Jump to content


bonus camo from T28 HTC campaign not working


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

HassenderZerhacker #1 Posted 18 November 2017 - 10:28 PM

    Captain

  • Player
  • 23802 battles
  • 2,036
  • [1DPG] 1DPG
  • Member since:
    09-09-2015

I just finished the T28 HTC campaign with honors, but it seems I cannot apply the bonus camo I was awarded.

 

I can look at it in the garage, but the "apply"/"buy (0)" button is greyed.

 

the description of the camo says I have to complete all missions, and the progress indicator says 75 / 75.....   ummmmmmm ???

 

anyone else have the same problem or did I miss something?


Edited by HassenderZerhacker, 18 November 2017 - 10:28 PM.


gunslingerXXX #2 Posted 18 November 2017 - 10:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 10112 battles
  • 1,539
  • Member since:
    11-16-2014

Think its bugged. I got the message I unlocked camo from the stug for other tanks. However I have not done all misdions with honours. The camo is not unlocked btw, but the message was wrong.

 



Balc0ra #3 Posted 18 November 2017 - 10:40 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 63304 battles
  • 14,752
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

I've had the same issue since 9.20 arrived. Stug camo worked just fine. T28 HTC was locked. I don't even have the badge for it. Even tho I've done all 75 with honors. And the T28 HTC has the gold badge over the image on the map.

 

I've contacted support about it when the patch arrived. Then the last micro patch said they had fixed it. Still broken, so I contacted support about it again a few days ago. And I got contacted by the right man, that forwarded the ticket to the people on the dev team that are fixing issues. He replied that they were sorry the fix did not work, and that they are now aware that they need to sort it out again, and will look into what is going on. And will contact me again if they sort it or need more info. I've talked to them a few times sending screens etc from the campaign map and the camo details that says 75/75. So they know it's beyond broken still.

 

 


Edited by Balc0ra, 18 November 2017 - 10:40 PM.


HassenderZerhacker #4 Posted 19 November 2017 - 07:26 AM

    Captain

  • Player
  • 23802 battles
  • 2,036
  • [1DPG] 1DPG
  • Member since:
    09-09-2015

thx for the replies, I will just wait it out then.

 

maybe worth another girlcrew compensation?

hahahaha



Jumping_Turtle #5 Posted 19 November 2017 - 10:34 AM

    Major General

  • Player
  • 59089 battles
  • 5,123
  • [CNUT] CNUT
  • Member since:
    10-15-2013
Weird. That is working just fine here on both the Stugg as the T28HTC cammos.

Schepel #6 Posted 19 November 2017 - 10:47 AM

    Major

  • Player
  • 57022 battles
  • 2,988
  • Member since:
    05-13-2013
Works just fine for me. Odd.

Jumping_Turtle #7 Posted 19 November 2017 - 11:41 PM

    Major General

  • Player
  • 59089 battles
  • 5,123
  • [CNUT] CNUT
  • Member since:
    10-15-2013

I got the T92E2 from the recruit programm today and could apply the USA T28HTC cammo on it without any problems.

 

You all sure you did all the missions with honors and didnt use any orders ?



Balc0ra #8 Posted 20 November 2017 - 12:02 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 63304 battles
  • 14,752
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostJumping_Turtle, on 19 November 2017 - 11:41 PM, said:

I got the T92E2 from the recruit programm today and could apply the USA T28HTC cammo on it without any problems.

 

You all sure you did all the missions with honors and didnt use any orders ?

 

Yep. T28 HTC has the gold medal on the image of the tank on the map to indicate all missions are done with honor. It also says 75/75 needed with honors when you hover over the camo to inspect it, but camo is still locked. WG says they are aware of the issue, and it only affects a few. So it's not a personal error. I can apply it to the T28 HTC. But not anything else.

 

It was mentioned in the last micro patch notes that it would fix "personal mission camo issues". But it's still there. Not heard anything from WG about this for a while. And on the CT.... it's still locked for me there to.

 

 

Spoiler

 

 

 


Edited by Balc0ra, 20 November 2017 - 12:05 AM.


ExistanceUK #9 Posted 20 November 2017 - 12:51 PM

    Corporal

  • Player
  • 14169 battles
  • 109
  • Member since:
    08-29-2015
I'm in the same boat as you Balc0ra, I got the Stug missions done before 9.20 dropped so got that camo fine but had one last stubborn arty mission to do for the HTC set. Managed to do that last arty mission (can't remember if this was before or after they disabled the campaign missions for Halloween) so all HTC missions with honours now done but no camo and the last micro patch hasn't helped either. I had reported it prior to the last micro patch dropping but it got shutdown with a standard message we're working on it. 

Dzekas #10 Posted 20 November 2017 - 12:58 PM

    Private

  • Player
  • 20221 battles
  • 47
  • Member since:
    12-31-2012

View PostHassenderZerhacker, on 18 November 2017 - 10:28 PM, said:

I just finished the T28 HTC campaign with honors, but it seems I cannot apply the bonus camo I was awarded.

