Jump to content


Update 9.21 Feedback - Bug Reports

9.21

  • Please log in to reply
282 replies to this topic

Kandly #1 Posted 11 December 2017 - 04:51 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 698 battles
  • 802
  • Member since:
    08-23-2016

Commanders,

 

Please post your bug reports regarding Update 9.21 in this topic. Try to include as much information as possible, including repro steps and screenshots.

 

Cheers,

Kandly



sokolicc #2 Posted 12 December 2017 - 09:30 PM

    Corporal

  • Player
  • 25790 battles
  • 143
  • [GOOFY] GOOFY
  • Member since:
    04-14-2016
Somebody else having huuge FPS drops on AMD GPU-s?
And sometimes, since this patch, i have game freezes... I am jumping in water in Lakeville every single battle because of ping or my game get's frozen whenever i meet enemy. Sometimes enemies are shown on minimap but are invisible even if i am in front of them.
That never happened before. Only in this newest patch.

mickleblade #3 Posted 12 December 2017 - 10:34 PM

    Sergeant

  • Player
  • 17235 battles
  • 262
  • Member since:
    12-11-2013

Somehow I lost money in this game. No premium used, or consumables, a win, 19 shots at 145 each = 1305, so why did my ammo resupply cost me 29305??

 

http://agingjedi.wot...039/mickleblade



Sergeant_Sneaky #4 Posted 13 December 2017 - 05:28 AM

    Private

  • Player
  • 46992 battles
  • 9
  • Member since:
    03-27-2015

Can't even connect

 



Death_Code #5 Posted 13 December 2017 - 06:24 AM

    Private

  • Player
  • 17744 battles
  • 6
  • [22OTC] 22OTC
  • Member since:
    12-20-2012
whenever i try to login it says connecting but it never connects

epe1989 #6 Posted 13 December 2017 - 07:27 AM

    Private

  • Player
  • 12994 battles
  • 2
  • Member since:
    11-15-2013
Servers down in EU? Can't log in

ketazas #7 Posted 13 December 2017 - 08:22 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18468 battles
  • 50
  • [LTVIK] LTVIK
  • Member since:
    11-18-2013
Can't login .....Whats happend?

CmdPrompt #8 Posted 13 December 2017 - 08:52 AM

    Sergeant

  • Player
  • 33696 battles
  • 235
  • [B-D-O] B-D-O
  • Member since:
    05-19-2013
1st battle of the patch
20171213_0946_france-F71_AMX_30_prototype_83_kharkiv.wotreplay

We failed to load replay file, it is possible that this replay was recorded on test server. Please contact us: wotreplays@gmail.com

 

does this count?



KhaaLer1n0 #9 Posted 13 December 2017 - 09:14 AM

    Private

  • Player
  • 42005 battles
  • 37
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    09-20-2013
I had one of the summer CW camos on my FV215b (183) and now it seems to be gone, its not on the FV215b 183 nor the Badger.

KhaaLer1n0 #10 Posted 13 December 2017 - 09:17 AM

    Private

  • Player
  • 42005 battles
  • 37
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    09-20-2013
Found Another one, i had 7 Days of camo on my M48 Patton, which i bought yesterday. there was 6 Days left on it. And its gone and there was no refund.

dragonero984 #11 Posted 13 December 2017 - 09:31 AM

    Private

  • Player
  • 31243 battles
  • 9
  • [K-RS] K-RS
  • Member since:
    05-15-2012
Anybody else had their garage slots removed? And why?

nightfoxy #12 Posted 13 December 2017 - 09:31 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 56186 battles
  • 510
  • Member since:
    08-03-2011

chat doesnt work...

 

edit: restarted wot and chat works again.


Edited by nightfoxy, 13 December 2017 - 10:20 AM.


killedbysander #13 Posted 13 December 2017 - 09:32 AM

    Private

  • Player
  • 26282 battles
  • 4
  • [DPG2] DPG2
  • Member since:
    01-15-2012
chat doesný work and again the contac list is not working

Silent__Death #14 Posted 13 December 2017 - 09:55 AM

    Private

  • Player
  • 30083 battles
  • 24
  • Member since:
    04-29-2012
I had a female crew member as a gift and now she's missing now. Anyone else has this problem?

Hajduk_Veljko #15 Posted 13 December 2017 - 10:21 AM

    Private

  • Player
  • 51199 battles
  • 11
  • [JBG] JBG
  • Member since:
    06-07-2012

Crew missing on FV215b (183) the they are not on the new tank or in the barracks. Hope that this is a bug and that I get my crew back. I



Homer_J #16 Posted 13 December 2017 - 10:21 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 29728 battles
  • 31,463
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postmickleblade, on 12 December 2017 - 09:34 PM, said:

Somehow I lost money in this game. No premium used, or consumables, a win, 19 shots at 145 each = 1305, so why did my ammo resupply cost me 29305??

 

http://agingjedi.wot...039/mickleblade

 

Ahem

 

Posted Image

 

Fat fingers much?



Homer_J #17 Posted 13 December 2017 - 10:22 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 29728 battles
  • 31,463
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostHajduk_Veljko, on 13 December 2017 - 09:21 AM, said:

Crew missing on FV215b (183) the they are not on the new tank or in the barracks. Hope that this is a bug and that I get my crew back. I

 

Should be trained for the Badger.

Rock_n_Rollie #18 Posted 13 December 2017 - 10:24 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 13500 battles
  • 678
  • Member since:
    10-11-2017

The Game Center thingie just found an update to WoT and.... updated WoT to ....  9.20.1.686.

 

IF there are other weird things i'll get back to here

 

So, where did the cammo go on my UC2, Luch, Vk2001, Pz1C, PzS35, Tetrach, Locust, Hetzer, T127, etc etc etc  go?   

Some had 30 days Cammo for credits, but I DID spend GOLD to have permanent cammo on ALL my premiums. A few of them still have cammo.. like the Tiger 131, the others... cammo gone, just like all non-premium.

I just calculated that re-applying them, or just using the "rental" cammo (75k/set) will cost me more than i have credits/gold ... Which means that there was no "refund for the remaining days" applied. There was an amount of credits "refunded", but no Gold (which they stated they wouldn't).  But those "refunded credits".. it doesn't add up

 

 

BTW still searching for my Female commander..... looks like she ran off with another crew and is now living in a commune in Switzerland... :/

 

 


Edited by Rock_n_Rollie, 13 December 2017 - 11:09 AM.


Cro006 #19 Posted 13 December 2017 - 10:27 AM

    Corporal

  • Player
  • 11723 battles
  • 122
  • [R_N_R] R_N_R
  • Member since:
    12-22-2014
Game is crashing when I click on some tanks which had camo on it. Problem is, I put camo on tanks I love to play ;/

Hajduk_Veljko #20 Posted 13 December 2017 - 10:29 AM

    Private

  • Player
  • 51199 battles
  • 11
  • [JBG] JBG
  • Member since:
    06-07-2012
Homer_J I know that it should be, but it is not, the crew is gone for some reason. I do not need this new tire X TD but I need my crew :)





Also tagged with 9.21

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users