Jump to content


Missing Damage


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

_Anarchistic_ #1 Posted 18 September 2017 - 09:49 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36725 battles
  • 1,081
  • Member since:
    01-07-2015

popped onto wotinfo to check my progress and have some weird missing damage in my stats

 

 

 

https://imgur.com/QC87dCB

 

https://imgur.com/GK6v4AL

 

https://imgur.com/GK6v4AL

 

https://imgur.com/hCSJ9ys

 

basically the damage is not correct, last night I moved T20 to 85% just over on MOE and today moved it to third mark, no way I did that with 600 damage per game.  Likewise the emil 1 is another tank I am working on marks and that 1 game was a 2.8k damage game, m53 was a 1100 game and Sherman 400

 

where is my damage?

 

edit overall damage on T20 1700, again that has crept up from around 1150 when I got my first gun mark so I know my ave damage has been going up not down.  there seems to be data missing from game export to wotinfo and I cant remember grille games but the first game was zero damage as I got 1 shot by arty but second game I did do damage

 

 


Edited by _Anarchistic_, 18 September 2017 - 09:57 PM.


wsatnutter #2 Posted 18 September 2017 - 10:00 PM

    Lieutenant General

  • Beta Tester
  • 24442 battles
  • 7,310
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010
The server info is corrupted 

K_A #3 Posted 18 September 2017 - 10:13 PM

    Brigadier

  • Player
  • 13588 battles
  • 4,663
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    04-18-2013
Wondering why you even care about a damage figure on a random 3rd party web page? You see your real avg. damage in real time in-game, as well as the mark percentage. Just look at that.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users