Je docela složité z tohoto výběru poradit. CDC totiž sice zjevně rád moc nemáš, ale dosahuješ v něm skoro nejlepších výsledků ze všech svých tanků - a dobré výsledky znamenají dobré výdělky.
T-54 mod 1 - je de facto lépe opancéřovaná verze T-44, která je ale méně pohyblivá. S T-44 děláš ale o nějakých 170 damage méně... Navíc v dnešní době penetrace pod 200 na osmičce - to prostě nechceš...
U dalších tanků nemáš nic, s čím by se to dalo porovnat, takže jen názory na tanky:
T26E4 - asi takhle - omezence bych momentálně určitě nebral, protože WG ještě stále neřeklo, co se s nimi nakonec bude dít. Navíc v porovnání všech těch 4 mi přijde asi nejslabší...
M4A1 Revolver - Ten tank má jedinou výhodu - alfu. Jinak stejně jako CDC nic neodpustí.
FV4202 - asi takhle - kdybych ten tank nedostal zadarmo za maraton při výměně FV4202 za Centuriona AX, ani po tomto buffu bych ho nejspíš nepořizoval. Což o to - ten buff motoru a věže určitě k zahození není, ale na to, že má člověk alfu 230, tak má strašné soft staty děla (vlastně prakticky stejné jako CDC...)
Jako asi kdybys mocí mermo trval na tom, že jeden z těch tanků nutně chceš, protože chceš ušetřit za výměnu, asi bych nejvíce doporučoval FV4202. Navíc se ti jedná i o výdělky - výhoda FV je, že goldy prakticky nepotřebuješ (nevýhoda je, že má třeba oproti CDC dražší munici skoro 3x...)
Já osobně bych ale být tebou hodně zvážil, jestli ta úspora cca 350Kč za to stojí - podle toho, co jsem poslední dobou hrál, tak bych řekl, že mezi mé nejoblíbenější MT T8 patří Lorraine 40t a Mutz s tím, že o třetí místo by se asi praly Primo Victoria a STA-2. Nejdůležitější ale je, aby sis vybral tank, který herně sedne tobě - protože více damage, spotu a killů = větší výdělky. Všechny T8 MT vydělávají tak nějak +- stejně (až na takové nelogické výjimky jako cena náboje do FV4202 je 680, zatímco Mutz má za o 10 větší alfu cenu 300 nebo Lorr 40t, který má náboj dražší než STG), takže se budou lišit prakticky skutečně jen tím, co s nimi budeš schopný zahrát.