Jump to content


UDES ammo glitch


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Ranzir #1 Posted 10 November 2017 - 06:40 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 49276 battles
  • 382
  • [TSOP] TSOP
  • Member since:
    07-04-2011

Have not seen this kind of bug before. Fired one round HE, then changed to APCR, but it acts like HE ?

 

http://wotreplays.eu/site/3930520#abbey-ranzir-udes_03



Artick_ #2 Posted 14 November 2017 - 06:07 PM

    Sergeant

  • Player
  • 29700 battles
  • 225
  • [BADD] BADD
  • Member since:
    05-16-2013
Yeah its a problem. but they dont know crapabout it

CmdRatScabies #3 Posted 14 November 2017 - 06:19 PM

    Brigadier

  • Player
  • 37626 battles
  • 4,508
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    10-12-2015
I thought that was fixed.

CmdRatScabies #4 Posted 14 November 2017 - 09:15 PM

    Brigadier

  • Player
  • 37626 battles
  • 4,508
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    10-12-2015
Just had this on the Strv S1 - it got stuck on HE after firing a couple at a JPE.  Switching back to Std or gold didn't stop it firing HE.

Balc0ra #5 Posted 15 November 2017 - 12:10 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 67404 battles
  • 17,135
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostArtick_, on 14 November 2017 - 06:07 PM, said:

Yeah its a problem. but they dont know crapabout it

 

Must be why it's in the patch notes. If they don't break more stuff, it will be fixed in the patch coming in a few hours.

 

Block Quote

 

  • Fixed the issue of firing with default shells when firing in the Siege Mode.
  • Fixed the issue of inability to apply the reward camouflage, received for completion of Personal Mission.
  • Fixed some technical issues.

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users