Jump to content


Anti Cheat mod


  • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

etody77 #1 Posted 26 October 2017 - 01:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 58296 battles
  • 630
  • [PT-RO] PT-RO
  • Member since:
    09-12-2015
Last weeks something strange was hapenned. Plazed some games, like a noob, with and without mods. In somebattles, mz game was freeying 2/3 seconds, when some enemies pointed their gun at me, enoughto be shoot. sometimes, when mz noob team was on wave to win a battle, mz game was closed. like pressing alt/F4. WG cannot find and ban all illegal mods, but can somebodz make a mod against cheaters?

SuedKAT #2 Posted 26 October 2017 - 01:36 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,152
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

Uhmm what? 

 

Was hard to grasp really what that gibberish meant, but if you think lag and the game closing on its own have anything to do with others cheating we have quite the "fun" thread ahead.


Edited by SuedKAT, 26 October 2017 - 02:12 PM.


Enforcer1975 #3 Posted 26 October 2017 - 01:39 PM

    General

  • Player
  • 18361 battles
  • 9,840
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    05-04-2014

View PostSuedKAT, on 26 October 2017 - 01:36 PM, said:

Uhmm what?

 

Was hard to grasp really what that gibberish meant, but if you think lag and the game closing on it's own have anything to do with others cheating we have quite the "fun" thread ahead.

 

He suspects somebody is ddosing his client and remotely shutting down his game.

 

Either way...it's a clear case of i am unicum but cheats...

 

OP stop using dubious mods.


Edited by Enforcer1975, 26 October 2017 - 01:42 PM.


ThebaldEagle #4 Posted 26 October 2017 - 01:42 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 750 battles
  • 364
  • Member since:
    02-13-2014
OP you can prevent this happening if you wear a tinfoilhat while playing, then problem is solved.

Balc0ra #5 Posted 26 October 2017 - 01:58 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 62764 battles
  • 14,379
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
If you type English, and use more S, Y, and E's more so then Z's constantly and typing something that sounds like it's taken out the movie clueless with all the 90's vibes in it. We might get what you are trying to say.

jabster #6 Posted 26 October 2017 - 02:01 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 12516 battles
  • 21,670
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    12-30-2010

View PostSuedKAT, on 26 October 2017 - 12:36 PM, said:

Uhmm what? 

 

Was hard to grasp really what that gibberish meant, but if you think lag and the game closing on it's own have anything to do with others cheating we have quite the "fun" thread ahead.

 

it’s not its, I am very, very disappointed :P

Spurtung #7 Posted 26 October 2017 - 02:02 PM

    Major General

  • Player
  • 60080 battles
  • 5,464
  • [GW-UP] GW-UP
  • Member since:
    07-05-2013

Is there no Y in Romanian keyboards?

 

*quick google search*

 

Current

Spoiler

 

Previous

Spoiler

 

That explains a thing or two. Correct hardware with old software, pressing a Y key will return a Z.

top kek


Edited by Spurtung, 26 October 2017 - 02:03 PM.


SuedKAT #8 Posted 26 October 2017 - 02:12 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,152
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

View Postjabster, on 26 October 2017 - 02:01 PM, said:

 

it’s not its, I am very, very disappointed :P

 

Ahh damn, I blame my phone and auto-correct! I will edit it to avoid further shame :(

zikkon #9 Posted 26 October 2017 - 02:16 PM

    Brigadier

  • Player
  • 35387 battles
  • 4,153
  • [ZIGI] ZIGI
  • Member since:
    02-25-2012
OP press CTRL+SHIFT please.

Jethro_Grey #10 Posted 26 October 2017 - 02:21 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 4280 battles
  • 513
  • [KAIN] KAIN
  • Member since:
    08-01-2015

I propose a anti-cheatmod that shows all (enemy) players - even unspotted ones - on the map at any time and through any obstacle. 

And it highlights - with a big red "cheater" sign - players who most likely cheat, basically anyone who has mods installed, who shoots at me and every arty player (nobody likes those anyway). And to effectively counter those cheating haxxor bas7ards, a second overlay over their tanks should highlight their weakspots, to make it easier to punish them!

 

 

 

 

^^



Jigabachi #11 Posted 26 October 2017 - 02:34 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 17746 battles
  • 17,621
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011

First they should add a feature that permabans everyone who plays the game for more than 8 hours per day.
No wonder that he is talking that much gibberish...

 

In your own interest - get some help.


Edited by Jigabachi, 26 October 2017 - 02:37 PM.


