Jump to content


Gra 9.19 nie działa...


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

kapoyea12 #1 Posted 19 June 2017 - 10:48 PM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

Witam bardzo serdecznie, tutaj kapoyea12 zgłaszam się tu bo mam problem... gra mi nie odpala.. kiedy próbuję odpalić World Of Tanks to nie odpala się. Korzystałem z pomocy @Pomocy nie działa mi wersja 9.19! I nic nie dało i właśnie z tego powodu piszę ten wątek by ten problem zniknął. liczę na waszą pomoc, jeśli będzie trzeba podeśle dane pliki (jeśli będzie to potrzebne)

 

 

 

Z góry dziękuję,

Kacper


Edited by kapoyea12, 20 June 2017 - 09:37 AM.


El_Thomas12 #2 Posted 20 June 2017 - 12:51 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20084 battles
  • 493
  • [PKPP] PKPP
  • Member since:
    07-27-2014
Mialem podobny problem.
U mnie byl to problem z przegladarka Internet explorer moze zaktualizuj albo przeinstaluj.

Bratis #3 Posted 20 June 2017 - 04:50 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 8093 battles
  • 681
  • [OLD1] OLD1
  • Member since:
    04-14-2011

http://forum.worldof...ala-919-pomocy/

 

to kurna czytajcie wczesniejsze watki



_Patrol #4 Posted 20 June 2017 - 07:37 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 36153 battles
  • 24,495
  • [IMPR0] IMPR0
  • Member since:
    03-07-2011

View Postkapoyea12, on 19 June 2017 - 11:48 PM, said:

[...] Korzystałem z pomocy @Pomocy nie działa mi wersja 9.19! I nic nie dało [...]

 

Siemka, proszę dodaj wymagane pliki bez których pomoc nie ma sensu.

 

W następnej odpowiedzi dodaj linki do pobrania następujących plików:

link do pobrania pliku raportu dxdiag , jak wykonać raport dxdiag znajdziesz tu

link do pobrania pliku python.log który znajduje się w głównym folderze gry ( może go nie być)

link do pobrania WOTlauncher.log który znajdziesz w głównym folderze gry

 

Pliki wysyłasz na https://www.easypaste.org/?lang=pl i w następnej odpowiedzi dodajesz (wklejasz) linki do pobrania wymienionych plików.



kapoyea12 #5 Posted 20 June 2017 - 09:34 AM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

View PostBratis, on 20 June 2017 - 04:50 AM, said:

http://forum.worldof...ala-919-pomocy/

 

to kurna czytajcie wczesniejsze watki

 

Dodam że pisałem w 1 wątku że korzystałem z pomocy danego tematu i jakoś nie pomogło. Dlatego sie tu zgłosiłem o pomoc :_:

 

Na następny raz czytaj do końca wątek bo się grubo mylisz :_:


Edited by kapoyea12, 20 June 2017 - 09:49 AM.


kapoyea12 #6 Posted 20 June 2017 - 09:42 AM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

DxDiag : https://www.easypast...iag.txt?lang=pl

Python : https://www.easypast...hon.log?lang=pl

WotLauncher : https://www.easypast...her.log?lang=pl

 

Oto dane pliki

 

EDIT: Ja się zapytam jeszcze. Czy jest możliwe że gra mi nie odpala z powodu 64bitowego komputera?


Edited by kapoyea12, 20 June 2017 - 09:46 AM.


_Patrol #7 Posted 20 June 2017 - 10:50 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 36153 battles
  • 24,495
  • [IMPR0] IMPR0
  • Member since:
    03-07-2011

Przejdź do dysku C

otwórz folder Games

otwórz folder World_of_Tanks

 

Jeżeli w folderze World_of_Tanks znajduje się folder scripts usuń go czyli skasuj.

 

Uruchom grę.



kapoyea12 #8 Posted 20 June 2017 - 11:06 AM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

Wygląda to tak : odpalam grę przez przycisk Graj , World of tanks sie uruchamia, jest ten pasek wczytywania i nagle gra się wyłącza

 

 

 

@up. nie pomogło

 


Edited by kapoyea12, 20 June 2017 - 11:06 AM.


