Jump to content


Massive Lag EU2


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

Battling_Banana #1 Posted 12 June 2017 - 11:52 PM

    Private

  • Player
  • 6004 battles
  • 12
  • Member since:
    12-26-2014
Just got the free day prem,thought I'd also use 3 personal reserves ,but then massive lag in game on EU2.My fps was 50 ms 28,so I assume it's server side not my side,also other people complained of it too.So to thank me for my "loyalty" I use my prem and reserves,but then can't play.Sort it out please and give me the prem and reserves when the game is playable. 

geoff99 #2 Posted 12 June 2017 - 11:56 PM

    Corporal

  • Player
  • 36087 battles
  • 150
  • [SPIKE] SPIKE
  • Member since:
    09-20-2012
Same for me. Every so often in a game my tank freezes for about 5 seconds while the turret has a weird twitch. Unplayable.

IncandescentGerbil #3 Posted 12 June 2017 - 11:57 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35597 battles
  • 1,443
  • Member since:
    11-24-2015
Yes mate I was pissing myself laughing last few games. Only WG could have a big lag problem the day it gives a few free gifts to apologise for... its lag problems. Last game was hysterical... Hello, WG? Maybe stop experimenting with your homemade vodka? I thought my poor tank was having a seizure with its turret twitch problem.

Edited by IncandescentGerbil, 12 June 2017 - 11:58 PM.


Temid23 #4 Posted 12 June 2017 - 11:57 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 50822 battles
  • 627
  • [G-STR] G-STR
  • Member since:
    12-20-2013

Yup just got the same: game that should be easy won lost coz i was getting massive 5-10 sec lag spikes when my screen is suspended and after that 5-10 sec i teleport to place 50m away...... Playing from UK.

No more WOT today not worth to play with Edited lag like this.


Edited by Asklepi0s, 13 June 2017 - 01:26 PM.
This post has been edited by the moderation team due to inappropriate remarks


cru66 #5 Posted 12 June 2017 - 11:57 PM

    Corporal

  • Player
  • 40521 battles
  • 125
  • [0MG] 0MG
  • Member since:
    05-14-2011

Glad someone else is having the same problem

It started about 15 minutes ago

the game is unplayable.

FPS says its 120 .... got ping of 23 ms but getting red light and total lock up untill  I was dc'd



Shivva #6 Posted 13 June 2017 - 12:00 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 29175 battles
  • 1,909
  • [J_A_G] J_A_G
  • Member since:
    05-20-2012
Yip done for the night, forgot to put my PR's on luckily enough :)

Anuborro #7 Posted 13 June 2017 - 12:01 AM

    Private

  • Player
  • 32782 battles
  • 6
  • [CELL] CELL
  • Member since:
    11-08-2011
The horror watching your tank drive of a bridge whilst you turret gets tourettes and your desperately slamming the S key and brakes...

qpranger #8 Posted 13 June 2017 - 12:04 AM

    Major General

  • Player
  • 30697 battles
  • 5,061
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-25-2013

View PostAnuborro, on 13 June 2017 - 01:01 AM, said:

The horror watching your tank drive of a bridge...

 

Yeah, I also always blame it on the lag, win wink.

planetOnion #9 Posted 13 June 2017 - 12:09 AM

    Private

  • Player
  • 17606 battles
  • 6
  • [PRATO] PRATO
  • Member since:
    01-11-2013
Yeah, same it does not matter which server but 10s lags some diconnects etc... unplayable for me :(

S_Scarrow #10 Posted 13 June 2017 - 12:17 AM

    Private

  • Player
  • 48520 battles
  • 9
  • [QSF-L] QSF-L
  • Member since:
    12-07-2013
I'll add myself to this list, its not good financially as you end up dead a lot and can't shoot people to make creds also i have a 300% crew training boost on that's not usable, i would like that back please.

The_Saki #11 Posted 13 June 2017 - 12:18 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 37402 battles
  • 51
  • Member since:
    08-18-2014
Tank freeze and turret twitch here too, just after putting on 3 reserves (rarely get them) and last few hours of free premium day. What a joke!

jack_timber #12 Posted 13 June 2017 - 12:20 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 31140 battles
  • 1,593
  • Member since:
    07-26-2014
Great tonks driving over cliffs ramming rocks totally unplayable game freezing....


EthanZ #13 Posted 13 June 2017 - 12:23 AM

    Private

  • Player
  • 23544 battles
  • 22
  • [OLDG] OLDG
  • Member since:
    07-04-2013
Totally unplayable here, only affecting players in England in our clan though.

Ogruls #14 Posted 13 June 2017 - 12:25 AM

    Private

  • Player
  • 32510 battles
  • 17
  • [OLDG] OLDG
  • Member since:
    02-01-2015

View PostEthanZ, on 13 June 2017 - 12:23 AM, said:

Totally unplayable here, only affecting players in England in our clan though.

 

You tried  washing the smell of Elderberries away, Edited?

Edited by Asklepi0s, 13 June 2017 - 01:27 PM.
This post has been edited by the moderation team due to inappropriate remarks


EthanZ #15 Posted 13 June 2017 - 12:33 AM

    Private

  • Player
  • 23544 battles
  • 22
  • [OLDG] OLDG
  • Member since:
    07-04-2013

View PostOgruls, on 12 June 2017 - 11:25 PM, said:

 

You tried  washing the smell of Elderberries away, Edited?

 

Now now my Northern friend, if we're going to be kicked out of the EU (server) then you're jolly well coming with us.

 

And no you can't have a vote on it; don't be silly.


Edited by Asklepi0s, 13 June 2017 - 01:28 PM.


Westham_ENGLAND #16 Posted 13 June 2017 - 12:35 AM

    Private

  • Player
  • 8118 battles
  • 1
  • Member since:
    04-15-2016

This is taking the piss now wasted 3x PR thanks to your crap lag game stops dead then I'm dead sort it out FFS

I bet its not fixed soon as it only seems to be players in England that are getting it not the 100k plus east eu kids


Edited by Westham_ENGLAND, 13 June 2017 - 12:37 AM.


InstallingPatience #17 Posted 13 June 2017 - 12:41 AM

    Private

  • Player
  • 4029 battles
  • 17
  • [OAP] OAP
  • Member since:
    02-09-2017
I got this lag also.  It only delayed the inevitable but I would still like to have been in control as my turret got blown off...

Edited by InstallingPatience, 13 June 2017 - 12:42 AM.


tamtheskull #18 Posted 13 June 2017 - 12:43 AM

    Private

  • Player
  • 32567 battles
  • 17
  • [BRAKE] BRAKE
  • Member since:
    02-24-2015
same here, seemed to be only affecting my tank, i thought it was me but obviously not. turret was flicking and the tank would not stop moving or refused to move. no one else seemed affected

loki_gallach #19 Posted 13 June 2017 - 12:48 AM

    Private

  • Player
  • 6110 battles
  • 42
  • Member since:
    01-31-2016

yup it;s may doing her thing

 



rzaba_z_gur #20 Posted 13 June 2017 - 12:54 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14479 battles
  • 59
  • [PNE] PNE
  • Member since:
    12-10-2012

I have same issues on EU1 server. The game is totally unplayable.

btw. I am from Poland so not only English players are affected ;)






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users