Jump to content


Disappearing repair/first aid kits bug ?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Gangerr #1 Posted 03 September 2017 - 05:49 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 19871 battles
  • 572
  • Member since:
    03-19-2011

This has happen to me a couple of times now, when I start a match, it starts without a repair kit or first aid kit present in your repair tabs.  Last match was playing my E75 and got tracked, went to use repair kit and it wasn't there.

 

I have nearly 400 repair/first aid kits in depot and its always auto supplys my consumables.  A couple of times you don't really notice it until it happens more offen.  I though I make a thread about it, it could be a bug or some sort.  Has anyone else noticed this ?   To be honest, its only happen maybe 3 times in nearly thousands matches.



jack_timber #2 Posted 03 September 2017 - 09:04 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 32355 battles
  • 1,876
  • Member since:
    07-26-2014

Never happened, well that I have noticed.

Nearly as annoying as going into battle with no ammo, user error for this one though:)



qpranger #3 Posted 03 September 2017 - 09:24 PM

    Major General

  • Player
  • 31430 battles
  • 5,061
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-25-2013
Install more mods.

laulaur #4 Posted 03 September 2017 - 09:50 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 46460 battles
  • 986
  • [-WBZ] -WBZ
  • Member since:
    08-11-2011

Never happened to me or heard anyone to have this problem.

In fact happened to me a few times, but because i forgot to check the auto resupply thing, mostly new tanks. 

Are you sure you checked the ''Auto resupply'' box?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users