Jump to content


boxes not showing up after battle


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

bamitup #1 Posted 18 December 2017 - 11:51 AM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

just played my first battle of the day....3k damage...win by capping

battle results window shows i get 3 boxes from multiple christmas missions

then...nothing...no "open box" popup also no yellow icon on right side of garage where u can open unopened boxes.

 

i tried logging in again...also different server...also tried save mode...no boxes.

 

anyone else have experienced this?

 

EDIT: played 2 more battle...one loss no boxes result...ok...next battle is loss but one box as result....box did show up...so this looks like a glitch after first battle only.


Edited by bamitup, 18 December 2017 - 12:10 PM.


AliceUnchained #2 Posted 18 December 2017 - 12:09 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011
Using any MODs perchance?

bamitup #3 Posted 18 December 2017 - 12:24 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

yes but i doubt mods are the problem here...last 3 days i had no problem with disappearing boxes...though xvm crashed wot like a mofo :)

 

 



cragarion #4 Posted 18 December 2017 - 12:27 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 44291 battles
  • 2,598
  • Member since:
    07-10-2010

When something works for everyone else but not for you then it has to be something you are doing like a mod,

or do you actually think out of its millions of players WG have singled you out  as a player to mess with and break your game.



AliceUnchained #5 Posted 18 December 2017 - 12:36 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 12:24 PM, said:

yes but i doubt mods are the problem here...last 3 days i had no problem with disappearing boxes...though xvm crashed wot like a mofo 

 

There's a very easy way to dismiss MODs as probably cause. I would suggest giving that a try, rather than relying on some unreasonable, unfounded, baseless, out of the blue 'doubt' they're the cause. Most players don't even fully (or at all) understand what exactly it is they've installed...



bamitup #6 Posted 18 December 2017 - 12:37 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

why would i think that?

just came here to ask if others encountered this issue.



jack_timber #7 Posted 18 December 2017 - 12:41 PM

    Captain

  • Player
  • 33925 battles
  • 2,147
  • Member since:
    07-26-2014

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 11:37 AM, said:

why would i think that?

just came here to ask if others encountered this issue.

 

No issues from me boxes always there ready to be opened.

Also don't use mods if that's of any help, restart WoT in safe mode......



AliceUnchained #8 Posted 18 December 2017 - 12:41 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 12:37 PM, said:

why would i think that?

just came here to ask if others encountered this issue.

 

No, and I'm not using any MODs. Coincidence you think? Just run the game without MODs and see if that resolves the issue for crying out loud...

bamitup #9 Posted 18 December 2017 - 12:48 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015
as i said in my first post the first thing i did was run safe mode...boxes are still missing....that makes no sense since unopened boxes are stored serverside no doubt

cragarion #10 Posted 18 December 2017 - 12:51 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 44291 battles
  • 2,598
  • Member since:
    07-10-2010

View Postcragarion, on 18 December 2017 - 12:27 PM, said:

When something works for everyone else but not for you then it has to be something you are doing like a mod,

or do you actually think out of its millions of players WG have singled you out  as a player to mess with and break your game.

 

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 12:37 PM, said:

why would i think that?

just came here to ask if others encountered this issue.

 

Because

 

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 12:24 PM, said:

yes but i doubt mods are the problem here...last 3 days i had no problem with disappearing boxes...though xvm crashed wot like a mofo :)

 

 

 

 



Dava_117 #11 Posted 18 December 2017 - 12:55 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 19834 battles
  • 3,459
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-17-2014
May be you just ended the 1 battle missions. It's not like last year, where you had daily missions. Now mission renews once a week, and you can coplete them between 2 and 7 times, depending on each mission. So if you end all the mission like "win + 1 enemy damaged", but still have the the ones like "do 50K damage", a single battle may not be enought. 

Edited by Dava_117, 18 December 2017 - 12:57 PM.


bamitup #12 Posted 18 December 2017 - 12:59 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015
yep, i doubt it's a problem caused by xvm....which doesnt mean i think wargaming is out to get me...it also doesnt mean the problem did not show up for anyone else.

