Jump to content


Second authentication code


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

_EXODUZ_ #1 Posted 05 August 2017 - 12:05 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34617 battles
  • 1,936
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    11-05-2014

Mine is not working for some reason, it used to be fine. I was only deleting my Firefox cache and cookies today. Now I'm entering what I see on my mobile but it says Invalid code. I wanna get into Account Management.

Anyone encountered this?

:amazed:



Grand_Moff_Tano #2 Posted 05 August 2017 - 12:07 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 1534 battles
  • 10,591
  • [BC28] BC28
  • Member since:
    05-20-2011

I can already see the problem, you are using Firefox :trollface:

 

But seriously, try removing the 2-Step Security from the account and re initialising it, if that doesn't work use Chrome, if still no joy contact support.



_EXODUZ_ #3 Posted 05 August 2017 - 12:17 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34617 battles
  • 1,936
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    11-05-2014

View PostChipmunk_of_Vengeance, on 05 August 2017 - 12:07 AM, said:

I can already see the problem, you are using Firefox :trollface:

 

But seriously, try removing the 2-Step Security from the account and re initialising it, if that doesn't work use Chrome, if still no joy contact support.

 

For that I need to log into my Account Management. Chrome didn't help either. Yea I wrote a ticked, but maybe someone knows a solution.

_EXODUZ_ #4 Posted 05 August 2017 - 10:33 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34617 battles
  • 1,936
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    11-05-2014
Am I the only one using Google Authenticator? Can one of you try see if it works for you?

Grand_Moff_Tano #5 Posted 05 August 2017 - 10:40 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 1534 battles
  • 10,591
  • [BC28] BC28
  • Member since:
    05-20-2011

View Post_EXODUZ_, on 05 August 2017 - 09:33 AM, said:

Am I the only one using Google Authenticator? Can one of you try see if it works for you?

 

I'm using Google Authenticator and it works for me, it could be a sync issue.

Aikl #6 Posted 05 August 2017 - 10:45 AM

    Brigadier

  • Player
  • 25167 battles
  • 4,253
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    04-13-2011

Enabled it now, seems to work fine. Is the time on the phone correct?

 

Support shouldn't be too slow even on Saturdays, I've gotten a response in like two hours before... though of course my previous weekend issues didn't actually matter for playing the game. :facepalm:



Aikl #7 Posted 05 August 2017 - 10:48 AM

    Brigadier

  • Player
  • 25167 battles
  • 4,253
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    04-13-2011

 

Block Quote

 

Android Devices

To make sure that you have the correct time:

  1. Go to the main menu on the Google Authenticator app
  2. Click "Settings"
  3. Click "Time correction for codes"
  4. Click "Sync now"

On the next screen, the app will confirm that the time has been synced, and you should now be able to use your verification codes to sign in. The sync will only affect the internal time of your Google Authenticator app, and will not change your device’s Date & Time settings

 

https://help.skyword...e-Authenticator

 

Other than that, maybe a reset of the app itself? Not entirely sure how you need to proceed to not mess things up though.



_EXODUZ_ #8 Posted 05 August 2017 - 11:04 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 34617 battles
  • 1,936
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    11-05-2014

View PostAikl, on 05 August 2017 - 10:48 AM, said:

 

 

https://help.skyword...e-Authenticator

 

Other than that, maybe a reset of the app itself? Not entirely sure how you need to proceed to not mess things up though.

 

Wow, this worked. I owe you a beer buddy. :trollface:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users