Jump to content


9.20: Běžné problémy a řešení


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

Community #1 Posted 31 August 2017 - 08:38 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 31,182
  • Member since:
    11-09-2011
Máte s novou aktualizací technické problémy? Čtěte dál a tyto problémy rychle vyřešíte.

Úplný text položky novinek

AligatorCZ #2 Posted 31 August 2017 - 10:35 AM

    Private

  • Player
  • 19992 battles
  • 5
  • Member since:
    07-21-2011
Zdravim, mam potize s hrou, kdyz zapnu klienta, obraz zacne divne problikavat a po zapnuti hry se prepne do cerne obrazovky a obcas problikne uvodni stranka garaze.. zkousel jsem vsechno mozne vcetne preinstalovani celeho klienta.. vedel by nekdo poradit? predem diky

lukasmistrs #3 Posted 31 August 2017 - 12:26 PM

    Private

  • Player
  • 59989 battles
  • 4
  • [AP_CS] AP_CS
  • Member since:
    07-23-2012

AligatorCZ

zkus režim celé obrazovky                                                                                                                                                          .


 

 


Edited by lukasmistrs, 31 August 2017 - 12:32 PM.


LeoSmith_Sk #4 Posted 31 August 2017 - 02:29 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 56197 battles
  • 330
  • [CSNJ] CSNJ
  • Member since:
    05-23-2011

Keď mám v príslušných zložkách len adresáre, ktoré radíte, 0.9.20 tak mi vypíše, že mi chýba 0.9.20.0 ale dobre, teraz vážne.

Teraz (myslím, že to je odkedy som použil patch od rýchleho decka) v klientovi nemôžem rolovať žiadne menu kolieskom na myši, inak mi okamžite spadne klent.

V minulej verzii 9.19 mi klient padal, keď som klikol v hangári na Policie Octavia (alias Primo Victoria).


Edited by LeoSmith_Sk, 31 August 2017 - 02:38 PM.


Swastygor #5 Posted 31 August 2017 - 02:45 PM

    Private

  • Player
  • 5729 battles
  • 1
  • [MAXCZ] MAXCZ
  • Member since:
    03-05-2017
Zdravím mám takovej problém s novou aktualizací 9.20 Týden zpět jsem v pohodě hrál.Ale ale nainstaloval jsem novou aktualizaci a hra přestala šlapat.Kliknu na ikonu vyskočí uvodní cedulka dám hrát a pak mi problikne na obrazovce World of Tanks a zmizí počítač načíta ale nic se neděje .Skoušel jsem to odinstalovat a znova nainstalovat a nic nepomohlo to.Tak se ptám kde je teď chyby a co s tým udělat .Nikdy jsem s hrou nemel problém až teď po aktualizaci.Za každou pomoc budu rád.Díky za pomoc 

drepkin #6 Posted 31 August 2017 - 03:20 PM

    Private

  • Player
  • 1748 battles
  • 16
  • Member since:
    08-23-2014
Servery jsou dole, tak co si vymyslíte teď [Edited].

Edited by cNNk, 31 August 2017 - 05:51 PM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ~ cNNk


vavrinecz #7 Posted 31 August 2017 - 03:20 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31433 battles
  • 69
  • Member since:
    09-20-2013
Nejde se připojit na EU1 ani na EU2. Servery klekly včera večer a dneska zase? To jako fakt?

LeoSmith_Sk #8 Posted 31 August 2017 - 03:33 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 56197 battles
  • 330
  • [CSNJ] CSNJ
  • Member since:
    05-23-2011

Tyje hral som s Foch 155, bol koniec bitvy a nehodilo ma do hangáru. Keď som chcel ukončiť bitvu, tak mi nadávalo do dezertérov. Po chvíli ma hodilo do garáže s hláškou v klientovi "unknown_failure". A teraz, po pól hodine a reštarte PC (pri štarte ma klienta hádže do hangáru) Foch 155 je stále v bitve. To už si s ním nikdy nezahrajem, či čo? A čo ďalšie tanky, nestane sa to? Alebo čo s tým? Mám to preinštalovať, kúpiť nový PC, zmeniť providera....?

Nič, hurá, než som toto doeditoval, už je prístupný :child:

Novinka: vyhral som bitvu s Fochom, mám všetky vozidlá v garáži, ale nejde mi zmeniť osobná misia na TDčka. Zase haluška... Keď dám spustiť inú misiu, vypíše: "Mise nejsou vybrány", a keď dám Storno misie, tak: "Misi nelze zrušit, počkejte, až nebude vozidlo tohoto typu v bitvě."


Edited by LeoSmith_Sk, 31 August 2017 - 04:36 PM.


ing0ram #9 Posted 31 August 2017 - 03:36 PM

    Private

  • Player
  • 21923 battles
  • 13
  • Member since:
    11-07-2013

View Postvavrinecz, on 31 August 2017 - 02:20 PM, said:

Nejde se připojit na EU1 ani na EU2. Servery klekly včera večer a dneska zase? To jako fakt?

 

Tak včera to alespoň ohlásili jako "plánovanou" odstávku asi 20 minut před tím, než to shodili

KanarekTwetty #10 Posted 31 August 2017 - 03:40 PM

    Corporal

  • Player
  • 74083 battles
  • 135
  • [PW_CZ] PW_CZ
  • Member since:
    01-05-2013
Asi vítr ne Máchale...pěkně vám to jede jen co je pravda.

Someone_unknown #11 Posted 31 August 2017 - 03:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 33463 battles
  • 105
  • [-PBE-] -PBE-
  • Member since:
    04-15-2011
To  si člověk zapne zálohu a pak  mu nejde server .... si fakt děláte kozy nééééééééééééé?

