Jump to content


Magyar Klán [ MKPHO ] tagokat keres

[MKPHO] Magyar klán

  • Please log in to reply
No replies to this topic

VictimOfChaos #1 Posted 15 November 2017 - 06:42 PM

    Private

  • Player
  • 22083 battles
  • 3
  • Member since:
    03-28-2012

Sziasztok !

Klánunk a Magyar Királyi Páncélos Hadtest Ördögei    https://eu.wargaming.net/clans/wot/500155627/?utm_campaign=wot-portal&utm_medium=link&utm_source=clan-landing

 

Keressük ama aktív MAGYAR és nagykorú játékosokat, akik egy kicsivel többre vágynak, mint egy jópofa hobbi klán.

 - Magunkról : Pár hete alakultunk. Többségünk már hosszabb ideje ismeri egymást a játékon keresztül, jó pár tagunk vérprofi klánokban is veszélyeztette a közbiztonságot :) Most egy csapat lett összehozva ahol az eddigi tapasztalatainkat összegyűjtve úgymond a saját szánk íze szerint alakítanánk ezt a közösséget. De éppen úgy, hogy mind az ami miatt máshonnan kiléptünk az itt ne legyen és ne adjoon okot másoknak kilépésre, hanem inkább a jó hangulat jegyében közösen élvezzük a játékot, és a pajkosabb és némileg jobb játékosok a sorainkból a klán hírnevét erősítvén meg is mérettesse magát CW-ben ( klán csatákban ) 

 -   Elvárásaink : igazán nincsenek, ha lehet ilyet mondani.. Leginkább az alapok, mint légy aktív és a CW miatt Tier VI és Tier VIII harckocsival rendelkezz.. no meg majd Tier X is legyen és TeamSpeak használat.

De konkrét harckocsi elvárásunk NINCS ! Itt is az van a harckocsikkal, hogy érts hozzá, és tudj vele játszani.

Nem vagyunk vérprofi klán, hogy hullaházi fegyelmezett csendes hangulatban erőszakolva toljuk a csatákat, de azért alap normákat igyekszünk tartani, hogy még se valami bohóc gyülekezet legyünk..

 

Mesélhetnék ezt is azt is, meg húzogathatnám a mézesmadzagot, de mindenkit megkímélek a meséktől, mivel felnőtt a tagságunk..

 - Nem duzzognánk, ha esetleg a meglévő Harctéri parancsnokunk mellé lelnénk még 1-2 Önmagában késztetést érző no meg hozzáértő játékost is sikerülne lelnünk, hogy esetleg egyszerre több osztag is mehessen zökkenés mentesen.

Ha úgy gondolod, hogy eme pár soros zagyvaság felkeltette az érdeklődésed, bátran keress bennünket bővebb információért a játékban

   érdeklődés / jelentkezés céljából keressétek a játékban a következő játékosokat.

 

  Wolf496

  _Vaszilij_Zajcev1_

  VictimOfChaos


Edited by VictimOfChaos, 15 November 2017 - 06:45 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users