Jump to content


Since the new patch launched i cant download it.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Tinom5 #1 Posted 01 September 2017 - 10:52 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9651 battles
  • 488
  • [STAR-] STAR-
  • Member since:
    01-29-2014

Idk if this is the right place but i dont know where.

Anyways heres the problem. Since the new patch got released i cant uptade the game and the launcher crashes my pc. Strange thing is it didnt happen before. Any ideas ?



lord_chipmonk #2 Posted 01 September 2017 - 10:53 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 33208 battles
  • 10,207
  • [-HOW-] -HOW-
  • Member since:
    12-23-2012
Fresh installation? 

Tinom5 #3 Posted 01 September 2017 - 11:07 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9651 battles
  • 488
  • [STAR-] STAR-
  • Member since:
    01-29-2014

View Postlord_chipmonk, on 01 September 2017 - 10:53 PM, said:

Fresh installation? 

Was thinking of it. I guess its time.



lord_chipmonk #4 Posted 01 September 2017 - 11:10 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 33208 battles
  • 10,207
  • [-HOW-] -HOW-
  • Member since:
    12-23-2012
Failing that, what about mods? Have you tried launching in "safe mode"?

Tinom5 #5 Posted 01 September 2017 - 11:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9651 battles
  • 488
  • [STAR-] STAR-
  • Member since:
    01-29-2014

View Postlord_chipmonk, on 01 September 2017 - 11:10 PM, said:

Failing that, what about mods? Have you tried launching in "safe mode"?

Nah, no mods. Btw im reinstaling the game we will see in like 30 min.



lord_chipmonk #6 Posted 01 September 2017 - 11:28 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 33208 battles
  • 10,207
  • [-HOW-] -HOW-
  • Member since:
    12-23-2012

View PostTinom5, on 01 September 2017 - 11:20 PM, said:

Nah, no mods. Btw im reinstaling the game we will see in like 30 min.

 

Alright, good luck. 

Tinom5 #7 Posted 02 September 2017 - 02:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9651 battles
  • 488
  • [STAR-] STAR-
  • Member since:
    01-29-2014
Reinstaled the game. Works perfectly now. Strange bug i guess was the old issue.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users