Jump to content


Something after battle almost kills my machine


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

rapekk90 #1 Posted 19 November 2017 - 03:35 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12553 battles
  • 223
  • Member since:
    04-28-2013

Hey,

I'm playing without any mods, on medium settings. Gameplay is fine, im getting around 100 fps and its enough for me.

 

But after battle, when I come back to garage, seems like all the resources are busy for a moment, im getting like 10 fps and everythign is very slow. Few times my computer just got restarted at this point. What can be the reason?



Phobos4321 #2 Posted 19 November 2017 - 04:54 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 42831 battles
  • 7,830
  • Member since:
    09-27-2011

too few space ? either at RAM or harddrive ?

overheating ?

driver issues?

neighbors cat peed on your keyboard ?

will this amount of information  wild guesses are the best you could get



spamhamstar #3 Posted 19 November 2017 - 05:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 64304 battles
  • 1,255
  • [LLAY] LLAY
  • Member since:
    12-02-2012

Try: alt ctrl & del.  Select task manager & see what is running at or close too 100% when you exit battle & what is using either cpu, memory or disk so much.

 

I'd guess if you're getting 100FPS usually, your system is much better than mine & I have no such problems.



pelaminoskep #4 Posted 20 November 2017 - 12:45 PM

    Corporal

  • Player
  • 5047 battles
  • 115
  • Member since:
    05-21-2011
Sounds like a RAM quantity issue. How much do you have?

Dragonlordcv #5 Posted 20 November 2017 - 01:15 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23966 battles
  • 851
  • Member since:
    03-10-2012
Virtual memory probably set to auto and had a wild party there with your HDD

tangerine_sedge #6 Posted 20 November 2017 - 01:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 18041 battles
  • 101
  • Member since:
    05-14-2011
I'm getting something similar when returning to the garage.  It seems to be the battle reports communicating with the server, as it always happens just before they come in.  I get no other problems though.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users