Jump to content


Bug Reports

9.19.1

  • This topic is locked This topic is locked
72 replies to this topic

MrConway #1 Posted 19 June 2017 - 03:11 PM

    Community Coordinator

  • WG Staff
  • 13046 battles
  • 862
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    10-03-2013

View PostMrConway, on 19 June 2017 - 02:08 PM, said:

Please leave any feedback about the improvements to the matchmaker here.

 

 

If you encountered any bugs while testing, please leave a detailed bug report here. If you can, please include reproduction steps and screenshots of any issue you encounter.

 

Please keep your posts as clear and constructive as possible. Irrelevant/off-topic entries will be deleted and the comment disregarded.



Tankkipoju2 #2 Posted 22 June 2017 - 06:42 PM

    Private

  • Player
  • 8158 battles
  • 9
  • [MEDAR] MEDAR
  • Member since:
    12-04-2012
I can join both of the servers 1 and 2 (EU/RU?) but i can't join a match. After I press "Battle" the game gets stuck at "joining" as it was joining for the matchmaker queue.

Shazzzaaam_FTW #3 Posted 22 June 2017 - 06:55 PM

    Private

  • Player
  • 21471 battles
  • 23
  • [3V] 3V
  • Member since:
    12-11-2014
Nobody at WG bothered to test the test server lol. Everybody rushing out of the office for party early or something?

leggasiini #4 Posted 22 June 2017 - 07:20 PM

    Major General

  • Player
  • 9537 battles
  • 5,801
  • [-GLO-] -GLO-
  • Member since:
    12-01-2012

Stuck in queue.

 

Nothing new.

 

God damn it wg...



Tankkipoju2 #5 Posted 22 June 2017 - 07:26 PM

    Private

  • Player
  • 8158 battles
  • 9
  • [MEDAR] MEDAR
  • Member since:
    12-04-2012

View PostTankkipoju2, on 22 June 2017 - 05:42 PM, said:

I can join both of the servers 1 and 2 (EU/RU?) but i can't join a match. After I press "Battle" the game gets stuck at "joining" as it was joining for the matchmaker queue.

 

Update:

Now when I log in to either one of the servers I join automatically a "normal" wot queue. The problem is that I cannot leave the queue or change a tanks.

Also i can't find a match...



TheKurgan #6 Posted 22 June 2017 - 09:02 PM

    Private

  • Player
  • 11156 battles
  • 5
  • Member since:
    06-23-2012
Same problem. Can´t join to the battle.

thetroya #7 Posted 22 June 2017 - 09:10 PM

    Private

  • Player
  • 6788 battles
  • 2
  • [CROAT] CROAT
  • Member since:
    01-26-2014

I have the same problem. It stuck at join to the battle.

 

I had same problem on last patch.

 

How to fix it? I tried with deleting cache, but didn't help, i tried repair game, same didn't help.

 

Could someone told me, how to fix it, please.



Xreesn2 #8 Posted 22 June 2017 - 09:22 PM

    Private

  • Player
  • 440 battles
  • 10
  • Member since:
    12-19-2014
Same Here, stuck in the queue, cannot exit or find a match, need help plz

Thuis001 #9 Posted 23 June 2017 - 07:08 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 5578 battles
  • 383
  • [-SBN-] -SBN-
  • Member since:
    05-29-2015
For me the Common test won't even let me join, I could get in yesterday for about an hour, but then it kicked me out and when trying to get back in it says that something is wrong with either the server or my internet. I am sure it isn't my internet so if this could be fixed that would be nice.

DR75 #10 Posted 23 June 2017 - 10:12 AM

    Private

  • Player
  • 36581 battles
  • 3
  • [CH_PE] CH_PE
  • Member since:
    08-09-2013
Can't connect to the server.

_Zukunft_ #11 Posted 23 June 2017 - 10:24 AM

    Private

  • Player
  • 5296 battles
  • 3
  • [3MBZ] 3MBZ
  • Member since:
    06-10-2016

I also had problems with this test server yesterday, because it didn't let me in battle, and restarted the test server TWICE. This means all my tanks which I bought got lost.

