Jump to content


Misje Kalendarza adwentowego – jak wejść od nich w grze


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

Community #1 Posted 05 December 2017 - 05:03 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 29,795
  • Member since:
    11-09-2011
Krótki poradnik dotyczący przeglądania dziennych ofert i misji.

Pełna treść wiadomości

adizadi #2 Posted 05 December 2017 - 05:06 PM

    Private

  • Player
  • 21141 battles
  • 10
  • Member since:
    06-28-2011
będzie jakiś pożytek z tych misji gdy wypełnie je wszystkie?

maremel #3 Posted 05 December 2017 - 05:21 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43185 battles
  • 506
  • Member since:
    07-19-2011
No tak mi wychodzi, że jakaś bańka kredytów...

Silentraz #4 Posted 05 December 2017 - 05:27 PM

    Major

  • Player
  • 34507 battles
  • 2,684
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    02-17-2014
To teraz czekam na poradnik co robić, gdy załączy się nieprzerwane odświeżanie interfejsu.

MRUWKOJAT #5 Posted 05 December 2017 - 05:38 PM

    Corporal

  • Player
  • 15318 battles
  • 162
  • Member since:
    06-25-2016
Dodajcie poradnik jak włączyć grę.

Romel1962 #6 Posted 05 December 2017 - 07:01 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43636 battles
  • 768
  • [MT67] MT67
  • Member since:
    04-14-2013

Wielu graczy skarżyło się na ten problem.Jako ranny ptaszek włączam wota kilka minut po   6.00 i wiem jakie misje mam do wykonania.[nie oferty],ale muszę trochę poszukać.Natomiast oficjalną informację od WG.na temat misji i ofert dostaję

 

ok 7.30.



Romel1962 #7 Posted 05 December 2017 - 07:13 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43636 battles
  • 768
  • [MT67] MT67
  • Member since:
    04-14-2013
Chyba jak do nich wejść.

PancerniZawszeWierni #8 Posted 05 December 2017 - 08:02 PM

    Private

  • Player
  • 29626 battles
  • 26
  • [WGSR] WGSR
  • Member since:
    05-24-2011

HAHAHAAHAHAH padłem ze śmiechu  jest dzień 5  a ci  wala poradnik  widać ze komuś  odpaliła jedna szara komórka :D dobrze ze nie dodali tego  w wigilie :D

 



Alpa_Chino #9 Posted 05 December 2017 - 09:26 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 30148 battles
  • 3,211
  • Member since:
    03-23-2011

View PostPancerniZawszeWierni, on 05 December 2017 - 07:02 PM, said:

HAHAHAAHAHAH padłem ze śmiechu  jest dzień 5  a ci  wala poradnik  widać ze komuś  odpaliła jedna szara komórka :D dobrze ze nie dodali tego  w wigilie :D

 

 

Widać jak z sensem zrobili te cały interfejs misji :trollface:

 

Dzisiaj próbowałem wejść, to mi wczytywało okienko w nieskończoność. Wyszedłem, zagrałem ze 2 bitwy i nagle okno samo mi wyskoczyło.



Arfyriusz #10 Posted 05 December 2017 - 09:34 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31782 battles
  • 79
  • Member since:
    06-26-2014
Brawo WG. 
Dobrze się dowiedzieć w 5 dniu kalendarza.

herhor67 #11 Posted 05 December 2017 - 10:37 PM

    Brigadier

  • Player
  • 15965 battles
  • 4,834
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    07-26-2013
Patrol o tym pisał.
Jeśli okno przeglądarki się nie ładuje, to trzeba plik
World_of_Tanks\res\cef\cef_browser_process.exe
dodać do wyjątków antywira, ochrony systemu, zwiększyć priorytet, nadać wszelkie możliwe uprawnienia i na koniec zatańczyć mamrocząc pod nosem zaklęcia, powinno pomóc xD

Edited by herhor67, 05 December 2017 - 10:38 PM.


SirBushman #12 Posted 05 December 2017 - 11:18 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 52479 battles
  • 7,261
  • [-YUP-] -YUP-
  • Member since:
    06-30-2013

Problem w tym, że na Macu mam te same objawy co na Windowsie a żadnego antywirusa nie posiadam :)

Nie ma to jak dopracowany w szczegółach kod gry do którego trzeba wynajdywać prowizoryczne rozwiązania.

Szkoda, że Forum czyta mniej niż 10% grających w WoT.



