Jump to content


game will not load since windows update.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

iamagoblin #1 Posted 11 December 2017 - 09:39 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17018 battles
  • 58
  • [DIRE] DIRE
  • Member since:
    03-20-2012
Hello people. just wondering if anyone can help me? windows updated on Saturday and since then i can't launch WOT. i press play and it opens the load screen then an error message comes up saying it has stopped working. i have uninstalled then installed again and it still will not bloody work!! frustrating. any ideas please? cheers.

OreH75 #2 Posted 11 December 2017 - 09:40 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 46138 battles
  • 1,750
  • [3V] 3V
  • Member since:
    05-29-2013
Update or reinstall video card drivers, worked for me a few Win updates ago...

Pansenmann #3 Posted 11 December 2017 - 09:52 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 33280 battles
  • 12,050
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    08-17-2012

View PostOreH75, on 11 December 2017 - 09:40 PM, said:

Update or reinstall video card drivers, worked for me a few Win updates ago...

 

best guess.

 

@OP

 

try to reproduce the error and then have a look at the application event log

you will most likely find some appcrash or other warning and error messages

that will provide much more information than a generic error popup.

 

 

PS: If you don't know  Windows, ask someone who does.


Edited by Pansenmann, 11 December 2017 - 09:53 PM.


Bordhaw #4 Posted 11 December 2017 - 10:14 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9581 battles
  • 1,215
  • Member since:
    01-29-2017
https://pureinfotech.com/uninstall-windows-10-fall-creators-update/




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users