Na tier 7 nikdy sleva 50% nebyla - to jsou blbý kecy. Na vybraný tanky t7 možná jo, ale paušálně na sedmičky nebylo -50% nikdy.
Já jsem předzásoben, lékárniček, nářadí a dalších serepetiček mám od všeho 1000 až 2000 ks, velkých lékárniček a nářadí, autohasičáků v řádu stovek ks. Co se týče vybavení, tak mě taky netankuje, od všeho mám min. 5 ks volně skladem a to včetně nejdražších kousků typu těžký nabijáky, ventilace pro hátéčka, atp. Mám např. 5 ks binokulárů, protože mám kopr to přehazovat a čekat než tank doběhne do garáže. Kreditů mám přes 24M. Dokonce suším ještě skladem i goldovky z dob, kdy byly se slevou 50%. Např. do Pz.B2 a do premiovýho Churchilla jim mám ještě pár tisícovek ks (s těmito stroji jsem jezdil prakticky full gold).
Pamatuji doby, kdy šlo se systémem goldů pěkně vydrbat, stačilo koupit nějaký tanky ve slevě (např. ta akce na t5 Matildu, kdy na ni byla sleva -75% - to jsem jich koupil 6 ks a refundovalo se to za goldy na 50% hodnoty - dobrej výdrb jak získat goldy za polovic).
Jo jezdil jezdil - páč už nejezdím.
Mám kopr.