_Patrol #13 Posted 06 December 2017 - 12:17 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40137 battles
  • 34,262
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View Postherhor67, on 05 December 2017 - 10:37 PM, said:

Patrol o tym pisał.
Jeśli okno przeglądarki się nie ładuje, to trzeba plik
World_of_Tanks\res\cef\cef_browser_process.exe ...

To uczucie, gdy pracownik WG korzysta z moich podpowiedzi wypuszczając filmik na jutuby :)

Spoiler

 

Quote

Jeśli z jakiegoś powodu zapomnieliście aktywować trwającą misje nic straconego!
Będąc w garażu gry, kliknijcie Sklep  ->  Promocje  ->  kalendarz adwentowy i aktywujcie misje.

źródło ->awolf

Edited by _Patrol, 06 December 2017 - 01:29 AM.


VSF_Hef #14 Posted 06 December 2017 - 04:25 PM

    Sergeant

  • Player
  • 62397 battles
  • 205
  • Member since:
    02-12-2013

View Postadizadi, on 05 December 2017 - 05:06 PM, said:

będzie jakiś pożytek z tych misji gdy wypełnie je wszystkie?

 

Ponawiam pytanie, ponieważ pierwszego dnia nie działało i mam 'przegapioną' pierwszą misję. Są numerowane więc pewnie coś w tym jest. Dzisiaj natomiast nie aktywowałem jej ręcznie, bo znowu było 'ładowanie zawartości' bez końca ale koniec końców, po którejś tam bitwie, samo zaczęło naliczać i jest ukończona. Błagam, nie róbcie już żadnych łatek, miniłatek ani nie wprowadzajcie żadnych nowych, 'cichych' skryptów. Naprawcie cały ten burdel z kontaktami, zaproszeniami do plutonów, twierdz, CW, bo klanowe porządki to teraz horror, naprawcie WSZYSTKO i dopiero zacznijcie dodawać nowe. Być może po takim kolejnym failu nie będzie czegoś takiego jak nagroda specjalna za zrobienie wszystkich codziennych misji, bo zwyczajnie łatwiej nic nie mówić nadal, skoro się znowu coś rozsypało, niż przepraszać i dawać rekompensaty. O! Właśnie. Nadal się głowicie nad 'dodatkową rekompensatą' za wyłączoną kampanię? To macie już 2 pytania a właściwie 3: Jest tam ktoś żywy odpowiedzialny za komunikację między graczami a 'tęgimi głowami' z WG?

Edited by VSF_Hef, 06 December 2017 - 04:48 PM.


TJeyy #15 Posted 06 December 2017 - 04:59 PM

    Private

  • Player
  • 50971 battles
  • 2
  • Member since:
    02-06-2012
Hooj nie misje, w kalendarzu misji nie ma bo niby już włączyłem tylko jak skoro dopiero odpalilem strone WoTa, w grze tez nie ma ale dlaczego skoro ich nie zrobilem a dopiero odpalilem wota. No qfa o so chośi ??

H_A_Z_Z_A_R_D #16 Posted 06 December 2017 - 06:13 PM

    Private

  • Player
  • 2445 battles
  • 23
  • Member since:
    12-04-2016
Witam, bywa tak z tymi misjami że raz przeglądarka ładnie się w grze załaduje i można tą misję dzienną aktywować, bywa i tak że trzeba samemu wejść w sklep->promocje->kalendarz i aktywować misję. Wielokrotnie jednak zdarza się, że po ręcznym wejściu w promocje ekran wiesza się na "odświeżaniu interfejsu" i sayonara trzeba od nowa włączyć klienta...Jakieś pomysły? Może mody gryzą ten update?

VSF_Hef #17 Posted 06 December 2017 - 09:18 PM

    Sergeant

  • Player
  • 62397 battles
  • 205
  • Member since:
    02-12-2013
WG ma Nas wyraźnie w dupie.

SirBushman #18 Posted 06 December 2017 - 09:41 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 52479 battles
  • 7,261
  • [-YUP-] -YUP-
  • Member since:
    06-30-2013

View PostVSF_Hef, on 06 December 2017 - 10:18 PM, said:

WG ma Nas wyraźnie w dupie.

 

Dlatego właśnie lepsza jest sytuacja odwrotna ;)



BabaJaga76 #19 Posted 08 December 2017 - 12:20 PM

    Private

  • Player
  • 10776 battles
  • 29
  • Member since:
    08-02-2016
Witam. Czy można powrócić do poprzednich misji? Bo dopiero dzisiaj to obczaiłem.

_Patrol #20 Posted 08 December 2017 - 12:31 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40137 battles
  • 34,262
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011
Nie.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users