Jump to content


Replays Won't Work


  • Please log in to reply
No replies to this topic

zyxrclanleaderiksta101 #1 Posted 20 July 2017 - 04:16 PM

    Private

  • Player
  • 16565 battles
  • 34
  • Member since:
    02-08-2014

Hello my fellow tankers.

 

For the past couple of months I have been having an issue with my replays, they won't work!

I am certain that is has nothing to do with the updates of the game however I am pretty convinced that I accidentally changed the properties of the replays once while going through them all to see which ones I wanted to keep and which I wanted to delete.

 

The issue I am having is whenever I attempt to open a replay the World of Tanks client will load up as shown below:

post-517670939-0-22265000-1500563519_thu

after this it goes on to start loading:

post-517670939-0-61547200-1500563566_thu

The loading stops at about half way and then the application just closes down on me, it will then load up and do the above mentioned a second time and then close down.

 

I have tried multiple ways of fixing this issue from:

1) changing the program the replays open with.

2) reinstalling the game.

3) manually dragging and dropping the replays onto WorldOfTanks.exe

as well as a few other ways that were suggested to other people on the forums and shown on YouTube.

 

I would like some urgent help with this because as a mentor and a Combat Officer/Field Commander i like to watch over a lot of my replays as well as some from my friends.

Any assistance would be much appreciated!

Thanks.

Attached Files

  • Attached File   Screenshot_1.jpg   111.15K
  • Attached File   Screenshot_2.jpg   109.92K





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users