08:59 AM

    Major General

  • Player
  • 61582 battles
  • 5,900
  • [GW-UP] GW-UP
  • Member since:
    07-05-2013

View Post250swb, on 10 June 2017 - 09:05 AM, said:

Are today's youth ill equipped for life when even pressing a key or mouse button needs to be 'fun'?

 

The funnier part is the game doing this is fun. So it needs to be fun, but he has no idea what fun is?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users