Jump to content


Super lag since patch


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

BKatt #1 Posted 18 October 2017 - 04:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31177 battles
  • 372
  • Member since:
    04-28-2013

As topic say's.

Im having extreme lagspikes ever since the patch hit. Going from 7ms to a whopping 250ms, in short waves constantly.

No, theres nobody in my household downloading etc.

 

 

Is anybody else experiencing this issue ?



Shivva #2 Posted 18 October 2017 - 04:22 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 29624 battles
  • 1,955
  • [J_A_G] J_A_G
  • Member since:
    05-20-2012

The super lag since patch is part of the new tech tree expansion to along with the super conqueror.

 

on the serious side.. personally not noticed any lag at all today so far.



Aikl #3 Posted 18 October 2017 - 04:28 PM

    Brigadier

  • Player
  • 25167 battles
  • 4,253
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    04-13-2011

No noticeable/unusal lag. Is it both on EU1 and EU2?

 

Oh, and... something else ...right:

PINGPLOTTER > WHINING

 

Cheers.



THE_JACK_OF_HEARTS #4 Posted 18 October 2017 - 05:20 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9508 battles
  • 910
  • Member since:
    02-04-2015
fine here.

BKatt #5 Posted 18 October 2017 - 10:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31177 battles
  • 372
  • Member since:
    04-28-2013
Alright thx guys, it's probably on my side then. Was just an odd and annoying coincidence i reckon. :girl:

Room418 #6 Posted 18 October 2017 - 10:14 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 5903 battles
  • 74
  • Member since:
    03-05-2016

My tank suddenly started to turn left by him self in the end of the match.

 

http://wotreplays.eu...oom418-ikv_103​ In battles last 20 seconds. You will that I go throught my base circle to escape from incoming enemys, but suddenly my tank goes to left by him self. I couldnt do anything. 



Homer_J #7 Posted 18 October 2017 - 10:40 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostBKatt, on 18 October 2017 - 04:20 PM, said:

As topic say's.

Im having extreme lagspikes ever since the patch hit. Going from 7ms to a whopping 250ms, in short waves constantly.

No, theres nobody in my household downloading etc.

 

 

Is anybody else experiencing this issue ?

 

Sounds like wifi inteference.  Try a wired connection.

callum347 #8 Posted 18 October 2017 - 11:01 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 42416 battles
  • 392
  • [WAAT] WAAT
  • Member since:
    05-05-2013
If you owned the FV215b before 9.20.1, you'd get the Super Conqueror free along with Super Lag

BKatt #9 Posted 19 October 2017 - 07:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31177 battles
  • 372
  • Member since:
    04-28-2013

View PostHomer_J, on 18 October 2017 - 09:40 PM, said:

 

Sounds like wifi inteference.  Try a wired connection.

 

Im oldschool and always use a cable. :)

 

View Postcallum347, on 18 October 2017 - 10:01 PM, said:

If you owned the FV215b before 9.20.1, you'd get the Super Conqueror free along with Super Lag

 

I hope my connection is better today. Since i didnt own the FV nor the SC, i guess im golden, right? :great:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users