_Patrol #9 Posted 20 June 2017 - 11:18 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 36153 battles
  • 24,495
  • [IMPR0] IMPR0
  • Member since:
    03-07-2011

Nie wykonałeś wszystkich podpowiedzi z tego tematu bo jeżeli byś je wykonał to jeden z plików inaczej by wyglądał.

 

Najprościej będzie gdy przeinstalujesz grę czyli wykonaj krok po kroku i bez kręcenia nosem poniższe podpowiedzi.

 

Wykonaj dokładnie punkt po punkcje, kolejność ma znaczenie.

 

1. Odinstaluj grę.

 

2. Usuń pozostałości po grze

 

Naciśnij równocześnie klawisze

WINDOWS R

Posted Image

 

wpisz %appdatapierdyknij w ok

Posted Image

 

otwórz folder wargaming.net

Posted Image

 

skasuj folder WorldOfTanks

 

3. Jeżeli na dysku C z jakiegoś powodu został folder Games a w nim folder world_of_tanks, skasuj folder world_of_tanks

 

4. Pobierz instalator https://redirect.wargaming.net/WoT/latest_web_install_eu

i zainstaluj grę.



El_Thomas12 #10 Posted 20 June 2017 - 12:00 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20084 battles
  • 493
  • [PKPP] PKPP
  • Member since:
    07-27-2014
Mi to wyglada jakby kolega posiadal jakies mody ktore sie gryza z gra i wywalalo blad przy uruchomieniu gry.

Takze niech usunie foldery z res mods zostawiajac najnowszy 0.9.19.0.2 tylko ze pusty tak samo mods jesli tam cos wgrywal i niech uruchomi jeszcze raz.
Ewentualnie niech probuje przez tryb bezpieczny

kapoyea12 #11 Posted 20 June 2017 - 12:08 PM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

Modów nie pobierałem od dwóch patchy :_: przez grę

 

 

Edit : a nawet kasowałem w folderze res_mods wszystkie foldery i dodałem 0.9.19.0.2

 


Edited by kapoyea12, 20 June 2017 - 12:08 PM.


El_Thomas12 #12 Posted 20 June 2017 - 02:34 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20084 battles
  • 493
  • [PKPP] PKPP
  • Member since:
    07-27-2014
No to nic wiecej nie wymysle.
Zrob jak napisal _Patrol i sprawdz czy problem sie naprawil.

kapoyea12 #13 Posted 20 June 2017 - 03:19 PM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015

Dzięki! :D WoT mi już działa :DDDDDD 

 

 

Prosze moderatora o zamknięcie wątku. > Nie do kosza bo może ten wątek przyda sie innym :)



El_Thomas12 #14 Posted 20 June 2017 - 03:42 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20084 battles
  • 493
  • [PKPP] PKPP
  • Member since:
    07-27-2014
Czyli usunales wszystko jak _Patrol napisal i zainstalowales gre na nowo ?

kapoyea12 #15 Posted 20 June 2017 - 06:40 PM

    Private

  • Player
  • 6760 battles
  • 9
  • [S_PL_] S_PL_
  • Member since:
    10-22-2015
Tak

_Patrol #16 Posted 20 June 2017 - 07:26 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 36153 battles
  • 24,495
  • [IMPR0] IMPR0
  • Member since:
    03-07-2011

To, że nie instalowałeś modów od 2 aktualizacji nie oznacza, że ich nie miałeś.

Mod który został źle zainstalowany jak i źle odinstalowany to  modzik dla artki.

Dlatego zaleciłem reinstalację gry i usunięcie pozostałości ponieważ już sam fakt iż miałeś w głównym folderze gry folder scripts podpowiedział mi, że nieźle namieszałeś.

Po chwili namysłu doszedłem do wniosku, że lepsza będzie reinstalacja od naprowadzenia Ciebie co masz jeszcze skasować ,aby mod który został i krzaczył wyparował na dobre.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users