Jump to content


Depot issues


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

Goman1 #1 Posted 20 July 2017 - 08:37 PM

    Private

  • Player
  • 11550 battles
  • 49
  • Member since:
    09-16-2012
The depot has some issues to it. Right now, I can't access the consumable tab in order to sell any excess items I got. Can anyone tell me a "secret" way of solving the issues, or can this be forwarded as a fix in patch 9.20?

wsatnutter #2 Posted 20 July 2017 - 08:49 PM

    Lieutenant General

  • Beta Tester
  • 24001 battles
  • 7,035
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010

do you have any mods installed?

 



Goman1 #3 Posted 20 July 2017 - 09:12 PM

    Private

  • Player
  • 11550 battles
  • 49
  • Member since:
    09-16-2012
I do use QB's modpack atm. Does that change anything?

Spurtung #4 Posted 20 July 2017 - 09:16 PM

    Major General

  • Player
  • 60179 battles
  • 5,532
  • [GW-UP] GW-UP
  • Member since:
    07-05-2013
Yes, mods change things.

RamRaid90 #5 Posted 20 July 2017 - 09:18 PM

    Major General

  • Player
  • 19718 battles
  • 5,898
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-14-2014

View PostGoman1, on 20 July 2017 - 07:37 PM, said:

Can anyone tell me a "secret" way of solving the issues

 

Uninstall mods.

 

Run the game in safe mode and you will see that it is your mods causing the problem. Since there was a micro patch yesterday unless you have updated all your mods the majority of them will be borked now.

 

 



Goman1 #6 Posted 21 July 2017 - 12:24 AM

    Private

  • Player
  • 11550 battles
  • 49
  • Member since:
    09-16-2012
So i uninstalled,deleted the mods and re-installed, same issue again. When I enter the depot, I have no chance of entering the consumables tab. So obviously, it's a deisgn flaw which can be so easily fixed it's disgusting. All it needs is a scrolltab like the ones used in the tech tree in order to cover all the tiers...

Slyspy #7 Posted 21 July 2017 - 02:06 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 14169 battles
  • 16,340
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-07-2011

View PostGoman1, on 21 July 2017 - 12:24 AM, said:

So i uninstalled,deleted the mods and re-installed, same issue again. When I enter the depot, I have no chance of entering the consumables tab. So obviously, it's a deisgn flaw which can be so easily fixed it's disgusting. All it needs is a scrolltab like the ones used in the tech tree in order to cover all the tiers...

 

Works for me. You must be doing it wrong. Garage-store-depot-consumables-click item-see option to sell. 

_EXODUZ_ #8 Posted 21 July 2017 - 02:09 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34165 battles
  • 1,935
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    11-05-2014
Never had any problems, check the tabs and filters properly.

Balc0ra #9 Posted 21 July 2017 - 02:11 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 62857 battles
  • 14,464
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostGoman1, on 21 July 2017 - 12:24 AM, said:

So i uninstalled,deleted the mods and re-installed, same issue again. When I enter the depot, I have no chance of entering the consumables tab. So obviously, it's a deisgn flaw which can be so easily fixed it's disgusting. All it needs is a scrolltab like the ones used in the tech tree in order to cover all the tiers...

 

 Removing mods don't always work. As they leave trails in other folders WOT uses. Thus clearing the Chace and trying again might be a good idea. As it's working just fine for me.

 

Go here in your file explorer and clear it.

"%appdata%/wargaming.net/Worldoftanks/"



Goman1 #10 Posted 21 July 2017 - 01:43 PM

    Private

  • Player
  • 11550 battles
  • 49
  • Member since:
    09-16-2012
I figured it out... there's literally 1 millimeter of space for tab leading to consumables. I had to click above the PC's quick access panel and below the in-game chat panel.

Homer_J #11 Posted 21 July 2017 - 02:26 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27094 battles
  • 27,749
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostSpurtung, on 20 July 2017 - 09:16 PM, said:

Yes, mods change things.

 

In this case it's not mods.  The interface doesn't fit on a 720p display any more.

Spurtung #12 Posted 21 July 2017 - 03:37 PM

    Major General

  • Player
  • 60179 battles
  • 5,532
  • [GW-UP] GW-UP
  • Member since:
    07-05-2013

View PostGoman1, on 21 July 2017 - 02:43 PM, said:

I figured it out... there's literally 1 millimeter of space for tab leading to consumables. I had to click above the PC's quick access panel and below the in-game chat panel.

 

Try full screen, it should fix it.

 

Alt+Enter, and the again for windowed if you prefer.



Spurtung #13 Posted 21 July 2017 - 03:38 PM

    Major General

  • Player
  • 60179 battles
  • 5,532
  • [GW-UP] GW-UP
  • Member since:
    07-05-2013

View PostHomer_J, on 21 July 2017 - 03:26 PM, said:

 

In this case it's not mods.  The interface doesn't fit on a 720p display any more.

 

Yup, I got it after his last reply. I got the same issue, but in the OP it sounded like it was something recent.

Goman1 #14 Posted 21 July 2017 - 11:05 PM

    Private

  • Player
  • 11550 battles
  • 49
  • Member since:
    09-16-2012
So we can all agree it's a design flaw with the interface. Can we please forward this for patch 9.20 since it should be extremely easy to handle?

Jigabachi #15 Posted 21 July 2017 - 11:27 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 17753 battles
  • 17,679
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011

View PostGoman1, on 21 July 2017 - 11:05 PM, said:

Can we please forward this for patch 9.20 since it should be extremely easy to handle?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users