Jump to content


Lag on the server.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Private_Pearts #1 Posted 09 July 2017 - 11:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21416 battles
  • 517
  • [WOPR] WOPR
  • Member since:
    02-24-2015
My ping is good. Below 50ms but the lag feels like it is more like 500ms. Is it just me?

Homer_J #2 Posted 10 July 2017 - 12:03 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Download pingplotter.

Point it at login.p1.worldoftanks.eu or login.p2.worldoftanks.eu

leave it running while you play a couple of battles.

Save the trace as an image file and post it on the forum.



Synopsis0 #3 Posted 10 July 2017 - 06:32 AM

    Sergeant

  • Player
  • 37600 battles
  • 215
  • Member since:
    11-23-2012
Dont bother , every time in weekends when playerbase went above 100k i mean 60k server 1 and 40k server 2 the lag coming . This was every time all my friends from different countrys ms from 25-30 jumped to 50-60 and above. Its server side , and its verry funny when your tanks stops after 1 sec after you stoped. Micro freze and lagspikes in weekends get use to it.

Edited by Synopsis0, 10 July 2017 - 06:32 AM.


Homer_J #4 Posted 11 July 2017 - 07:42 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostSynopsis0, on 10 July 2017 - 06:32 AM, said:

Dont bother ,

 

So you don't want to get it fixed?



250swb #5 Posted 11 July 2017 - 07:48 PM

    Brigadier

  • Player
  • 21699 battles
  • 4,859
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-23-2015

View PostHomer_J, on 11 July 2017 - 07:42 PM, said:

 

So you don't want to get it fixed?

 

I agree about PingPlotter but in the last few days I've seen lag where my tank was running perfectly but other tanks leaving cap were stuttering like mad, but it did all settle down.

jack_timber #6 Posted 12 July 2017 - 01:46 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 32373 battles
  • 1,877
  • Member since:
    07-26-2014
Was laggy last night, on entering battle it had already started on several games, fairly random though.

jack_timber #7 Posted 12 July 2017 - 01:48 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 32373 battles
  • 1,877
  • Member since:
    07-26-2014
Was laggy last night, on entering battle it had already started on several games, fairly random though.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users