Jump to content


Depot Info in Garage


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

WilhelmII #1 Posted 06 November 2017 - 06:56 PM

    Sergeant

  • Player
  • 33541 battles
  • 200
  • [AT2] AT2
  • Member since:
    06-10-2011
Since the update is anyone experiencing the same issue as me, in that when I am in the garage and I used to look in the depot at equipment and a put my cursor over Bino's for instance, it would inform me of which vehicles they were currently fitted on, enabling me to go to that vehicle quickly to demount the bino's now this information facility is not working meaning you have to manually trawl through all your vehicles until you find the vehicle , so you can demount the bino's.  

Homer_J #2 Posted 06 November 2017 - 07:07 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28767 battles
  • 30,061
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Which update?

 

It was working for me Thursday I think.... Maybe Wednesday night.



Bennie182 #3 Posted 07 November 2017 - 10:47 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 53710 battles
  • 1,605
  • [WGL-A] WGL-A
  • Member since:
    03-13-2012
I always look it up by using a tank I know I have it mounted on, as I use camo net for example only on a few tanks.

Phobos4321 #4 Posted 07 November 2017 - 11:40 AM

    General

  • Player
  • 43226 battles
  • 8,401
  • Member since:
    09-27-2011

was there a preview for the depot ?

 

at least the mouse over at a tank shows the other tanks that uses the same module



Strappster #5 Posted 07 November 2017 - 01:12 PM

    General

  • Player
  • 24045 battles
  • 9,019
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-20-2015

Same issue here. If I hover over a piece of equipment that's fitted to a tank, a popup tells me the tanks it's installed on. Go to the depot and I get a popup for equipment that's not on any tanks but if even one item is fitted to a tank (i.e. "on vehicle" value is not zero), the popup doesn't appear.

 

Only mod is Ekspoint's Auto Equip, which only swaps movable equipment between tanks automatically, it's never had any impact on what's in the depot.



Laur_Balaur_XD #6 Posted 07 November 2017 - 01:36 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35898 battles
  • 640
  • [FUSED] FUSED
  • Member since:
    04-20-2011

View PostStrappster, on 07 November 2017 - 12:12 PM, said:

Same issue here. If I hover over a piece of equipment that's fitted to a tank, a popup tells me the tanks it's installed on. Go to the depot and I get a popup for equipment that's not on any tanks but if even one item is fitted to a tank (i.e. "on vehicle" value is not zero), the popup doesn't appear.

 

Only mod is Ekspoint's Auto Equip, which only swaps movable equipment between tanks automatically, it's never had any impact on what's in the depot.

 

Same here, just 'vanilla' XVM installed.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users