 

I can look at it in the garage, but the "apply"/"buy (0)" button is greyed.

 

the description of the camo says I have to complete all missions, and the progress indicator says 75 / 75.....   ummmmmmm ???

 

anyone else have the same problem or did I miss something?

 

Select the cammo and go back (bottom left side of the screen). There is no "apply" button for cammo that you already own. You apply the cammo that you own by selecting it.

Edited by Dzekas, 20 November 2017 - 01:00 PM.


HassenderZerhacker #11 Posted 20 November 2017 - 04:08 PM

    Captain

  • Player
  • 23802 battles
  • 2,036
  • [1DPG] 1DPG
  • Member since:
    09-09-2015

View PostDzekas, on 20 November 2017 - 12:58 PM, said:

 

Select the cammo and go back (bottom left side of the screen). There is no "apply" button for cammo that you already own. You apply the cammo that you own by selecting it.

 

doesn't work. the camo disappears when I use the back button

Balc0ra #12 Posted 20 November 2017 - 04:18 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 63304 battles
  • 14,752
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View PostDzekas, on 20 November 2017 - 12:58 PM, said:

 

Select the cammo and go back (bottom left side of the screen). There is no "apply" button for cammo that you already own. You apply the cammo that you own by selecting it.

 

Don't work when the camo is locked. It's still saying he needs to do the missions with honors to get it "that we all have done"  Thus you can't apply it.

 

If you read past the first post. You might have picked that up.



ExistanceUK #13 Posted 21 November 2017 - 02:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 14169 battles
  • 109
  • Member since:
    08-29-2015
I re-reported my issue with support and the reply suggested that they think the HTC camo issue will be fixed in the next micro-patch whenever that drops (which will be what the 3rd attempt to fix so hopefully third time's the charm). 

Mehliw #14 Posted 22 November 2017 - 05:18 PM

    Private

  • Player
  • 36634 battles
  • 37
  • Member since:
    10-31-2013
I have completed the Stug campaign, all with honours. I have been awarded camo which goes on the stug only but nothing else. I have opened up cmo I can buy though. Is this the camo for the German tanks or should I have been given other camo as an awrd that goes on any German tank?

zen_monk_ #15 Posted 22 November 2017 - 05:54 PM

    Staff Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 25307 battles
  • 457
  • Member since:
    05-08-2011
I got it today.

fwhaatpiraat #16 Posted 22 November 2017 - 06:47 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 44574 battles
  • 392
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    05-04-2013

 

 

I'm already waiting for more than a month to receive this badge.

 

WG support:

Block Quote

Sadly, this is still an ongoing issue.
For some reason, sometimes the T28 HTC badge or the camo does not appear.

 

We hope that it might be solved with a micro patch before the next big one.
But to be sure I will have to ask you to check again for the badge after the release of 9.21

 

 


Edited by fwhaatpiraat, 22 November 2017 - 06:48 PM.


HassenderZerhacker #17 Posted 22 November 2017 - 06:55 PM

    Captain

  • Player
  • 23802 battles
  • 2,036
  • [1DPG] 1DPG
  • Member since:
    09-09-2015

View Postfwhaatpiraat, on 22 November 2017 - 06:47 PM, said:

 

 

I'm already waiting for more than a month to receive this badge.

 

WG support:

 

 

 

I got the badge, but not the camo paint

zen_monk_ #18 Posted 22 November 2017 - 07:43 PM

    Staff Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 25307 battles
  • 457
  • Member since:
    05-08-2011

Now that you point out, I got the working cammo both for Stug and HTC, but not this badge "to be seen next to your name in battle".



fwhaatpiraat #19 Posted 22 November 2017 - 07:59 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 44574 battles
  • 392
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    05-04-2013

View Postzen_monk_, on 22 November 2017 - 07:43 PM, said:

Now that you point out, I got the working cammo both for Stug and HTC, but not this badge "to be seen next to your name in battle".

 

And you have done all 75 missions (for t28 htc) finished with honors?

 

To me it seems WG also doesn't really know what causes this. According to them I haven't finished all missions with honors. FeelsGoodMan.

 



zen_monk_ #20 Posted 23 November 2017 - 12:19 AM

    Staff Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 25307 battles
  • 457
  • Member since:
    05-08-2011

View Postfwhaatpiraat, on 22 November 2017 - 06:59 PM, said:

 

And you have done all 75 missions (for t28 htc) finished with honors?

 

To me it seems WG also doesn't really know what causes this. According to them I haven't finished all missions with honors. FeelsGoodMan.

 

 

No, I haven't done all with honors.

 

Nevertheless, I got the cammo for Stug and HTC, but not this badge in green (I've borrowed the picture from the other player above). Those two are not the same - one is for "with honors", one for... ehm... "dishonorable" :-) But according to this, both are supposed to be seen.

 

Do we have to activate them somehow?

 

 

edit, deleted redundant picture:

 

 

HA! PROBLEM SOLVED!

 

You have to go here, at your name, and activate what you want:

 

 

 

 

and then it will be seen

 


Edited by zen_monk_, 23 November 2017 - 12:50 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users