KanarekTwetty #12 Posted 31 August 2017 - 04:09 PM

    Corporal

  • Player
  • 74083 battles
  • 135
  • [PW_CZ] PW_CZ
  • Member since:
    01-05-2013

Tak já nevím jestli si děláte srandu nebo jak?????? Prodal jsem tu doje... TD čínskou pětku a koupil 6 a dovyzkoukal za 9.000 freeček dal vybavení atd.Potom to spadlo a v garáži mám tu 5kovou srágoru znovu a frrexpy pryč JAKO VÁŽNĚ?   BANDA JEDNA TOHLE

 


Edited by KanarekTwetty, 31 August 2017 - 04:28 PM.


joineer #13 Posted 31 August 2017 - 05:15 PM

    Private

  • Player
  • 44082 battles
  • 2
  • Member since:
    08-05-2013
Zprovoznění clan portalu ???

ds4428 #14 Posted 31 August 2017 - 06:25 PM

    Corporal

  • Player
  • 43059 battles
  • 127
  • Member since:
    12-13-2014

Padá to při vstupu do bitvy!

Dnes už potřetí!



hary150 #15 Posted 31 August 2017 - 09:02 PM

    Private

  • Player
  • 17883 battles
  • 2
  • Member since:
    11-20-2014
Hra mně spadne po přihlášení do garáže nebo do boje spadne do windowsu .Jen co jsem si zaplatil bonus dny .

AligatorCZ #16 Posted 01 September 2017 - 07:34 AM

    Private

  • Player
  • 19992 battles
  • 5
  • Member since:
    07-21-2011

View PostSwastygor, on 31 August 2017 - 01:45 PM, said:

Zdravím mám takovej problém s novou aktualizací 9.20 Týden zpět jsem v pohodě hrál.Ale ale nainstaloval jsem novou aktualizaci a hra přestala šlapat.Kliknu na ikonu vyskočí uvodní cedulka dám hrát a pak mi problikne na obrazovce World of Tanks a zmizí počítač načíta ale nic se neděje .Skoušel jsem to odinstalovat a znova nainstalovat a nic nepomohlo to.Tak se ptám kde je teď chyby a co s tým udělat .Nikdy jsem s hrou nemel problém až teď po aktualizaci.Za každou pomoc budu rád.Díky za pomoc 

Mel jsem to podobne. Zkus nainstalovat nejnovejsi ovladac grafiky, u me to zabralo.



DarkSidersI #17 Posted 01 September 2017 - 05:05 PM

    Private

  • Player
  • 22410 battles
  • 6
  • Member since:
    08-17-2012
Hral som asi 100 bitiek a na ziadny problem som nenarazil xDDDD Banda chuju ak chcete len byt dolezity prestante knucat nad rozliatym mliekom a chodte von pozametat dvor :D:D:D:D:D:D (Nejde im hra a uz kricia: Koniec sveta!) :D:D:D:D

Pontem #18 Posted 01 September 2017 - 06:00 PM

    Private

  • Player
  • 6087 battles
  • 2
  • [REALM] REALM
  • Member since:
    12-26-2012
Kdy půjdou stránky klanů?!

LeoSmith_Sk #19 Posted 02 September 2017 - 12:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 56197 battles
  • 330
  • [CSNJ] CSNJ
  • Member since:
    05-23-2011
Prečo je název tohoto vlákna

Běžné problémy a řešení?

Názov vlákna je ťažko OT. Lebo ak sú vyššieuvedené problémy bežné, tak to ako ...:facepalm:

A to riešenie ako čo ako s tým? Vymeniť PC, zmeniť providera, vymeniť manželku, zabaliť svokru do koberca, alebo čo za riešenie????????

Premenujte toto vlákno na jeho pravé meno:

Ďalšie neobvyklé problémy a ich ignorácia.

A spravte už niečo s tým autoaimom. Je takmer nepoužiteľný. Pochopil by som u tankov, ktoré otáčajú vežou s náhonom na motor, že pri otáčaní korby nestíha horizontálne zameriavať (otáčať vežou). Ale keď nedokážem pri zamknutom autaime a otáčaním korby trafiť tank stojaci 1m odo mňa, a s TDčkom bez veže, tak to je už čo toto? V krátkosti: Prečo pri otáčaní korby nefunguje autoaim?


Edited by LeoSmith_Sk, 03 September 2017 - 12:04 AM.


Ithron_von_Kremsier #20 Posted 03 September 2017 - 01:02 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35096 battles
  • 553
  • [SMXP] SMXP
  • Member since:
    11-15-2016

View PostLeoSmith_Sk, on 02 September 2017 - 12:05 PM, said:

 

A spravte už niečo s tým autoaimom. Je takmer nepoužiteľný. Pochopil by som u tankov, ktoré otáčajú vežou s náhonom na motor, že pri otáčaní korby nestíha horizontálne zameriavať (otáčať vežou). Ale keď nedokážem pri zamknutom autaime a otáčaním korby trafiť tank stojaci 1m odo mňa, a s TDčkom bez veže, tak to je už čo toto? V krátkosti: Prečo pri otáčaní korby nefunguje autoaim?

 

Ale funguje normálně. Pokud ti to dělá problém pak možná proto že předělali pár věcí do HD a možná tvůj komp to už nezvládá. Zkus to trochu odlehčit a snížit grafiku.

Jinak mě hra žádné problémy nedělá, jediné co bylo jako po každé aktualizaci tak pády serverů, ale to je normální, s tím se musí počítat.

Co je ale opravdu divné je to že se nejde pořád přihlásit na klanový server, tam to pořád píše že probíhá údržba, ale trvá to už čtvrtý den a to mi normální nepřipadá.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users