Ja teda nevim, jak se to da splnit normalnim hranim
ne, delam si prdel, urcite se to da. Ale ja mam zatim teda spise smulu. Jednak tanky ted pres leto zapnu tak jednou za 2-3 dny a druhak expim t-54 ze stocku, coz je celkem pain. A kdyz uz jsem tam dal alespon konecne top delo dneska (uz jen motor a pasy a konecne to bude ten tank, ale i s tim delem to konecne zacinam byt konkurenceschopne), tak jsem skoncil 3x druhy na expech, vzdy o maximalne 10xp a ani jednou jsem nepochopil, proc jsem az druhy....
Jednou jsem mel nastrileno 3k, 5 killu a cca 500 assist a prvni na expech bylo nejake lightko se 2 killy, 2k dmg a 1k assist... Ty dalsi byly v podobnem duchu
Je pravda, ze by to napriklad top3 a ne jen top1, ma ten tank uplne kady a to hned v prvnim tydnu, takze top1 je asi OK. Ale pocitani XP, ktere se mimochodem resilo uz pri ranked bitvach, ktere je momentalne ve hre, je proste rozbite a bylo tady nekolik prikladu, kdy to absolutne nedavalo smysl. A me to prozatim opravdu spise trolli, nez pomaha. Asi bych potreboval vytahnout nejake lightko, tam by to s assistem udelalo lepsi XP, ale na to nemam posadky a potrebuju expit ruske medka (a v pripade dostatecneho poctu kreditu jeste ruske heavy), takze vyjizdet light posadku kvuli T6 tanku nebudu a budu doufat, ze to nejak padne i tak.
@Krowky - ty jsi presne ten pripad, o kterem mluvim vyse. Nastrilim mnohem vice, nez ty, ale nakonec bys mi kvuli lightku chtel vyzrat top1
Rekl bych, ze v pripade rovnosti se resi killy + dmg
Edited by sTeblo, 11 August 2017 - 01:31 PM.