Jump to content


Bug Reports

9.20 Public Test

  • This topic is locked This topic is locked
27 replies to this topic

MrConway #1 Posted 01 August 2017 - 09:48 AM

    WoWs Community Manager

  • WG Staff
  • 13046 battles
  • 862
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    10-03-2013
If you encountered any bugs while playing, please leave a detailed bug report here. If you can, please include reproduction steps and screenshots.

M4th73 #2 Posted 04 August 2017 - 12:27 PM

    Private

  • Player
  • 8985 battles
  • 9
  • [_CDC_] _CDC_
  • Member since:
    07-04-2014
is it normal that the battle on the 30vs30 map doesn't count on the winrate displayed in the garage ? i had a battle with the T100 LT on that map but it says "non data yet", (it also did it with the AMX30B)

Edited by M4th73, 04 August 2017 - 12:28 PM.


JuliusCheddar #3 Posted 04 August 2017 - 01:10 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29619 battles
  • 564
  • [3BPAN] 3BPAN
  • Member since:
    08-27-2014
All stats along with gunmarks seem to disappear on certain tanks, doesn't have anything to do with changing vehicles because rebalanced Patton and 50 100 lost stats and rebalanced is7 didn't. 

Master_Babby_ #4 Posted 04 August 2017 - 09:19 PM

    Private

  • Player
  • 5091 battles
  • 1
  • [LMG] LMG
  • Member since:
    12-21-2015
In training rooms in the new 30vs30 map there is no "all" chat while in all the other maps there is

Edited by Master_Babby_, 04 August 2017 - 09:19 PM.


gabitzu802001 #5 Posted 05 August 2017 - 01:41 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 45167 battles
  • 1
  • [5FPS] 5FPS
  • Member since:
    12-01-2010

Superheavy Spall Liner has ZERO effect?

 

I have noticed since you have changed arties in the game that the Spall Liner is not working well.

Even now, on the 9.20 test server, I think there is a bug with the Superheavy Spall Liner. I got 602 damage from FV215B 183 even if I was equiped with Superheavy Spall Liner? I mean I know it has a very big gun, but still, where is that 50% protection of the Spall Liner?

Also versus arty HE hit the protection of the Spall Liner is not that good, not even close to 50%, but the problem is that THE EFFECT OF THE SPALL LINER IS ZERO AGAINST ARTY HE SPLASH DAMAGE. You may say that if the shell hits the ground in front or behind the tank, the splash goes underneath the tank where it has no armour, I can go with that, but a hit on the side of the tank shouldn't be the same, the damage of the HE splash should be absorbed by the tracks + the protection of the Spall Liner should not result in a 500 - 600 HP damage.

Thank you for your time, Gabriel B. (gabitzu802001)

 

shot_002.jpg        shot_003.jpg



Eagles_Eye #6 Posted 05 August 2017 - 08:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16175 battles
  • 71
  • Member since:
    03-12-2011

since the last patch,.. i either am extremely unlucky or they changed the dispersion of shells silently, because fully aimed shots ( with only the line of the cirkle on the ground) will hit the ground more than they hit the tanks, today i have hit more ground shots than bloody tanks.

 

is it just me?? doesnt matter which tank, 0.28 accuracy 1.90 aimtime, fully aimed - ground  atleast 5 times in 1 round. today it got so awefull i even ragequit to type this here.

 

it feels like the first iteration of the sandbox server when they made the shells go to the edges more.

 

( and the edge it goes for is the one on the bottem.. every darn time )


Edited by Eagles_Eye, 05 August 2017 - 09:04 PM.


valy9002 #7 Posted 06 August 2017 - 03:09 PM

    Private

  • Player
  • 2964 battles
  • 2
  • [ROET] ROET
  • Member since:
    10-27-2013
Your matchmaker still doesnt work properly.... i get up to 5 Tier X battles in a row with the same tier 8 tank i play, a problem that you said it will be solved in 9.19. It wasnt.

jack_timber #8 Posted 07 August 2017 - 12:28 AM

    Captain

  • Player
  • 33432 battles
  • 2,073
  • Member since:
    07-26-2014
In garage under EARN ( BONDs) drop down text -  bullet point reads BANDOM rather than RANDOM :)

Edited by jack_timber, 07 August 2017 - 12:30 AM.


Mcjinkster #9 Posted 07 August 2017 - 04:28 PM

    Private

  • Player
  • 12726 battles
  • 15
  • Member since:
    06-22-2012
i noticed dark patches in game land scape yesterday ,i tryed to report this but ur report link didnt seem to work and only to day i found were i could leave message so ,im here today to let you know ,plus game yesterday was damed laggy and i got killed more from lag then me messing up ,ie;rolling along ,coming up to a rocky area to hide for a min but im out in open BOOM im dead plus other points of same thing lagg's not helping one bit ,and this is test server not open world game ,so why would that be ,not sure ,but now i know were to leave messages of issues ill leave what i can ,plus hellcat when i try using this it stays in matching up so long i say sod this !! exit and try next tank ,whats that about ??:arta:

Edited by Mcjinkster, 07 August 2017 - 04:31 PM.


liudnaz #10 Posted 08 August 2017 - 11:35 AM

    Private

  • Player
  • 29987 battles
  • 9
  • [LDTO] LDTO
  • Member since:
    10-30-2016

i had strange UI glitch, when tried to select equipment for tanks i got only vertical stab and three empty slots with buttons that had no text on them.

