Jump to content


Autoloaders gun sound BUG


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

ValkyrionX #1 Posted 10 October 2017 - 12:17 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 42440 battles
  • 1,020
  • [ORKI] ORKI
  • Member since:
    02-07-2015
too often happen when I play my autoloaders to continue to hear endlessly the noise of recharging of the cannon .. please solve this problem

Exozen #2 Posted 10 October 2017 - 12:33 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 31008 battles
  • 1,068
  • Member since:
    08-16-2011
If you finde that annoying , you should play the Str 103B , the hydro suspension sound buggs out every so often and you end up with a constant buzzing..

Obsessive_Compulsive #3 Posted 10 October 2017 - 12:35 AM

    General

  • Player
  • 24287 battles
  • 8,048
  • [ADUK] ADUK
  • Member since:
    09-09-2014
delete audio folder then integrity check. see if that fixes it.

Balc0ra #4 Posted 10 October 2017 - 12:59 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 64344 battles
  • 15,407
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

It's not just when you play then. If you observe an autoloader when he is reloading, and change to a different one at the wrong time. The sound loops then to.

 

 



Obsessive_Compulsive #5 Posted 10 October 2017 - 01:04 AM

    General

  • Player
  • 24287 battles
  • 8,048
  • [ADUK] ADUK
  • Member since:
    09-09-2014

View PostBalc0ra, on 10 October 2017 - 12:59 AM, said:

It's not just when you play then. If you observe an autoloader when he is reloading, and change to a different one at the wrong time. The sound loops then to.

 

 

 

Mine does not but I have replaced all audio with mods.

Nishi_Kinuyo #6 Posted 10 October 2017 - 06:45 AM

    Colonel

  • Player
  • 7460 battles
  • 3,883
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011
Playing vanilla gun sounds, but I've not noticed it at all when playing my Chi-Ri.

Pedro79 #7 Posted 10 October 2017 - 07:00 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28432 battles
  • 441
  • Member since:
    06-18-2011

View PostValkyrionX, on 10 October 2017 - 12:17 AM, said:

too often happen when I play my autoloaders to continue to hear endlessly the noise of recharging of the cannon .. please solve this problem

 

 

The strange thing is that most of my tank are autoloader in my garage and i play them often but never happend any sound bug like this to me. Never ever.



ValkyrionX #8 Posted 10 October 2017 - 09:06 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 42440 battles
  • 1,020
  • [ORKI] ORKI
  • Member since:
    02-07-2015

View PostConor_Notorious_McGregor, on 10 October 2017 - 12:35 AM, said:

delete audio folder then integrity check. see if that fixes it.

 

i already try this fix deleting the audio folder and the start a check/integrity scan ..but nothin..try also playing with mods off but the prob still remain

brumbarr #9 Posted 10 October 2017 - 09:48 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38626 battles
  • 6,326
  • Member since:
    07-30-2012
Have the same issue sometimes, I have an even funnier sound bug:
When my tank dies, sometimes the crews " bail out" message is randomly in another language than the tanks.
So a french tank will suddenly have russian voice messages for example.

ValkyrionX #10 Posted 10 October 2017 - 09:54 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 42440 battles
  • 1,020
  • [ORKI] ORKI
  • Member since:
    02-07-2015

View Postbrumbarr, on 10 October 2017 - 09:48 AM, said:

Have the same issue sometimes, I have an even funnier sound bug:
When my tank dies, sometimes the crews " bail out" message is randomly in another language than the tanks.
So a french tank will suddenly have russian voice messages for example.

 

yeah mate i have this issue too sometimes

Aer_Prestantia #11 Posted 10 October 2017 - 12:59 PM

    Private

  • Player
  • 13524 battles
  • 44
  • [KGPZT] KGPZT
  • Member since:
    12-21-2011

View PostExozen, on 09 October 2017 - 11:33 PM, said:

If you finde that annoying , you should play the Str 103B , the hydro suspension sound buggs out every so often and you end up with a constant buzzing..

 

Not just 103B, any other tier 8-10 Swedish TD has this bug occurring sometimes. And I have to exit/re-enter siege mode just to shut the thing up! lol

Edited by Aer_Prestantia, 10 October 2017 - 01:00 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users