Jump to content


Forum Bug.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

cragarion #1 Posted 23 December 2017 - 12:15 PM

    Captain

  • Beta Tester
  • 43000 battles
  • 2,207
  • Member since:
    07-10-2010

Hi don't know if anyone else has encountered this but for the last couple of days I've not been able to use the Full Editor on my threads to change the title,

every time i go to use the full editor i get the message :

 

This page isn’t working

Chrome detected unusual code on this page and blocked it to protect your personal information (for example, passwords, phone numbers and credit cards).

ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR
 

 

 



Homer_J #2 Posted 23 December 2017 - 12:53 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Try a different browser?

 

Although full editor is working fine for me here on Chrome.


Edited by Homer_J, 23 December 2017 - 12:54 PM.


SuedKAT #3 Posted 23 December 2017 - 03:34 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,287
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

Right click your Chrome shortcut, select "Run as administrator", click the 3 vertical ... in the top right, got to "Help" and "About Google Chrome", you'll most likely have an update waiting for you there. If not I'd go over the extensions/plugins you use, they shouldn't really affect this, but you never know.

 

I just checked in the latest version of Chrome and I can't replicate this.



cragarion #4 Posted 23 December 2017 - 03:43 PM

    Captain

  • Beta Tester
  • 43000 battles
  • 2,207
  • Member since:
    07-10-2010

No updates and nothings changed i could use it on the 21st when i last changed date on calendar post but when i tried to change it on 22nd i started getting that error

 

Actually thinking about it i think it started after the forums went down on Thursday.


Edited by cragarion, 23 December 2017 - 03:49 PM.


SuedKAT #5 Posted 23 December 2017 - 04:34 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,287
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

View Postcragarion, on 23 December 2017 - 03:43 PM, said:

No updates and nothings changed i could use it on the 21st when i last changed date on calendar post but when i tried to change it on 22nd i started getting that error

 

Actually thinking about it i think it started after the forums went down on Thursday.

 

I don't really get if you did  check so there wasn't any available updates for Chrome or if you haven't updated/changed anything since this started to happen.

 

Have you cleared the browser history and cache since then?

Do you run/use any browser plugins/extensions? 



cragarion #6 Posted 23 December 2017 - 05:57 PM

    Captain

  • Beta Tester
  • 43000 battles
  • 2,207
  • Member since:
    07-10-2010

View PostSuedKAT, on 23 December 2017 - 04:34 PM, said:

 

I don't really get if you did  check so there wasn't any available updates for Chrome or if you haven't updated/changed anything since this started to happen.

 

Have you cleared the browser history and cache since then?

Do you run/use any browser plugins/extensions? 

 

I do basic maintenance everyday, clear caches check for updates,

everything is up to date,

nothing has been added or changed since the last time it worked.

EDIT: as you can see i can use the normal editor, just not the full one.

Edit 2: hmm hang on it's working on this thread.

Edit 3: weird works on this thread and others just wont work on my advent calendar thread which is the one i need it on to change the date :(.

Edit 4: the button works brings up the full editor page but still cant change the heading in any of the threads :(.


Edited by cragarion, 23 December 2017 - 06:06 PM.


SuedKAT #7 Posted 23 December 2017 - 10:29 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,287
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014
Hmm strange, sure Chrome had some issues with this way back, but I haven't seen it since then and then it was a lot more consistent than this. Hopefully it will be fixed for you in an upcoming Chrome update, until then however I'd use another browser for this, preferably not one of the various Chrome clones since they might result in the same error.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users