Also when tried to select consumables got list of "airstrike's, cannon strikes etc. i have attached screenshots bellow

 

Attached Files

  • Attached File   eqipment-wot-bug.PNG   1.89MB
  • Attached File   eqipment-wot-bug2.PNG   1.21MB

Edited by liudnaz, 09 August 2017 - 09:46 AM.


XxiProPolishxX911 #11 Posted 08 August 2017 - 12:20 PM

    Private

  • Player
  • 6456 battles
  • 2
  • Member since:
    04-27-2016

I have downloaded test client.I have tried to play and test the upcoming update but when i wanted to search for game or change a tank.It brings me to desktop while world of tanks app is still open and it says please wait and there is a bug report which says "---------------------------
World Of Tanks - Error
---------------------------
Application has encountered a critical error and will be closed.
Please contact tech support (https://ru.wargaming.net/support)
and send us crash dump file:

D:\ World of tanks test server 11111\WorldOfTanks_error_report_170806-191301.zip

To copy this message to clipboard, press Ctrl+C.
---------------------------
OK 
---------------------------". 
This is the full massage. I hope i will get help.

 

 

 

 

 

 

Attached Files

  • Attached File   Capture_20170808.wmv   4.74MB

Edited by XxiProPolishxX911, 08 August 2017 - 12:22 PM.


LanFigure #12 Posted 09 August 2017 - 11:13 AM

    Private

  • Player
  • 27736 battles
  • 2
  • Member since:
    11-23-2014

Hi

I got the same error like the guy above and I didn't got this error before the update.

I have repair the client, still getting the error. I have installed the game again, still getting the error.
The official client is working but not the test server.
What might be the problem?
Thank you

---------------------------
World Of Tanks - Error
---------------------------
Application has encountered a critical error and will be closed.
Please contact tech support (https://ru.wargaming.net/support)
and send us crash dump file:

D:\GAMES\World Of Tanks Test Server\WorldOfTanks_error_report_170807-222805.zip

To copy this message to clipboard, press Ctrl+C.
---------------------------
OK
---------------------------
 
Unfortunally I have deleted the test server again and didn't saved the error report, but I think you guys can figure it out from the post above what might cause the problem.
 

Edited by LanFigure, 09 August 2017 - 11:13 AM.


Sztachaczer #13 Posted 09 August 2017 - 12:48 PM

    Private

  • Player
  • 6995 battles
  • 1
  • Member since:
    06-06-2012

Znaleziony bug na mapie, przez co przegraliśmy bitwę. Poniżej zdjęcia

 

 

shot_001.jpgshot_002.jpgshot_003.jpg



dog_of_war2002 #14 Posted 09 August 2017 - 07:44 PM

    Private

  • Player
  • 1075 battles
  • 2
  • Member since:
    12-31-2014
When you hover over the "bonds" currency in your garage, the 3rd way to earn them says "in Bandom Battles" which is a clear spelling error! (P.S. Good luck with this update WG!)
 


OstryHeniu #15 Posted 11 August 2017 - 10:00 AM

    Private

  • Player
  • 22027 battles
  • 1
  • Member since:
    03-24-2013
When will u repair platoons games ? always when i make platoon with my friend we are never on the top.... we are always on the bottom irrespictivitly of tier number... repair platoons battle pls

Herrasika #16 Posted 11 August 2017 - 10:34 AM

    Private

  • Player
  • 16469 battles
  • 17
  • Member since:
    11-15-2012

I know this is not exactly a bug but more like very frustrating flaw with common test. There is no way to test vehicles between tiers 3 to 7 is there (unless very lucky test room is found). Is there any possibilities to expand Proving Ground -mode to all tiers?

 

And why not do the same in regular game also because after 10 battles you wont gain any stats, experience or silver there anyway, only lose some silver.

 



Izwor #17 Posted 12 August 2017 - 04:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24063 battles
  • 64
  • [RUN_X] RUN_X
  • Member since:
    08-27-2011
Players can use boosts. There are still locations in game that can be reached, but they shouldn't. When do you plan to fix maps? Boosts destroy gameplay. Please fix it asap.
 

Examples:

https://youtu.be/lmPw1qzOyhU
https://youtu.be/xJ2IpliFbQ4



mateusz221301 #18 Posted 13 August 2017 - 03:58 PM

    Private

  • Player
  • 24115 battles
  • 7
  • [1KM] 1KM
  • Member since:
    03-05-2014

Succes&& "WGgroundimage::createManagedobjects.Not loaded correctly 

this error close my game andi cannot do anything 



tomj101 #19 Posted 17 August 2017 - 06:37 PM

    Private

  • Player
  • 701 battles
  • 1
  • Member since:
    08-16-2015
my game keeps on saying that this app cannot run on your pc even tough i have have been playing in phase 1 and 2 does anyone know why this is happening

Deadly_Shot_ #20 Posted 17 August 2017 - 07:06 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12754 battles
  • 62
  • [-B-C-] -B-C-
  • Member since:
    10-23-2016
When marking the area with artillery when out of "artillery aim", marker persists on mini-map for an extended period of time.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users