AliceUnchained #13 Posted 18 December 2017 - 01:02 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 12:48 PM, said:

as i said in my first post the first thing i did was run safe mode...boxes are still missing....that makes no sense since unopened boxes are stored serverside no doubt

 

You tried Safe Mode after the missing Gift Boxes issue occurred. You then did not specify whether those 2 more games played where with Safe Mode, or regular. If you played those with Safe Mode, it would suggest  that MODs are in fact the culprit. But no, you of course consider a less plausible cause first. Ultimately, if you're convinced there's an issue your best course of action is to raise a ticket with Support. They should be able to check logs to determine if there's been some issue.

 

Edit: To add, out of curiosity: What is the current mission status for your missions? Based on your initial assessment of the battle, you could have completed Part 1 (but 7 is more likely), Part 4, or Part 2, 3, 6, or 7. Or Part 8 or 9. I'm not able to pull any meaningful recently statistics to estimate, hence the question. It could have been a mere visual bug (most probably caused by a MOD), which would be supported by the fact the Gift Boxes have not actually been awarded.

 


Edited by AliceUnchained, 18 December 2017 - 01:22 PM.


bamitup #14 Posted 18 December 2017 - 01:33 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

View PostDava_117, on 18 December 2017 - 12:55 PM, said:

May be you just ended the 1 battle missions. It's not like last year, where you had daily missions. Now mission renews once a week, and you can coplete them between 2 and 7 times, depending on each mission. So if you end all the mission like "win + 1 enemy damaged", but still have the the ones like "do 50K damage", a single battle may not be enought. 

 

this does not seem to be the issue...the battle result window shows "reward: box-icon" for a mission that is not yet completed (for instance 6 out of 7 times in mission window)

 

i will open a ticket with wargaming and start playing safe-mode...thx for replies ppl.

 

 



etody77 #15 Posted 18 December 2017 - 01:37 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 62862 battles
  • 945
  • [PT-RO] PT-RO
  • Member since:
    09-12-2015
A mod oppened the boxes automatically. Look at inventory

bamitup #16 Posted 18 December 2017 - 01:49 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

View Postetody77, on 18 December 2017 - 01:37 PM, said:

A mod oppened the boxes automatically. Look at inventory

 

i will test that (without safe mode)...i will keep track of decorationinventory before and after battle.

thx

 

edit:

yup...earned 1 box, got no popup....checked inventory...it had 3 extra decorations.

 

back to safemode!

thx for the solution.


Edited by bamitup, 18 December 2017 - 02:08 PM.


etody77 #17 Posted 18 December 2017 - 02:10 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 62862 battles
  • 945
  • [PT-RO] PT-RO
  • Member since:
    09-12-2015

View Postbamitup, on 18 December 2017 - 01:49 PM, said:

 

i will test that (without safe mode)...i will keep track of decorationinventory before and after battle.

thx

 

edit:

yup...earned 1 box, got no popup....checked inventory...it had 3 extra decorations.

 

back to safemode!

thx for the solution.

 

Aslain has put something in one of his last packs, that's why i know

you can play your mods, but check the inventory from time to time



hson_hson #18 Posted 18 December 2017 - 02:15 PM

    Corporal

  • Player
  • 6487 battles
  • 154
  • Member since:
    08-19-2014

I have no mods installed and have never had any issue like this, but today after a battle I knew I was supposed to get some boxes but didn't get any.

I suspect that it was because I finished a personal mission in that battle.

But you can find the boxes if you click on the snowflake below "Battle" and then to the left of the "Craft" button you will find your boxes



bamitup #19 Posted 18 December 2017 - 02:15 PM

    Private

  • Player
  • 9142 battles
  • 13
  • Member since:
    05-31-2015

thanks man.

funny thing is...i found a tier 5 decoration waiting in the inventory :)



AliceUnchained #20 Posted 18 December 2017 - 03:14 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011
So... MODs it is :P




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users