Jump to content


Need help with trade in


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

djuro900 #1 Posted 26 October 2017 - 07:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16829 battles
  • 303
  • Member since:
    06-22-2011

Hello all i have a question and need help in regards to trade in. I want to get fv4202 so i can train my britiah crew. So here is the deal,the tank cost 7200 gold,i would trade my pilot25 and i calculated i need 3600 gold. Now the problem is i dont have any gold so i planed to buy 3600 gold and do the trade in but the problem i have is that enough? Because tank is grayed out and if i buy 3600 gold could i do than trade in? Or i must have 7200 gold on acount to be able to trade? Tnx for help 

P.s.english is not my first language so sorry for mistakes



Eaglax #2 Posted 26 October 2017 - 07:33 PM

    Colonel

  • Player
  • 19115 battles
  • 3,505
  • Member since:
    01-12-2012

you only need the missing gold, not all of it.

 



IncandescentGerbil #3 Posted 26 October 2017 - 07:36 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35775 battles
  • 1,453
  • Member since:
    11-24-2015
Just avoid We Buy Any Tank.com. They will rip you off.

Eaglax #4 Posted 26 October 2017 - 07:40 PM

    Colonel

  • Player
  • 19115 battles
  • 3,505
  • Member since:
    01-12-2012

View PostIncandescentGerbil, on 26 October 2017 - 08:36 PM, said:

Just avoid We Buy Any Tank.com. They will rip you off.

 

people who are stupid and/or greedy enough to try to buy gold or whatever from shady 3rd party websites, deserve it...

Edited by Eaglax, 26 October 2017 - 07:40 PM.


djuro900 #5 Posted 26 October 2017 - 07:47 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 16829 battles
  • 303
  • Member since:
    06-22-2011
Tnx eaglax that answers my question,cheers

Derethim #6 Posted 26 October 2017 - 08:01 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 17761 battles
  • 1,997
  • Member since:
    04-03-2012

Now that the question is answered...



nemettiattila #7 Posted 26 October 2017 - 10:25 PM

    Private

  • Player
  • 25144 battles
  • 1
  • [MECAT] MECAT
  • Member since:
    12-05-2012

why i cant trade-in my t28 concept ore my t34-85m pls help

 



malachi6 #8 Posted 27 October 2017 - 02:21 AM

    Colonel

  • Player
  • 50462 battles
  • 3,693
  • Member since:
    04-14-2011

View Postnemettiattila, on 26 October 2017 - 10:25 PM, said:

why i cant trade-in my t28 concept ore my t34-85m pls help

 

 

Because one is a PM tank and, ergo, "free".  The other was given away in one of the easiest grind missions ever and again, ergo, "free". 

 

Basically, you want a 50% discount.  Not a trade in.



Strappster #9 Posted 27 October 2017 - 03:41 AM

    General

  • Player
  • 25550 battles
  • 9,969
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-20-2015

View Postmalachi6, on 27 October 2017 - 01:21 AM, said:

Because one is a PM tank and, ergo, "free".  The other was given away in one of the easiest grind missions ever and again, ergo, "free".

 

Despite that, both are listed under "Vehicles that can be traded-in" on this page.



RamRaid90 #10 Posted 27 October 2017 - 04:29 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 22415 battles
  • 6,677
  • [D0NG] D0NG
  • Member since:
    12-14-2014

View PostStrappster, on 27 October 2017 - 02:41 AM, said:

 

Despite that, both are listed under "Vehicles that can be traded-in" on this page.

 

Perhaps he is not doing it right?

blaster1112 #11 Posted 27 October 2017 - 05:58 AM

    Corporal

  • Player
  • 10314 battles
  • 135
  • Member since:
    09-02-2013
You can only trade tanks of the same tier I believe.

undutchable80 #12 Posted 27 October 2017 - 07:18 AM

    Captain

  • Player
  • 8241 battles
  • 2,099
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    10-30-2014

View Postblaster1112, on 27 October 2017 - 05:58 AM, said:

You can only trade tanks of the same tier I believe.

 

Same or higher tier (i.e. T6 for T6-8). Just cant do lower tier trade in (T8 for T6 or 7)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users