ExclamationMark #12 Posted 26 October 2017 - 03:09 PM

    Colonel

  • Player
  • 16679 battles
  • 3,727
  • Member since:
    04-12-2013
  • Victories 46.89%

 

:popcorn:



Sfinski #13 Posted 26 October 2017 - 03:38 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 29721 battles
  • 1,990
  • [-PJ-] -PJ-
  • Member since:
    09-26-2013

Wicked smaht



Bigtime_Alarm #14 Posted 26 October 2017 - 06:38 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16589 battles
  • 302
  • Member since:
    05-14-2013
If they ban cheats me and the other guy left would get bored fighting each other all the time

Sfinski #15 Posted 26 October 2017 - 06:42 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 29721 battles
  • 1,990
  • [-PJ-] -PJ-
  • Member since:
    09-26-2013

View PostBigtime_Alarm, on 26 October 2017 - 07:38 PM, said:

If they ban cheats me and the other guy left would get bored fighting each other all the time

 

49%. Only because not using cheats, right?

mathwat #16 Posted 26 October 2017 - 06:45 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16494 battles
  • 465
  • Member since:
    11-03-2011
2 or 3 second freeze is lag, and when the game goes back to desktop that means maybe you got a old Gfx card?. I have a old one and it’s happened to me.

Edited by mathwat, 26 October 2017 - 06:46 PM.


SuedKAT #17 Posted 26 October 2017 - 06:56 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,152
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

View Postmathwat, on 26 October 2017 - 06:45 PM, said:

2 or 3 second freeze is lag, and when the game goes back to desktop that means maybe you got a old Gfx card?. I have a old one and it’s happened to me.

 

An old GPU shouldn't crash the game, old or faulty drivers can however. As a side-note, one of the computers I play WoT on have a GPU from mid 2007: https://www.videocar...eForce 8600M GS

mathwat #18 Posted 26 October 2017 - 07:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16494 battles
  • 465
  • Member since:
    11-03-2011

View PostSuedKAT, on 26 October 2017 - 05:56 PM, said:

 

An old GPU shouldn't crash the game, old or faulty drivers can however. As a side-note, one of the computers I play WoT on have a GPU from mid 2007: https://www.videocar...eForce 8600M GS

 

Yes but he might have the settings to high and taxing his computer. 

 

P.s For all we know he might be playing on a laptop and without a mouse 


:teethhappy:


Edited by mathwat, 26 October 2017 - 07:13 PM.


Balc0ra #19 Posted 26 October 2017 - 07:16 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 62764 battles
  • 14,379
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostSuedKAT, on 26 October 2017 - 06:56 PM, said:

 

An old GPU shouldn't crash the game, old or faulty drivers can however. As a side-note, one of the computers I play WoT on have a GPU from mid 2007: https://www.videocar...eForce 8600M GS

 

Really? I have a Geforce 8800 GS on a windows 10 system even. A few patches ago it simply refused to launch it. Even with older drivers. Before that I had a geforce 7800 gs "agp card" on a win Xp system that I had training sessions with to test out new maps etc. That refused to launch it last year. So not used that for wot since. Usually used them on CT etc to test on my own with my alt account with 50 battles. Now I have to glue together a new system to do that with what I have lying around. 

SuedKAT #20 Posted 26 October 2017 - 07:27 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,152
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

View Postmathwat, on 26 October 2017 - 07:05 PM, said:

 

Yes but he might have the settings to high and taxing his computer. 

 

P.s For all we know he might be playing on a laptop.

 

That's a laptop GPU which sit in a Sony Vaio VGN FZ31Z I bought in early 2008, still play WoT without any issues on minimum settings. Still having to high settings in-game shouldn't normally crash the game, it would most likely be unplayable with a low FPS, but I would be surprised if it would crash. Having faulty or old drivers on the other hand can and often will result in a crash, which is a problem for many OEM GPU's since the drivers updates tend to stop after while, there are ways around that, but most average users don't know how to do that.

 

View PostBalc0ra, on 26 October 2017 - 07:16 PM, said:

 

Really? I have a Geforce 8800 GS on a windows 10 system even. A few patches ago it simply refused to launch it. Even with older drivers. Before that I had a geforce 7800 gs "agp card" on a win Xp system that I had training sessions with to test out new maps etc. That refused to launch it last year. So not used that for wot since. Usually used them on CT etc to test on my own with my alt account with 50 battles. Now I have to glue together a new system to do that with what I have lying around. 

 

 

That's my bedroom laptop, I've dropped it quite a few times so the power connection is damaged so if I touch the cable it's a great chance the computer shuts down, I've broken the clip holding the keyboard ribbon cable in place so that's currently a bit wonky as well since it's stuck together with some tape. I've replaced Windows Vista with 7 for obvious reasons and I've also replaced the old 4200 RPM drive with an SSD, works like charm for WoT as long as you don't mind running it on minimum settings. My guess would be that Win 10 and that GPU don't really go hand in hand, tried Win 10 on this machine but the drivers support wasn't really there to make it possible so I left that to my regular desktop and work laptop instead. 

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users