Jump to content


Camo for bonds not working?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Zoltan1251 #1 Posted 13 July 2017 - 11:02 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11068 battles
  • 538
  • [SPIKE] SPIKE
  • Member since:
    02-27-2013
ok, so i bought camo for bonds and it doesnt show increased value of camo.... it only shows that i have to have trained camo on crew to increase it.... is it bug?

jack_timber #2 Posted 13 July 2017 - 11:38 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 31120 battles
  • 1,593
  • Member since:
    07-26-2014
I tried that it didn't show either. Now I thought that if u had crew at 100% camo then it would add an additional 10% to tanks camo rating. Have I got it wrong?

Homer_J #3 Posted 13 July 2017 - 11:51 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27001 battles
  • 27,652
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Probably just a display bug.

jack_timber #4 Posted 13 July 2017 - 11:54 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 31120 battles
  • 1,593
  • Member since:
    07-26-2014
Maybe.... Difficult to know

clixor #5 Posted 13 July 2017 - 04:57 PM

    Major

  • Player
  • 49581 battles
  • 2,923
  • Member since:
    08-07-2011
Would be typical for WG to let you play for a month only to be providing you the reward which doesnt work.

Zoltan1251 #6 Posted 13 July 2017 - 05:56 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11068 battles
  • 538
  • [SPIKE] SPIKE
  • Member since:
    02-27-2013

View Postclixor, on 13 July 2017 - 04:57 PM, said:

Would be typical for WG to let you play for a month only to be providing you the reward which doesnt work.

 

well yeah, i have mission not to get spotted so i bought it and it seems it doesnt work... great... only reason to play RB is gone :D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users