Today, I got this message: Failed to connect server. The server may be unavailable, or your network connections may be wrong.

Let me analyse this message. My network connections are not wrong because I can write this Bug report. Swecondly, there are no developer announcements about "how to fix the test server problem" or "new test server starts" so this is the only test server for now.

 

And now for a little message to WG: This is not the first time the test server crashes, and then doesn't let us login. Why should we suffer this way every single time?



Ghetto_Smurf #12 Posted 23 June 2017 - 11:00 AM

    Private

  • Player
  • 24597 battles
  • 35
  • Member since:
    01-20-2013
i also have the same problem with joining the server but as i recall the last test server 9.19 was the same stuck in a queue and they did nothing then so dont expect them to do anythink this time they cant even be bothered to answer us so yet again another pointless exercise GG WG you just keep pumping them prem tanks out though well done boyz

InstallingPatience #13 Posted 23 June 2017 - 12:15 PM

    Private

  • Player
  • 4029 battles
  • 17
  • [OAP] OAP
  • Member since:
    02-09-2017

Cannot connect: 'Failed to connect to the server. Ther server may be unavailable, or your network connection settings may be wrong'

My connection is working, exe is allowed through firewall as is launcher.

Normal servers are working, well... normally.

 

Please look into this as there is a lot of people wanting to test the new content.

 

Thank you.



Press2ForSkill #14 Posted 23 June 2017 - 12:25 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14549 battles
  • 689
  • [E-5OM] E-5OM
  • Member since:
    06-01-2016
WG keeps surprising how damn retarded they can be, whats next WG?  I would guess stupid things but then WG might actually think it is a good idea. anyways, fu idiot wg, so typical

WoT_AMX_50_100 #15 Posted 23 June 2017 - 01:15 PM

    Private

  • Player
  • 13036 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2016
/tt\

Edited by WoT_AMX_50_100, 23 June 2017 - 01:23 PM.


WoT_AMX_50_100 #16 Posted 23 June 2017 - 01:21 PM

    Private

  • Player
  • 13036 battles
  • 5
  • Member since:
    06-04-2016
WG DO SOMETHING!! I can't join server :/

Mita4Hannibal #17 Posted 23 June 2017 - 02:18 PM

    Private

  • Player
  • 4621 battles
  • 4
  • Member since:
    06-23-2013

Can't connect to the server, it say's 'Failed to connect to the server. Ther server may be unavailable, or your network connection settings may be wrong'

Please help someone ...



SirGruut #18 Posted 23 June 2017 - 04:24 PM

    Corporal

  • Player
  • 21236 battles
  • 113
  • [QSF] QSF
  • Member since:
    06-20-2014

I'm stuck on the "joining" screen after using clan chat, switching from my RHM pzw to the FV215B and pressing battle.

 

Waiting for 5 minutes did not solve the problem

 

restarting the game put me in the queue

 

edit1: i seem to not get into a battle and leaving the queue gives another loading screen.

 

Seems to me like the same bug as on the previous test server

Attached Files

  • Attached File   shot_002.jpg   391.88K

Edited by SirGruut, 23 June 2017 - 04:27 PM.


jacobosanj #19 Posted 23 June 2017 - 04:38 PM

    Private

  • Player
  • 5701 battles
  • 1
  • [_ADN_] _ADN_
  • Member since:
    08-17-2013

Sometimes, when the batle is searching, the game bugs. I cant left from them. And when i close the game and re-open it, the search continues. This time I can press Exit, but it dont work.

 

Please, repair this.

 

Well, when you recharge the server, it works. ut it happen one more time

 


Edited by jacobosanj, 23 June 2017 - 05:35 PM.


SovietBias #20 Posted 23 June 2017 - 04:39 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36778 battles
  • 1,197
  • [DIRE] DIRE
  • Member since:
    06-10-2013
The same exact issue as last test version, stuck in the queue. In the previous iteration, I was there for 2+ days.

You just restarted the servers. Wtf is happening?


EDIT: Seems fixed now. Thanks!

Edited by SovietBias, 23 June 2017 - 04:53 PM.






Also tagged with 9.19.1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users