IS-3
Checola
01 Mar 2012
maverick444
01 Mar 2012
bojan063, on 29 February 2012 - 03:50 PM, said:
Neko rece na forumu da i njegova baba moze da igra sa IS-ovima i u pravu je.
Nije bas tako, grijesis. I IS-ovi imaju mane koje ih kostaju zivota ako zeznes. Neka ti ode loader ili ti razvale top, pa da vidis veselja. Oni koji igraju IS-ove ce znati o cemu pricam.
Jo_Munja
01 Mar 2012
vecina ih i vozi ko neke natrule babe. šala mala, ali stvarno prčkaju po tenkovima. kad sam gridao taj tenk je bio fucking preslijep, ni 8 binokulara mu nije pomagalo. sada binosi odrade sasvim lijepi posao, i po meni ih se isplati staviti na is3.
Pips
01 Mar 2012
maverick444
01 Mar 2012
Pips, on 01 March 2012 - 02:04 PM, said:
Sreća pa drugi tenkovi nemaju takve probleme.
Bome sa T32 kada bi mi i unistili top ili razvalili topnika nisam ni blizu toliko osjetio kao kod IS-3. On puni 100 godina kada je posve ispravan, sa svim modulima, ventilacijom i posadom na 100%, top voli promasiti isto kada je potpuno ispravan. Kada se nesto od toga razvali da vidis onda sto je promasivanje i dugi reload.
Jo_Munja
02 Mar 2012
probali smo IS3 u treningu:
150m - granata ide pravilno u centar
200m - podbačaji, puno izraženija parabolična putanja granate, teže je postići precizan pogodak i penetraciju
200m - podbačaji, puno izraženija parabolična putanja granate, teže je postići precizan pogodak i penetraciju
sputnjik1957
02 Mar 2012
Jo_Munja, on 02 March 2012 - 08:53 AM, said:
probali smo IS3 u treningu:
Paaranoja
02 Mar 2012
Is-4 zapravo ima vrlo mekan krov kupole (30mm), tako da ako si i malo iznad njega, možeš ga gađati tamo bez puno problema...
jastreb777
12 Mar 2012
Može pomoć od iskusnijih igrača nabavio sam prije par dana IS-3, na njemu mi nije još istaženo gusjenice, najači top i kupola osalo sam izgrindao na IS, zanima me kolio će se popraviti situacija kad napucam tenk jer sad mi je problem biti u plusu, tj. uglavnom sam u minusu.
jastreb777
12 Mar 2012
director
12 Mar 2012
pazi nećeš zarađivati ni sa bl-9 ali ćeš u proseku na više partija biti oko nule eventualno neki blagi plus. Samo moraš da igraš strpljivo na početku da ne pogineš a da ne napraviš dmg.
POM_PYRO_TANK_YARRRR
13 Mar 2012
Sa BL-9 dobijaš dodatnih 50 mm probojnosti, bolju preciznost i povećanu brzinu paljbe. Taj top je drastično bolji u SVAKOM pogledu, a cena granata je ista kao na D-25-T. Bez BL-9, ja IS-3 ne smatram tenkom 8. ranga. Tek kad ga otključaš, tenk postaje ono što treba da bude.
sputnjik1957
13 Mar 2012
Sad krecu tvoje patnje, tier VIII bez premiuma! Meni IS-3 zaradjuje prosecno 10.000 sa premiumom, bez njega bi tacno bio oko nule. Naoruzaj se strpljenjem, gadjaj kao T30 iz pozadine i pravi DMG pametno, kad otkljucas BL-9 i kad si pri vrhu MM preuzmi inicijativu, igraj agresivno. Inace odlican heavy-medium tenk.
ahil94
13 Mar 2012
Ja sam imao srecu da ga otkljucam sa premium accom
ali sad kad ga vise nema uvijek se krece sa viskom od 3-6k kredita. Uglavnom drasticna je razlika ta 2 topa
jer onaj u bitkama, gdje je top tier, moze probiti 50% tenkova
a sa BL9 zmireci mozes ciljati
Inace takvo je meni stanje i sa IS4, identicno (jeste visi tier, ali mi puno vise odgovara still igre koju zahtijeva IS4) Dok sa IS7 ima vec minusa do 10ak hiljada ako se napravi prosjecna partija
Inace takvo je meni stanje i sa IS4, identicno (jeste visi tier, ali mi puno vise odgovara still igre koju zahtijeva IS4) Dok sa IS7 ima vec minusa do 10ak hiljada ako se napravi prosjecna partija
Jo_Munja
13 Mar 2012
jastreb777
14 Mar 2012
Ostalo mi je da još izgrindam top i kupolu, a s obzirom da nemam premijum acc i tenk, mislim da dalje neću niti ići barem za sada jer što će mi tenkovi koji će ležati u garaži.
ahil94
14 Mar 2012
Pa nece ti lezati IS7 sigurno ako nadjes klan, a vjerujem da ce i IS4 poprilicno biti upotrebeljen u CWu
(bar se nadam)
cesomen
09 Apr 2012
Neznam sta vi mislite o tome, ali primjetio sam, nakon ovog patcha 7.2, IS3 odbija sve moguće i nemoguće. Već mi se par puta desilo da nisam uspio probit IS3 prednji hull a niti bočno sa topom probojnosti 269mm i onim od 248mm. Neznam što su učinili s IS3 ali mislim da je ovo malo bezveze i da bi trebalo ponovo izbalansirat.