Jump to content


Lagg

lag

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

MrLawless #1 Posted 23 June 2017 - 01:53 PM

    Corporal

  • Player
  • 14399 battles
  • 124
  • [BR-TM] BR-TM
  • Member since:
    01-01-2015
Does anyone get "GHOST LAG"? pingmeter shows 30~40~50 but sometimes server receive my commands like 200+ping (meter still shows 50 ping when i get this problem) i dont get this kind of ping while playing other online games but in WOT i do.
does anyone get lagg like this?
Note:it started last 4 days.I finally opened this post.

Laiskamato #2 Posted 23 June 2017 - 03:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 43002 battles
  • 315
  • Member since:
    07-05-2014

Yes we all get it. Random turret twitching as well when it happens.

Now its really bad since this is happening even with low player count.

 



MrLawless #3 Posted 23 June 2017 - 03:19 PM

    Corporal

  • Player
  • 14399 battles
  • 124
  • [BR-TM] BR-TM
  • Member since:
    01-01-2015

View PostLaiskamato, on 23 June 2017 - 03:05 PM, said:

Yes we all get it. Random turret twitching as well when it happens.

Now its really bad since this is happening even with low player count.

 

 

yeah thats what i mean ty.
also the same problem is in test server too

Edited by pvtkellys, 23 June 2017 - 03:24 PM.


Thalean #4 Posted 23 June 2017 - 04:25 PM

    Private

  • Player
  • 24987 battles
  • 35
  • Member since:
    04-22-2013
+1 same problem here!

jack_timber #5 Posted 23 June 2017 - 04:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 31180 battles
  • 1,600
  • Member since:
    07-26-2014
Only occasionally not as bad now as it was last week, week before. Really annoying when u are driving and won't respond to keyboard mind u quite funny to see it flying off a cliff sure teammates think u are suiciding tho....

Ribs_4u #6 Posted 23 June 2017 - 05:40 PM

    Private

  • Player
  • 1758 battles
  • 1
  • Member since:
    07-01-2016
Yeah i have this problem. Its so intense  that i cant even resupply after battle and cant use my consumables in game now.

MrLawless #7 Posted 23 June 2017 - 06:15 PM

    Corporal

  • Player
  • 14399 battles
  • 124
  • [BR-TM] BR-TM
  • Member since:
    01-01-2015
Our premium days are getting wasted.What does WG think about that?I cant play games its so annoying.

Fighto #8 Posted 24 June 2017 - 12:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 34118 battles
  • 762
  • [TAC] TAC
  • Member since:
    02-09-2011

Same problems, I have access to 3 different internet connections and is the same on all  3. I have had an  issue were i aim right in and the shot miss's by so much that it outside of the sight view never mind the recital . I've heard 3 other people on my clan TS have the identical problem.

 

If you WG put half as much effort into sorting our lag and bugs as you do into prem tanks we might not have a problem.



filc61 #9 Posted 24 June 2017 - 03:44 PM

    Private

  • Player
  • 37838 battles
  • 2
  • [LEEKS] LEEKS
  • Member since:
    06-29-2012
Have had that for the last week,will we get our premium days reyurned to us as you cannot play the game when it happens

MrLawless #10 Posted 28 June 2017 - 07:31 PM

    Corporal

  • Player
  • 14399 battles
  • 124
  • [BR-TM] BR-TM
  • Member since:
    01-01-2015
its started again --->> 28/06/2017 UP THE THREAD

greenpekka #11 Posted 03 July 2017 - 08:34 PM

    Private

  • Player
  • 5856 battles
  • 15
  • [A-W-F] A-W-F
  • Member since:
    01-09-2017

And still there with enormous lag, up to 999. Running good for a bit and then no response where I miss all shots, the turret jerks movement totally erratic.

It is totally unplayable right now, wasting my premium days.



Doozerr #12 Posted 03 July 2017 - 09:13 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 71372 battles
  • 290
  • [TYTI] TYTI
  • Member since:
    09-15-2010

you need to run ping plotter and sort your pc / network

 

The servers are fine, I have no lag

 

YOU are wasting your premium days.



RamRaid90 #13 Posted 03 July 2017 - 09:21 PM

    Major General

  • Player
  • 19683 battles
  • 5,852
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-14-2014

Play with crappy hardware and poor ISP service and you are risking your own premium time.

 

There is no problem with the servers.



Dundato #14 Posted 03 July 2017 - 09:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25657 battles
  • 664
  • Member since:
    06-09-2012
mines sorted itself once i stopped downloading the filth

greenpekka #15 Posted 04 July 2017 - 03:50 PM

    Private

  • Player
  • 5856 battles
  • 15
  • [A-W-F] A-W-F
  • Member since:
    01-09-2017

Thanks for the great "help". I have run ping plotter and I have tried with 4 different ISP's so the problem is 100% at the WOT servers.

I have been working IT professionally for 10+ years so I do know what I am doing with networks, seems much more than WOT.

Lagging from their side is still horrible, currently 1585ms on their side.



EltvilleTiger #16 Posted 04 July 2017 - 04:32 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 20506 battles
  • 1,527
  • [BBMM] BBMM
  • Member since:
    08-24-2011

View Postgreenpekka, on 04 July 2017 - 02:50 PM, said:

Thanks for the great "help". I have run ping plotter and I have tried with 4 different ISP's so the problem is 100% at the WOT servers.

I have been working IT professionally for 10+ years so I do know what I am doing with networks, seems much more than WOT.

Lagging from their side is still horrible, currently 1585ms on their side.

 

Post those results, please.  





Also tagged with lag

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users