Jump to content


Wth?! Bound Bug?

Bounds

  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

MaximumPenetration #1 Posted 25 September 2017 - 09:29 AM

    Private

  • Player
  • 31478 battles
  • 18
  • [M--P] M--P
  • Member since:
    11-21-2012

Hey all!

So.. I woke up this morning and noticed this:

 

 

Even when this says:

 

 

WTH?!

 



NervosCuNervii #2 Posted 25 September 2017 - 09:31 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21833 battles
  • 534
  • [D57T] D57T
  • Member since:
    08-31-2013
So it is just an UI bug (shows zero but you got them) or an actual bug (you didn't get them at all)?  Ticket support regardless of the answer.

Edited by NervosCuNervii, 25 September 2017 - 09:32 AM.


MaximumPenetration #3 Posted 25 September 2017 - 09:33 AM

    Private

  • Player
  • 31478 battles
  • 18
  • [M--P] M--P
  • Member since:
    11-21-2012

View PostNervosCuNervii, on 25 September 2017 - 09:31 AM, said:

So it is just an UI bug (shows zero but you got them) or an actual bug (you didn't get them at all)?  Ticket support regardless of the answer.

 

Didn't get them at all.. ;(

qpranger #4 Posted 25 September 2017 - 09:40 AM

    Major General

  • Player
  • 32512 battles
  • 5,061
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-25-2013
hax

UrQuan #5 Posted 25 September 2017 - 09:44 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 19470 battles
  • 6,188
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-19-2011

Check the little announcement box below. Should tell you if you got it, as it can indeed be a display bug.

 



MaximumPenetration #6 Posted 25 September 2017 - 09:46 AM

    Private

  • Player
  • 31478 battles
  • 18
  • [M--P] M--P
  • Member since:
    11-21-2012

View PostUrQuan, on 25 September 2017 - 09:44 AM, said:

Check the little announcement box below. Should tell you if you got it, as it can indeed be a display bug.

 

 

Nope! My total mount of Bounds haven't changed..

Also tried it on Improved Modules tab. Missing the same amount that were missing yesterday..



Ph3lan #7 Posted 25 September 2017 - 10:10 AM

    Community Operations Lead WoT EU

  • WG Staff
  • 18581 battles
  • 644
  • [WG] WG
  • Member since:
    11-17-2010

Hey MaximumPenetration!

 

That's strange. I have reported it and our specialist is looking into it. I'll get back to you as soon as I know more. 

#1(IP: 80.89.74.83)

 


MaximumPenetration #8 Posted 25 September 2017 - 10:18 AM

    Private

  • Player
  • 31478 battles
  • 18
  • [M--P] M--P
  • Member since:
    11-21-2012

View PostPh3lan, on 25 September 2017 - 10:10 AM, said:

Hey MaximumPenetration!

 

That's strange. I have reported it and our specialist is looking into it. I'll get back to you as soon as I know more. 

#1(IP: 80.89.74.83)

 

 

Thank You!

 

I also send a ticket with ID: 2064982



MaximumPenetration #9 Posted 25 September 2017 - 11:02 AM

    Private

  • Player
  • 31478 battles
  • 18
  • [M--P] M--P
  • Member since:
    11-21-2012

All right!

 

I submitted the ticket and now I got my Bound reward! ^^

 

Thank You WG! ^^

 

P.S. I have heard stories that Support in this game is bad, but as I see it is not true! ^^



alienslive #10 Posted 25 September 2017 - 11:28 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 88201 battles
  • 1,809
  • Member since:
    09-20-2013
hmmm....Should the profile page show if i get any bonds? (Rank4 and i have the same bonds as yesterday. I can't log in the game till evening)

UrQuan #11 Posted 25 September 2017 - 11:47 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 19470 battles
  • 6,188
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-19-2011

View Postalienslive, on 25 September 2017 - 11:28 AM, said:

hmmm....Should the profile page show if i get any bonds? (Rank4 and i have the same bonds as yesterday. I can't log in the game till evening)

 

Have to log in the game for it. Did it this morning & then you get an announcement that you got to click (as shown by OP, but hopefully without his bug) that you received Bonds.

Edited by UrQuan, 25 September 2017 - 11:47 AM.


Kartoshkaya #12 Posted 25 September 2017 - 11:56 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23531 battles
  • 335
  • [5FPS] 5FPS
  • Member since:
    01-01-2015

View PostMaximumPenetration, on 25 September 2017 - 11:02 AM, said:

Thank You WG! ^^

 



Ph3lan #13 Posted 25 September 2017 - 12:00 PM

    Community Operations Lead WoT EU

  • WG Staff
  • 18581 battles
  • 644
  • [WG] WG
  • Member since:
    11-17-2010

I think that MaximumPenetration has already received the answer from our Support guys. It seems that this was a display bug only caused by some mod the MaximumPenetration was using. He actually received the bonds :)

 

 

 

 



shishx_the_animal #14 Posted 25 September 2017 - 12:08 PM

    Colonel

  • WGL PRO Player
  • 31059 battles
  • 3,861
  • [MEME] MEME
  • Member since:
    04-06-2013

View PostPh3lan, on 25 September 2017 - 11:00 AM, said:

I think that MaximumPenetration has already received the answer from our Support guys. It seems that this was a display bug only caused by some mod the MaximumPenetration was using. He actually received the bonds :)

 

 

 

 

 

Would be cool if one of your guys wrote a nice, juicy article encouraging people to not use mods. We all know how many times those skewed the UI and caused frustration over nothing.

Asklepi0s #15 Posted 25 September 2017 - 12:09 PM

    Moderator

  • Moderator
  • 6828 battles
  • 846
  • Member since:
    01-23-2017
Glad to hear your issue solved.
Thread is closed.






Also tagged with Bounds

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users